Acasă News EXCLUSIV. Deputatul PSD de Maramureş, Sorin Bota, pleacă şi el la Pro...

EXCLUSIV. Deputatul PSD de Maramureş, Sorin Bota, pleacă şi el la Pro România lui Ponta

Hemoragie cronică de PSD-işti care se autoexpulzează din partidul aflat în proprietatea exclusivă a lui Liviu Dragnea. Ultimul pe listă care demisionează din PSD: deputatul PSD de Maramureş, Marius Sorin Bota.

Motivul evadării sale din închisoarea politică de lux a mega-baronului de Teleorman? Aparent, refuzul PSD de a-l nominaliza zilele trecute la postul de ministru al Transporturilor. Bota a făcut presiuni mari să primească el postul, având în buzunar varianta de fugă spre partidul lui Ponta, au declarat pentru ziaristii.com surse din PSD.

Şi-a jucat cartea, dar fără succes. PSDragnea a mers pe mâna ex-ministrului Răzvan Cuc (alăturat, stânga), omul unuia dintre cei mai „greuceni” baroni din partid: Ionel Arsene, de la Neamţ.

Alegerea lui Dragnea l-a scos din pepeni şi pe baronul de Vrancea, Marian Oprişan, care a avut prima reacţie publică împotriva şefului său de partid: „Dragnea se crede stăpânul PSD, uneori. Dar e băiat bun”, a izbucnit Oprişan, după ultima şedinţă a Comitetului Executiv al PSD, în care au fost propuşi cei doi miniştri noi, cel de la Transporturi, şi cel de la Dezvoltare (Daniel Suciu – foto alăturat, dreapta, o jalnică marionetă a lui Dragnea, căci ministerul este principala armă prin care liderul PSD îşi ţine în mână organizaţiile locale, via finanţările prin celebrul program PNDL).

Deputatul Sorin Bota, de la Maramureş, se alătură unei liste tot mai lungi de parlamentari care au părăsit în ultima vreme PSD pentru a se alătura Pro România, în frunte cu ex-premierul Mihai Tudose.

Plecarea lui Bota complică şi mai mult soarta PSD-ALDE din Camera Deputaţilor, unde majoritatea nu poate fi ţinută în viaţă decât cu ajutorul UDMR şi al minorităţilor naţionale. De moment, aceste două grupuri sunt cele care asigură supravieţuirea lui Dragnea şi Tăriceanu la putere, cel puţin în camera inferioară a Parlamentului României..

CITIŢI ŞI:

Corina Creţu: „Ponta e PSD. Ce să fac dacă PSD nu mă vrea, să plec în munţi? Pot candida pentru Pro România”

Mihai Tudose: „PSD a căzut sub 20%”. Ioan Rus: „Partidul merge spre disoluţie totală”

Un Cuc gras de funcţii şi un Suciu-bufon. Doi PSD-işti jalnici, pe post de miniştri-slugă pentru Dragnea

Boicotat de televiziuni, Mihai Tudose răbufneşte: „E incalificabil să trimiți Jandarmeria să bată protestatari. E grav!”

Mihai Tudose, sfârşitul lui Dragnea? Demisia fostului premier din PSD, cea mai grea lovitură

loading...

2 COMENTARII

  1. Marian Oprisan face afirmații despre Liviu Dragnea de tot rasu’. Acest guvern PSD/ALDE va pleca pana la urma dau dovada de incompetenta, neprofesionalism politic și toți puși pe căpătuiala, cocoțați in partid , veniți cu toții de nicăieri și stand pe salarii uriașe in raport cu milioanele de romani plătitori de taxe și impozite pentru ca acești indivizi sa ne dea cu flit. ! Plecările din PSD nu trebuie sa ne surprindă la modul cum este condus PSD de o singura persoana iresponsabila care nu ca pleca din partid decât dacă i se ca face vânt lui și camarilei sale de incompetenți. Zilele actualului ( încă) lider PSD încep sa fie numărate și la modul cum se desfășoară lucrurile nu ca avea parte de un final fericit. !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings