Olguța și Ciolacu au chemat-o pe Șoșoacă să susțină candidatul PSD la Primăria Filiași! Mesaj anti-justiție, anti-lege, pro-nepotism

2
1883
Șoșoacă printre PSD-iștii din Filiași

Tovărășia dintre PSD și senatoarea Diana Ivanovici-Șoșoacă (ex-AUR) capătă nuanțe concrete. Anarhista Urlătoare se implică activ în campania candidatului PSD la Primăria orașului Filiași (județul Dolj), Marin Gheorghe, pentru alegerile anticipate din 27 iunie.

Luna trecută, pe 12 mai, Tribunalul Dolj, prin Hotarârea nr. 962/2021, a lăsat orașul Filiași fără primar: Costeluș Ilie Gheorghe a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI) și are interdicție 3 ani să mai ocupe vreo funcție publică. ANI l-a găsit incompatibil pentru că a deținut simultan funcțiile de viceprimar și membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filișanu”, în perioada 16 iulie 2012 – 27 septembrie 2013.

Automat, se declanșează alegeri anticipate, pentru alegerea unui nou primar. PSD a hotărât să-l propună pe Marin Gheorghe, tatăl lui Costeluș Ilie Gheorghe! E o încercare străvezie de a continua să conducă fiul, folosindu-și tatăl ca paravan, dar și o tentativă de a acoperi patern eventualele abuzuri sau ilegalități din Primărie.

În prezent, Marin Gheorghe este consilier local din partea PSD. Până acum, în ședințele de Consiliu, el stătea la aceeași masă cu tatăl său.

Ciolacu, Olguța, Șoșoacă

PSD domină clar orașul Filiași: la scrutinul din 27 septembrie 2020, Costeluș Ilie Gheorghe a fost reales cu 90% din voturi!

Totuși, pentru a-și maximiza șansele de a păstra Primăria Filiași prin tatăl fostului primar, PSD și-a mobilizat artileria grea din propriul partid (Marcel Ciolacu, Lia Olguța Vasilescu), dar a apelat și la senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, intrată în Parlament pe lista AUR, în prezent neafiliată.

Anarhista Urlătoare a fost prezentă duminică, 13 iunie, într-o acțiune electorală alături de echipa de campanie a candidatului PSD, Gheorghe Marin, prin satele aparținătoare orașului Filiași.

Un consilier local PSD, Ionuț-Răzvan Enache, coleg cu Gheorghe Marin în Consiliul Local Filiași, a postat marți un mesaj de apreciere, mulțumindu-i senatoarei Șoșoacă pentru prezență.

„Mulțumim doamnei senator, Diana Iovanovici-Șoșoacă, pentru prezență și susținere! Noi, cetățenii din localitatea Răcarii de Sus, suntem alături de domnul Gheorghe Marin și echipa PSD. Domnul Gheorghe Marin are soluții durabile și răspunsuri credibile la greutățile vieții de fiecare zi, la nevoile și așteptările noastre. Împreună pentru dezvoltarea orașului Filiași și a satelor aparținătoare!”

Anti-justiție, anti-lege, pro-nepotism

Senatoarea Șoșoacă a explicat, pentru G4Media.ro, de ce participa la campania candidatului PSD.

„Eram in trecere prin Filiași, unde am petrecut un eveniment de familie, și, cunoscând injustețea la care a fost supus fostul primar, Costeluș Gheorghe, amic de-al meu, am hotărât să-l ajut s-o depășească, aducând în locul său la primărie pe domnul Marin Gheorghe, însuși tatăl lui Costeluș. În această acțiune a mea nu am ținut cont de o culoare politică anume, ci am incercat să repar această injustețe, lucru normal având în vedere că la bază sunt un om al justiției. Ceea ce am făcut duminică a fost un simplu gest prietenesc”.

Senatoarea Urlătoare are cel puțin trei probleme grave în această abordare:

1. Pune în discuție o decizie definitivă și irevocabilă a unei instanțe de judecată, vorbind despre „injustețea la care a fost supus” primarul Costeluș Ilie Gheorghe, „amic de-al meu”.

2. Ignoră legea pe baza căreia primarul din Filiași a gost declarat incompatibil.

3. Încurajează nepotismul: în locul fiului, să vină tatăl acestuia la Primărie!

Mobilizare PSD la Filiași

În weekend-ul trecut, incluisv Marcel Cioalcu (președintele PSD la nivel național) și Lia Olguța Vasilescu (primărița PSD a Craiovei) au fost la pas prin Filiași, pentru a-l sprijini pe candidatul partidului, Marin Gheorghe, la Primăria orașului.

La ultimul recensământ, cel din 2011, orașul Filiași avea 16.900 de locuitori, iar împreună cu satele aparținătoare – Almăjel, Bâlta, Braniște, Fratoștița, Răcarii de Sus și Uscăci – totaliza 20.370 de locuitori.

Olguța și Ciolacu îl încadrează pe candidatul Marin Gheorghe

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

Exorcizarea PSD-iștilor în Parlament: „Ați alungat-o pe Kovesi din țară și ați dat de dracu’ iar! Ghinion, nu veți putea fura din PNRR!”

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

FOTO+VIDEO. Brutele care au terorizat un activist civic și i-au vandalizat mașina, de față cu polițiștii. Trei bătăuși au ajuns după gratii

PSD-istul Mutu a umplut de bani RTV și Antena 3, din bugetul Sectorului 6. Prețuri cămătărești: 2.000 € articolul, 5.000 € clipul video!

Există un ziarist care în 2020 a donat PSD-ului 27.000 de euro și i-a împrumutat 90.000! Dar tot a ieșit pe plus: mai mult a luat decât a dat

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

VIDEO. „Nu sunt ostatic, părinții mei sunt ostaticii!” Cum l-a zombificat tiranul Lukașenko pe jurnalistul capturat prin deturnarea unui avion

VIDEO. O bijuterie: cel mai „lung” gol din istoria Campionatului European. Programul de azi și mâine la Euro 2020

2 COMENTARII

 1. A ieșit PSD-ul prin Filiași la pozat cu Șoșoacă precum iese pozarul pe plajă cu maimuța.

  „Nu dați votul pe prostii
  Dați șoșoacă la copii!”

  „Șoșo, lilu-crocodilu
  Face poze cu copilul”
  și
  ”A venit doamna Olguța
  Faceți poze cu maimuța”

  Cineva să-i dea pastilele căci altfel urlă prostește.

 2. Această Diana-OSÂNZEANA compromite (până) șiii… i(i)a-românească (!!!), pe care au purtat-o cu plăcere și V.I.P.-uri adevărate, internaționale (de exemplu: fetele de la ABBA!)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here