Un Cuc gras de funcţii şi un Suciu-bufon. Doi PSD-işti jalnici, pe post de miniştri-slugă pentru Dragnea

0
892

Răzvan Cuc – Ministerul Transporturilor, Daniel Suciu – Ministerul Dezvoltării. Acestea sunt propunerile PSD pentru cele două ministere, după criza dintre Guvern şi Preşedinţie provocată de respingerea categorică de către Ioahnnis a vechilor propuneri eterne, Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

Cine sunt noii aleşi?

Primul, Răzvan Cuc, a mai fost ministru al Transporturilor în precedentul cabinet Tudose, dar a fost schimbat tocmai pentru că n-a făcut nimic în afară de a se îngrăşa în funcţie. Incompetent total! Acum e bun din nou. La Dăncilă, merge. Unde a stat Dănuţ Andruşcă, merge din nou şi unul care n-a mers înainte.

Cel de-al doilea face parte din generaţia tinerilor profitori din politică. Daniel Suciu a ajuns liderul deputaţilor PSD pentru faptul că a fost compatibil cu Liviu Dragnea: slugarnic, bufon şi ascultător cu orice dorinţă a liderului suprem. Toate nenorocirile produse de PSD în parlament, începând cu atacul la justiţie, au fost posibile şi pentru că Dragnea l-a avut pe post de cârpă pe acest tânăr slugarnic, dornic de parvenire, fără carieră în spate.

Concluzia: după circul de la Comitetul Executiv al PSDragnea de azi, Dragnea e ministru şi la Trasporturi, şi la Dezvoltare. Cei numiţi sunt ca Dăncilă sau Dănuţ Andruşcă: aleşi pentru prostie sau slugărnicie, pe post de marionete gata să execute orice comandă ca să primească şi ei la schimb bani şi onoruri de miniştri.

Mihai Tudose a dat din casa PSD

Fostul premier Mihai Tudose, plecat între timp din PSD, a dezvăluit ce se află de fapt în spatele unor astfel de numiri: puterea malefică a lui Liviu Dragnea.

„Nimeni întreg la minte nu-și asumă funcția de ministru al Transporturilor și al Dezvoltării pentru că acolo șef este domnului Dragnea. Acolo nimeni nu are dreptul să facă nimic. Acolo nimeni nu are voie să dea un telefon la marile companii, nu are voie să miște un deget. Oricine este acolo trebuie doar să semneze ceea ce fac niște subordonați la ordinul domnului Dragnea.

Dragnea este de-a dreptul malefic, încearcă să păcălească pe toată lumea. Nu a reușit nimeni în istoria asta să păcălească chiar pe toată lumea. Dacă el vrea să facă din PSD un partid de 7%, este treaba lui. Să stea acolo până stinge lumina. Problema este că nu stinge lumina doar la el acasă, stinge lumina peste întreaga țară.”, a declarat Mihai Tudose, la Realitatea TV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here