Acasă Lumea Europa Corina Creţu: "Ponta e PSD. Ce să fac dacă PSD nu mă...

Corina Creţu: „Ponta e PSD. Ce să fac dacă PSD nu mă vrea, să plec în munţi? Pot candida pentru Pro România”

Corina Creţu (stânga sus, lângă Dăncilă) a confirmat în această seară că ia în calcul foarte serios o candidatură la alegerile europarlamentare din partea Pro România, partidul lui Victor Ponta.

„Eu sunt din PSD. Am foarte mulţi ani în acest partid. M-au atacat că am fost la primari ne-PSD în vizită şi i-am felicitat că au atras bani europeni. E datoria mea de comisar european să laud primarii care atrag fonduri europene. Nu facem politică atunci când vorbim de atragerea finanţărilor. Sunt lucruri care rămân după noi, ce contează culoarea politică? Sunt de 12 ani la Bruxelles, dar lucrurile s-au schimbat fundamental în PSD.

Victor Ponta e omul care m-a susţinut. Da, am primit o propunere de candidatură la europarlamentare din partea Pro România. Iau în considerare propunerea lui, pentru care îi mulţumesc. Nu înţeleg demonizarea lui Victor Ponta. Şi nu înţeleg atacurile la adresa mea, cum că trădez. Ce trădez? Ponta e PSD! Aşa cum e el, cu greşelile lui, a avut o guvernare bună. Şi a învăţat din greşeli. Sunt social democrată. Dar dacă nu mai sunt dorită, ce să fac, să mă duc în munţi? Sunt de foarte mulţi ani în PSD. Dar nu pot să mă las umilită. Nu m-aş duce pe dreapta niciodată. Cu cât eşti mai mult la Bruxelles, capeţi experienţă, îţi poţi ajuta ţara.”, a declarat comisarul european Corina Creţu, vineri seara, la Digi 24 TV.

CITIŢI ŞI:

PSDragnea, lovit în moalele capului: Corina Creţu candidează pentru partidul lui Ponta!

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările