Un ofițer rus s-a dus la Deveselu, „să se roage” la biserica de lângă baza care adăpostește scutul anti-rachetă. „Nu i-am invitat, dar s-au autoinvitat”

6
3348

Un ofițer rus, fost atașat militar al Ambasadei Rusiei în România, și-a făcut drum până la Deveselu, lângă scutul anti-rachetă NATO, unde s-a dus “să se roage” la biserica din localitate, a dezvăluit analistul militar Radu Petrescu în emisiunea “Punctul military“, de la DefenseRomania.

Expertul a comentat ironic lamentațiile ambasadorului rus Valeri Kuzmin, care a reclamat faptul că alți diplomați străini au fost invitați la Deveselu, să viziteze baza militară, dar diplomații ruși – nu.

Radu Petrescu a comentat: „Nu au fost invitați, dar s-au autoinvitat. Un fost atașat militar rus s-a urcat în mașina personală și s-a dus ca simplu turist să vadă Deveselu, să se roage la biserica de acolo, probabil au verificat și la ce distanță și unde sunt americanii. Băieții au făcut recunoașterile, nu numai din satelit, ci și din apropiere“.

Evenimentul s-a petrecut relativ recent, a precizat analistul.

Valeri Kuzmin, ambasadorul rus, s-a plâns de curând: “Noi nu am vizitat niciodată Deveselu. Nu am fost invitați. În mandatul meu, relativ lung, am auzit de la alți colegi că ei au fost invitați să viziteze baza de la Deveselu. Noi (rușii – n.red.) nu am fost niciodată invitați“.

Generalul Ben Hodges, fostul comandant al trupelor SUA în Europa, a avertizat anul trecut că Rusia așteaptă cu mare interes o retragere a americanilor de pe continent. Regimul lui Putin are deja pregătit, în acest caz, un scenariu care prevede o invazie fie în țările baltice, fie în România, pentru a testa hotărârea și viteza de reacție a SUA și a NATO, a spus Ben Hodges.

Scutul de la Deveselu este arătat de Rusia ca o mare amenințare la adresa propriei siguranțe, deși are rol exclusiv defensiv, nu conține arme nucleare, rachete balistice sau continentale.

Prin vocile sale din România, regimul de la Kremlin atacă vehement și permanent prezența americană aici, pe care o socotește imperialistă, agresivă și ostilă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Olguța și Ciolacu au chemat-o pe Șoșoacă să susțină candidatul PSD la Primăria Filiași! Mesaj anti-justiție, anti-lege, pro-nepotism

Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

* Poliția Locală a fostului primar Tudorache (Sectorul 1), anchetată de DNA. Milioane pentru avocații lui Dragnea & Tudorache, din bani publici

PSD-istul Mutu a umplut de bani RTV și Antena 3, din bugetul Sectorului 6. Prețuri cămătărești: 2.000 € articolul, 5.000 € clipul video!

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

Există un ziarist care în 2020 a donat PSD-ului 27.000 de euro și i-a împrumutat 90.000! Dar tot a ieșit pe plus: mai mult a luat decât a dat

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

VIDEO. „Nu sunt ostatic, părinții mei sunt ostaticii!” Cum l-a zombificat tiranul Lukașenko pe jurnalistul capturat prin deturnarea unui avion

VIDEO. O bijuterie: cel mai „lung” gol din istoria Campionatului European. Programul de azi și mâine la Euro 2020

6 COMENTARII

   • Curios…, ce „ÎNTÂMPLAREEE” (Sic!)…: EXAAACT în aceeași perioadă se ruga TAMAAAN pe-acolooo…, prin zonă, șiii… „Îpsul” d’acilea de la Constanța, Arhiepiscopul-Tomisului, Teo-Șpagoveanu’, CUNOSCUTUL… FILORUS PUTINIST-și-ANTIOCCIDENTAL!!!

    • Se vor fi întâlnit sau nu…, rusu’ cuuu… Porcu (cum o chema originar pe „sursa-Mache”!), la-rugăciune-de-tainăăă…, și-or fiiii… spovedit (Sic!) reciproc cei doi cevaaa… Sfinte-TAINE-MILITARE, NU ȘTIM: da-iiii… PREA MARE POTRIVEALA, nuuuuuuuuuuu?!!!!!

 1. Si care e problema??…întrebați-l pe helvig de ce a ajuns acolo!!..
  Sau de ce sunt magazine chinezești în zonă?…
  Președintele ar trebui să-l întrebe pe seful sri de toate acestea…
  Cine le dau aprobări să-și deschidă magazine în zonele apropiate obiectivelor militare??…
  De ce nu faceti voi o anchetă sa vedeti cate magazine chinezești sunt lîngă unități militare….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here