Mulțumiri „patronilor” noștri de azi și de mâine. Împreună construim o voce a libertății

3
14950

Dragi prieteni, noi, Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu, vă facem cunoscute următoarele:

1. Pe 1 Decembrie 2018, la 100 de ani de la nașterea României Mari, am născut site-ul ziaristii.com, care în două săptămâni a crescut uluitor, mult peste aștepările noastre (care nu erau deloc mici).

2. Este doar începutul unei platforme media care, pe lângă ziarul electronic, va mai conține o televiziune online și o revistă tipărită, lunară, din segmentul quality.

3. Cum „patronii” acestei construcții media nu sunt tradiționalii moguli, ci doi ziariști care circulă cu tramvaiul și metroul, am intrat și noi în rândul lumii și ne-am făcut conturi Patreon.

4. Prin aceasta, ne declarăm onorați ca patronii noștri să fiți dvs., cititorii.

5. Nu impunem taxe sau abonamente pe ziaristii.com, totul va fi free, lăsăm la latidudinea dvs., cititorii, să decideți în ce măsură merităm să fim susținuți.

6. Suma donată lunar poate începe de la doi dolari, iar limită superioară nu există (suma-standard afișată de Patreon, aceea de 5 dolari, poate fi modificată printr-un click).

7. Toți banii primiți de noi prin Patreon vor fi folosiți pentru dezvoltarea, în ordine, a site-ului ziaristii.com, a televiziunii online și a revistei tipărite.

8. Pe măsură ce vom avea resurse financiare, vom angaja alți câțiva ziariști, ca să creștem volumul și calitatea informației pe care v-o oferim. Banii vor mai fi folosiți pentru deplasări de documentare, dar și – sperăm să ajungem acolo – pentru achiziționarea unui server propriu, ca să nu mai avem emoții cu blocarea site-ului în momentele de trafic intens.

9. Vă garantăm că nu vom trăda niciodată crezul nostru, pe care-l puteți citi în declarația fondatoare „Cine suntem și ce vrem” (o găsiți și pe manșeta ziarului). Asta înseamnă că nu ne vom trăda niciodată cititorii.

10. Vă mulțumim tuturor pentru că ne citiți, ne distribuiți textele și aveți încredere să ne fiți „patroni”. Mulțumiri speciale celor care ați donat deja în mica pușculiță ziaristii.com, precum și celor care aveți intenția de a intra în acest club. Recunoștință tuturor!

Puteți dona AICI.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.