Firea mușcă mâna celui care a făcut-o primăriță: „Dragnea m-a amenințat cu moartea!”

5
7897
Se mai ofilesc și trandafirii...

Gabriela Firea, actuală senatoare și prim-vicepreședintă PSD, se repede din nou la Liviu Dragnea, liderul căzut al partidului, dar căruia îi datorează ascensiunea politică prin sprijinul acordat în 2016, când a desemnat-o candidată a social-democraților la primăria Bucureștiului.

În emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, consoarta primarului Florentin Pandele, din Voluntari, a afirmat că Liviu Dragnea ar fi amenințat-o cu moartea!

Întrebarea venită de la moderatoare a fost “telefonată”, fiind clar că existase o discuție prealabilă între cele două. Denise Rifai: “V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”. Gabriela Firea: “M-a amenințat!”.

Spaimele liderilor PSD – că vor păți și ei ce le fac altora

La fel ca și Dragnea, pe măsură ce se afunda în propriile combinații, Firea a început să construiască, în ultimii ani, un univers conspiraționist. În timp ce liderul PSD se plângea că-l urmăresc serviciile și că a depistat patru persoane cu pălărie care i-au făcut un semn discret la intrarea într-un restaurant, primărița Bucureștiului descoperea comploturi, spioni și filaje peste tot. În 2018 s-a plâns că a fost victima unei tentative de asasinat, cineva strecurându-i în supă o sârmă inteligentă, care i-a ajuns în colon și acolo s-a desfăcut ca un șarpe, fiind nevoie de intervenție chirurgicală pentru a fi salvată.

În mod frecvent, Firea reclama că ar fi urmărită de oameni ai lui Dragnea: „Vreau să vă spun că inclusiv ieri am fost cu soțul (Pandele, primarul Voluntariului – n.red.) și copiii cei mici la un loc de joacă și când am plecat de acasă aveam o mașină pe urma noastră. Pe urmă, soțul a încercat să schimbe direcția, ne-a preluat o altă mașină și tot așa… Și eu – și spre birou, și alte locații – și soțul, și copiii suntem pur și simplu supravegheați, dar credeți-mă că nu știu dacă trebuie neapărat să îmi pese“.

Spaimele și fantasmagoriile clanului Pandele-Firea aveau, totuși, un punct de plecare: exact acesta este stilul de lucru al celor doi, care cred că și ceilalți sunt la fel. Firea își regiza absolut toate ieșirile în public. În 4 ani n-a avut nici măcar o singură ieșire reală printre bucureșteni, pe care-i evita cât putea.

Pandele a organizat în campania electorală atacuri în stil interlop la adresa USR-PLUS. În chiar prima zi a campaniei pentru alegerile locale, pe o stradă din spatele Primăriei Voluntari s-a turnat un videoclip distribuit masiv de toți membrii PSD în zilele următoare: un grup de indivizi, travestiți în femei și îmbrăcați ostentativ cu tricouri USR-PLUS, erau huiduiți de localnicii ieșiți pe la porți în timp ce încercau să le împartă acestora pliante.

Câteva zile mai târziu, grupuri de bătăuși au întâmpinat adevărații voluntari USR-PLUS intrați în Voluntari pentru a face campanie electorală. În condițiile în care poliția locală a lui Pandele a dispărut, a fost nevoie de intervenția poliției naționale, în timp ce interlopii le urlau cu stropi și spume la gură celor de la USR-PLUS amenințări, înjurături și avertismente: „Băi, chiorete (Vlad Voiculescu – n.red.), du-te acasă! N-aveți ce căuta aici!”.

În acest timp, Pandele și Firea postau pe Facebook imagini de acasă, cu pereți plini de icoane și lumânări, și clipuri în care dansau “Jerusalema”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Olguța și Ciolacu au chemat-o pe Șoșoacă să susțină candidatul PSD la Primăria Filiași! Mesaj anti-justiție, anti-lege, pro-nepotism

Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

* Poliția Locală a fostului primar Tudorache (Sectorul 1), anchetată de DNA. Milioane pentru avocații lui Dragnea & Tudorache, din bani publici

PSD-istul Mutu a umplut de bani RTV și Antena 3, din bugetul Sectorului 6. Prețuri cămătărești: 2.000 € articolul, 5.000 € clipul video!

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

Există un ziarist care în 2020 a donat PSD-ului 27.000 de euro și i-a împrumutat 90.000! Dar tot a ieșit pe plus: mai mult a luat decât a dat

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

VIDEO. „Nu sunt ostatic, părinții mei sunt ostaticii!” Cum l-a zombificat tiranul Lukașenko pe jurnalistul capturat prin deturnarea unui avion

VIDEO. O bijuterie: cel mai „lung” gol din istoria Campionatului European. Programul de azi și mâine la Euro 2020

5 COMENTARII

  • Ahaaa…, abia acum rezolvăm misterul celebrului „atentat” (Sic!) la viața „Vrăjitoarei”: așadar… Livache este cel care uitase sârma aia ruginită în fundu’ Firuței!!!!!!!!!!!!!

   Și noi care am crezut, tot timpul, că obiectul rămăsese acolo din vremea când a venit Găbița la București, călare pe tren, din Moldova: știți, era ăla din față, de pe locomotivă, care striga restului moldovenilor, care erau cocoțați pe vagoane, „SĂRMAAAAAAAA!!!!!”, ca să se lase-pe-burtă și să se ferească de firele-electrice!!!

   • Apropo de titlu: las’ căăă…, de-a lungu’ vremiiii…, i-a mușcat Firuța șiii… „alte-alea” (Sic!) lu’ Livache, daaaaaaaaaaaaa?!!!

    (Și-acuma credem că-l mai ustură acolo pe Dragnea…, deșiii…, de atâta timp de când se apleacă după săpun la „Bulău”…, precis îl mai doare și prin alte locuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here