Familia unui deputat a fost masacrată de Covid: soția, fiul și nora au murit, demnitarul e în stare gravă la spital

0
3483
Marianna și Stepan Klișci

Ce blestem a căzut pe familia unui deputat din orașul Ivano-Frankivsk (Ucraina), aflat la 180 de kilometri distanță de granița cu România! În câteva săptămâni, a rămas fără soție, fiu și noră, toți trei fiind răpuși de Covid-19. Iar demnitarul Mikola Klișci, membru al Radei raionale Ivano-Frankivsk, e internat în stare gravă la spital.

Nora deputatului, Marianna Klișci (43 de ani), a fost prima care a pierdut lupta cu această boală parșivă. A decedat la începutul lunii noiembrie, într-un spital din Rogatin.

Câteva zile mai târziu, a pierit și soțul ei, Stepan Klișci (45 de ani), fiul politicianului Mikola Klișci.

Conform site-ului Obozrevatel.com, Marianna și Stepan Klișci s-au tratat acasă în faza incipientă a bolii. „Au început să aibă complicații, iar medicii nu i-au mai putut salva”, a povestit un apropiat al celor doi.

Ulterior, s-a îmbolnăvit și soția deputatului Mikola Klișci, Galina Klișci (70 de ani). „N-a reușit să învingă boala. Acum, în spital a rămas doar Mikola Klișci”, titrează site-ul Obozrevatel.com. 

Au lăsat în urmă doi copii îndurerați: studenta Tatiana (21 de ani) și adolescentul Serghei (15 ani)

Soții Klișci, Marianna și Stepan, au lăsat în urma lor doi copii îndurerați: studenta Tatiana (21 de ani) și adolescentul Serghei (15 ani).

Acum, tinerii orfani se roagă să nu-și piardă și bunicul, pe deputatul Mikola Klișci, membru al Partidului Svoboda. Bunicul lor este nu numai demnitar, ci și unul dintre proprietarii lanțului de farmacii „Kalin”.

Atât Stepan, cât și soția sa, Marianna, au fost oameni de afaceri: el a furnizat măști de protecție pentru spitale, dar și sisteme de ventilație și termometre; ea s-a ocupat de închirierea de imobile prin propria agenție.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here