Beizadeaua lui Piedone candidează la Primăria Sectorului 5, după ce tatăl său a intrat în pușcărie! A ajuns deputat pe lista PSD

1
717
Vlăduț, beizadeaua lu' tata Piedone, se pregătește să-i ia locul la Primăria Sectorului 5

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 condamnat la 4 ani de pușcărie în dosarul incendiului de la Colectiv, și-a anunțat candidatura la postul lăsat liber de tatăl său după încarcerare! Vlad Popescu este, la fel ca și Piedone, unul din pionii oligarhului Dan Voiculescu. Tatăl și fiul sunt membri în PP-USL, iar Vlad Popescu a fost impus de Voiculescu pe listele parlamentare ale PSD, ajungând astfel deputat.

Televiziunile oligarhilor s-au ocupat să pună la dispoziție platforma mediatică necesară. România TV, postul lui Sebastian Ghiță, a transmis declarația lacrimogenă a lui Vlad Popescu (32 de ani): „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (susținerea oamenilor – n. red.) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop. Ne-a spus să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui mai departe. (…) Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”.

Pionii lui Dan Voiculescu, mutați din funcție în funcție, asigură perpetuarea sistemului

Puternic susținut de Antena 3, Cristian Popescu Piedone a câștigat în septembrie 2020 alegerile pentru primăria Sectorului 5 cu un slogan de-a dreptul impertinent: „Ai grijă să nu te arzi la vot!”. Marea obrăznicie a mesajului consta tocmai în faptul că Piedone era judecat pentru că a făcut posibil incendiul de la Colectiv, în care au murit – arse – 65 de persoane. În calitate de primar al Sectorului 4 în acel moment, el a eliberat în 2015 autorizație de funcționare a clubului Colectiv deși știa cu precizie că este foarte periculos și că nu sunt autorizațiile pe care le cere legea (inclusiv cea pentru prevenirea incendiilor, de la ISU).

Și băiatul lui Piedone are deja un istoric în spate. În toamna lui 2020, când Marcel Ciolacu l-a impus pe loc eligibil în lista electorală din județul Suceava, acolo a izbucnit răscoală în organizația locală a PSD. „Nu-l vom susține pe Agamiță Dandanache!”, au ripostat activiștii locali, făcând trimitere la piesa de teatru „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, în care evenimentele s-au petrecut exact ca la PSD: combinațiile din județ au fost date peste cap atunci când „de la centru” a fost impusă candidatura unui personaj prost și incompetent, Agamiță Dandanache, dar care avea pile în București.

Liderii județeni nemulțumiți au amenințat că nu se vor implica în campanie pentru că nu e normal să le fie băgați pe gât tot felul de indivizi care nu doar că n-au nimic în comun cu județul, dar nici măcar nu sunt din partid. Vlad Popescu a fost făcut membru PSD de formă, el fiind de fapt unul dintre pionii pe care Dan Voiculescu i-a plasat pe listele PSD la schimb cu susținerea mediatică a Antenei 3 pentru partidul lui Ciolacu.

Până la urmă, însă, conducerea centrală și-a impus punctul de vedere și băiețelul lui Piedone a fost propulsat deputat pe listele din Suceava.

Vlad Popescu a devenit cunoscut după ce firma pe care o deține a încheiat mai multe contracte cu instituții subordonate Primăriei Sectorului 4 în perioada în care tatăl său, Cristian Popescu Piedone, era primar.

Popescu-junior a fost cercetat de procurori și pentru că a plătit o chirie de numai 7 bani pe zi pe metrul pătrat pentru un teren închiriat în parcul Lumea Copiilor din București.

Vlad Popescu deține, împreună cu sora sa, două restaurante în București, în sectorul pe care l-a condus tatăl lor (Sectorul 4).

Oficial, Vlad Popescu a intrat în afaceri în 2009, pe când avea 20 de ani, dar există bănuiala că a fost, de fapt, folosit ca paravan de tatăl său, care era primar.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sorin Oprescu – 10 ani și 8 luni de închisoare! În total, 63 de ani și 4 luni pentru cei 9 membri ai grupului infracțional organizat – mai mult decât în „dosarul Colectiv”!

* A fugit și Sorin Oprescu! Deși fiul său locuiește la Viena, fostul primar a ieșit din țară pe la Giurgiu, în ziua a doua de Paște

Piedone, primarul lui Dan Voiculescu, va sta la închisoare doar 1 an și 4 luni, din cei 4 ani primiți în „dosarul Colectiv”

* A murit mama corupților Radu și Alexandru Mazăre. N-a rezistat să-și vadă în pușcărie și primarul, și deputatul

„Le e frică de Kovesi”. Guvernul n-a luat încă niciun ban din fondurile UE pentru perioada 2021-2027, iar banii din PNRR pentru autostrăzi sunt ca și ratați de Grindeanu!

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Guvernul PSD-PNL, înapoi în comunism, la lupta cu chiaburii și burghezii. E înfierată specula: „acumularea de mărfuri”, „limitarea vânzărilor”, prețurile „nejustificat de mari”

Silviu Mănăstire pleacă de la B1 TV și trimite săgeți către patronul Sorin Oancea. Nemulțumiri financiare: „Profitul televiziunii a fost de peste 6 milioane de euro”

Dat afară de la TVR, „gornistul penalilor”, Ionuţ Cristache, a fost recuperat de condamnatul Dan Andronic. De luni, emisiune la EVZ

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

* Demența unui artist genial devenit putinist irecuperabil. Emir Kusturica: „Scopul ultimelor două războaie este acela de a șterge rușii și sârbii de pe fața pământului” / „Acțiunile SUA au dus la nenorocirile din Donbass, și nu introducerea trupelor rusești”

Încă o navă rusească a fost lovită de ucraineni lângă Insula Șerpilor! Vasul Bobrov e în flăcări, tractat către Sevastopol

Șoc la Moscova: Putin l-ar fi dat afară pe șeful Armatei! Generalul Gherasimov a lipsit de la parada de 9 mai, după ce ar fi fost rănit în regiunea Harkov

Putin a eliminat aviația de la parada de 9 Mai din motive politico-militare, nu meteorologice! Ar fi fost avertizat că ar putea fi lichidat

Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Viktor Orban, pe urmele lui Putin: Croația are „mare și porturi” care i-ar fi fost smulse Ungariei! Zagrebul, indignat de revizionismul maghiar

CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

1 COMENTARIU

  1. Mafia trebuie sa ramana la butoane. Ce a inceput butoiul de grasime Popescu continua fii-su. Va iesi primar pentru ca sunt o multime de asistati sociali in sectorul 5. Va fi interfata tatalui. De 32 de ani toate hoiturile ne conduc si se mentin prin odrasle la conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here