Mihai Tudose: „PSD a căzut sub 20%”. Ioan Rus: „Partidul merge spre disoluţie totală”.

1
13203

Doi „grei” ai PSD – Mihai Tudose, fostul premier înainte de Dăncilă, plecat între timp la Pro România lui Ponta, şi Ioan Rus, fost ministru de Interne şi pol de influenţă în masa de partid – au făcut azi declaraţii dure despre soarta tot mai sumbră a PSDragnea.

„E greu să pleci din casa ta fiindcă te-au invadat alții. Noi am plecat de la Putere, domnul Liviu Dragnea a venit de la Opoziție la Putere, pentru că, ghici ce, el a plecat de la PDL la PSD. Eu de pe stradă, vă spun din ce simt de la lume, că 20 % e o cifră generoasă pentru PSD. Sondajul intern e intern în sensul în care trece întâi pe unde trebuie și după ajunge la partid”, a declarat azi Mihai Tudose.

La rândul său, Ioan Rus, a spus tot azi că situaţia PSD e tot mai gravă. Hemoragia de parlamentari va continua din cauza direcţiei în care Liviu Dragnea duce partidul.

„Vă anunț că vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne în acest sens. Cu toții au realizat că prăbușirea PSD în sondaje nu mai poate fi oprită și că partidul se îndreaptă cu pași rapizi spre o disoluție totală. Cu Dragnea la conducere, orice reformă internă este imposibilă.”, a declarat Rus, pentru Podul.ro.

CITIŢI ŞI:

Dezvăluire la vârful PSD: „Dragnea plăteşte la greu formatori de opinie pentru a manipula românii”

Dragnea nu mai merge în SUA! Criza bugetului și fierberea din PSD l-au făcut să renunțe la poza cu Trump

Florin Călinescu îl atacă pe Dragnea la vitamina D: „Livulică, ești Prostus Maximus. De fapt, Ticălosus Maximus”

1 COMENTARIU

 1. Deșii ,HRISTOS spunea ”Nu-i gînd spre a nu-l ști și nici faptă spre a nu cunoaște !”-atenționînd pe FARISEII ce pînă și în fața SA încercau să mintă și să nu-și recunoască fărădelegile și păcatele ?Și azi la fel încă mai sunt NEBUNI ce se cred -și încred mai PRESUS de tot și toate ,imuni și imunzi ,cu sprijinul masei ignorante și naive ,ușor de manipulat ! /consecințele ?.
  E (vă este ?)BINE ?realizați în ce HALși în ce stadiu de degradare periculos ne-ați adus ?pe ce suferințe și ce vieți distrugeți ,să HUZURIȚI voi(niște nulități ce VOR și se VOR /ce-și închipuie că-i o joacă de-a PUTEREA și se închipuie fac-totum /după mintea lor imberbă de ignoranți
  dar cu pretenții ! AVIZ și AVERTIZARE valabilă oricărui PRETENDENT =știți ce faceți?sau faceți doar ce ȘTIȚI?.sunteți în stare??.) și ne mai și mințiți cu TUPEU în încercarea de a vă LEGALIZA impostura ?..Ă? – o fi BINE -dar vă anunț că aveți o (mai multe ,de fapt !) mare problemă =FERICIREA voastră este construită și se alimentează din NEFERICIREA /suferințele țării -upss-vine JUDECATA curînd -DUIOȘILOR ,băștepți ,ce vă credeți ! dar, doar .pentru cei din gașca lor +BUGETARII +profitorii+impostorii de toate națiile și culorile /ce s-au înmulțit necontrolat , ca toate buruienile, exagerat de mult , cînd GOSPODARUL doarme sau nu prea realizează ce i se întîmplă -sau este amețit/mințit manipulat – DA !..dar facturile la tot și toate (inclusiv INEPȚIILE și distracția asta inconștientă și scălîmbă de-a D-ZEU ,va avea și are un cost teribil de dureros =
  este achitat de NOI !-da și ,ȘI mai cumplit de COPII NOȘTRI -da,da -degeaba te faci că nu e așa și te ascunzi în spatele filozofiei contorsionate JUSTIFICATIV de LAȘI /și în folosul cui ?qui prodest?-.SIMPLU -tocmai ptr. (autoproclamații -o altă hibă a democrației /încă nerezolvată eficient )-ALEȘII- POLITRUCII profitori și deveniți EXCROCI ABILI și rafinați în a se LEGALIZA-prin atrofierea sau anihilarea,alterarea principiilor SOCIETĂȚII -justiției /etapa finală a TRIUMFULUI LOR !..Îi lăsăm să TRIUMFE ?..SAU ne trezim la timp /oricum o va face REALITATEA concretului -ce nu cunoaște MILĂ /..din buimăceală ?..ALTFEL?..Ă?..aoleo ,DORELEEE! .(.TU )-dorele ,știi tu care /nu mai FĂ-I NIMIC /că faci numai RELE /ca orice inept activ în DELIRUL fără discernămînt ce vă neliniștește -dar ne ruinează pe noi ca nație !..sau asta MERITĂM ?..TU ? ROMÂNE (OMULE -ce ai o SINGURĂ VIAȚĂ !-realizezi ?) ,ce zici ?..sau ești un prăpădit de ”DOREL ”..nu prea știe ce este cu el ?…Mai medităm și noi un pic ,înainte să votăm ?..Sau?..mare e grădina TA ,Doamne-dar mai dă-ne și nouă un semn de încurajare /că am obosit -sperînd și suferind în lupta asta aproape ”nedreaptă ” cu IRAȚIONALII(sanchii !-sunt doar excroci abili în a se disimula în” ÎNGERI”-dar miopii nu-i văd și cad pradă ușor ! ) – !..
  OARE?..și e atîta CEAȚĂ ,o-m mai găsi noi drumul către CASĂ ?.(Apropo ,dacă ne mai JUCĂM mult de-a VIAȚA? -facem pe glumeții și inteligenții lumii /că UE ni se pare o scenă prea mică la ce MIZANTROPI de talie MONDIALĂ au născut din marea ÎNȚELEPCIUNE a BOBORULUI /SANCHIII!/..s-ar putea să rămînem și fără CASĂ !..AVIZ IMBECILILOR și mai ales CELORLALȚI -cei TOLEREAZĂ !..ĂĂĂĂĂ?–AOLEOO ,..DORELE ,DORELE -ce făcură-m ..VERE?..)..EU ?..v-am ZIS !..VOI ?..faceți cum VREȚI !..să n-avem vorbe mai TÎRZIU -cînd se coc fructele ,că o fi ,c-o pății că ALȚII sunt de VINĂ că sunt acre și OTRĂVITE !..BIATĂ NAȚIUNE ,ce nu poți (sau nu VREI ?= înveți doar din suferință ?) a înțelege la timp că este absolut necesar să fii DEMNĂ ,de vrei a nu fi trăit DEGEABA și copii tăi a nu se rușina și rătăcii în ceață în drumul LOR către CASĂ (și spre TINE ,..PĂRINTE de copii -însuți !-atunci ,pentru CE ia-i adus pe lume?..din prostie?egoism?inconștiență? ..Ă??CE le vei răspunde ,peste ani ?Căci te VOR întreba ..SIGUR -degeaba fugi de răspundere /într-o anumită ZI !..ZII?-CE?-),..unde este ACASĂ ? Show go on !..😜🔜🤔😂🔜-APROPO -băieții(poate totuși vă luați și restul GĂȘTII și vă întoarceți la lopețică și castelele de NISIP /căci cam ăla vă este nivelul =imberbi ,imaturi dar nesănătos de AROGANȚI- căci ne-ați ”FERICIT ” destul /deja URLETUL durerilor noastre și al lacrimilor ce le vărsăm zilnic tind să ne dărîme /dar VOUĂ nu v-a păsat /nu vă pasă și atît de IMBECILI sunteți încît credeți că nu veți RĂSPUNDE ?..NII LA EI ,MĂĂ!-să rămînă cîți am botezat EU !)
  ) ,cred că v-ați cam atins APOGEUL =cam seamănă a ”început de sfîrșit ” !_Doamne ajută ,că v-am suportat nepermis de mult și cu suferințe enorme (și consecințe vor fi pe termen lung /dacă nu știm să ne respectăm valorile ?-ne năpădesc NON-valorile !)..PS…Nu se vor da înapoi /nu vor avea scrupule /nici nu le vor păsa de consecințele sau de urmările faptelor lor =TOTUL vor face /NUMAI să scape în continuare de ADEVĂR și să-și mențină status-qvoul !-de ce ?Simplu -sau afundat prea mult în mocirlă și nu mai au drum de întoarcere ,deci ATENȚIE mare -deja pentru ei /este miza prea mare și ei sunt prea INCAPABILI să înțeleagă că nu au cum cîștiga /deșii se autoiluzionează reciproc !..de aceea devin un pericol TOXIC /ca orice animal ce este încolțit ,și ei asta au fost =ANIMALE tîmpe avide de putere -deșii unii naivi nu au înțeles la timp și acum iată rezultatele !..Vă plac ?..bine ,..mai ”distrați-vă ” voi mult de-a D-ZEU /dar să nu vă aud ,cînd o veni vremea JUDECĂȚII ,că ”Vai ,dar noi nu am știut !.”.oare ?..sanchii !..apropo-nu sunt toți PROȘTI ,cum credeți voi ,chiar dacă vă aplaudă /susțin o mulțime oarecare de ignoranți -temporar și asta !.-.e doar o altă iluzie /capcană= o-m trăi și o-m vedea !..Ce?..cine,ce,cum și de ce !.etc..etc..aoleooo!..Ce?..sorr”y ,băieți -dar nu v-a ”condamnat ” nimeni să vă împăunați ȘĂFI ,doar propiile voastre ambiții și micimi !=nu putem avea compasiune pentru PARAZIȚI !-să vă ierte D-ZEU ,că-i mai bun ,cînd veți ajunge în fața LUI !..ați dat-o dreacu,e groasă rău ,Dorele ,ați cam făcut-o de belea !..lichelelor./vă știți voi și singuri care ,că nu sunteți nebuni /doar excroci /nebuni doar ce v-au crezut balivernele!-dar pînă și ăia s-au cam lămurit ce soi sunteți !..Păzea !..după fapte mon cher,sau ce vă închipuiați ?Mesia? !..upss !..mai dregeți busuiocul ? poate mai aburiți populimea ,o tură?..Oare?..Băii ,aceștia ..!LUMEA ?e prea MARE și stă pe mii de ani de istorie,cultură și civilizație suferită și udată cu LACRIMI amare /nu puteți voi a o schimba după cum vreți voi !..niște pigmei anormali și fără de D-zeu !..amărîților ce nu realizați că pînă și D-zeu sa dezis de voi ,ca scîrbavnici odioși și va lăsat de izbeliște ,întorcîndu-și fața de la voi !Va lăsat să vă atingeți culmea propiei voastre STUPIZENII și celor ce vă urmează orbește -PROSTII !…degeaba vă zvîrcoliți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here