Marian Oprișan: „Dragnea se crede stăpânul partidului. Trebuie organizat Congres!”

3
1979
Marian Oprișan și Liviu Dragnea, marile "sugative" ale banului public

Tot mai multă nervozitate în interiorul PSD. Marți a fost rândul lui Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, să răbufnească la adresa liderului Liviu Dragnea, în două reprize: în ședința Comitetului Executiv șiapoi pe hol, de față cu ziariștii.

În ședința CEx, Marian Oprișan i-a reproșat lui Liviu Dragnea că „face pe stăpânul partidului”. După ședință, a repetat reproșul și a pus în discuție organizarea unui congres de alegeri, la finalul lunii octombrie.

Declarații Marian Oprișan

  • „Unii se mai cred stăpâni, dar…”
  • „În anul 2019 se finalizează mandatul lui Liviu Dragnea și al conducerii și trebuie organizat congres, la finalul lunii octombrie”.
  • „Am spus că nu e un lucru serios mutarea unui coleg de la o organizație la alta”.
  • „Eu sunt același Marian Oprișan. Liviu Dragnea… adevărul e că, de când a ajuns la București, s-a metamorfozat în președintele cu anumite valențe… Mai face din când în când pe stăpânul partidului”.
  • „Mai greșește și el din când în când, dar e băiat bun”.

CITIŢI ŞI:

A stat lângă Dragnea şi acum vorbeşte: „E malefic. Încearcă să păcălească toată lumea. Problema e că stinge lumina peste ţară”

„E o nebunie, ăsta nu mai e stat de drept! Vor să conducă ţara prin ordonanţe. De ce magistrații se lasă călcați așa în picioare?”

Prima reacție a lui Klaus Iohannis: „obsesia PSD” de a instaura „controlul politic asupra justiției”

Augustin Lazăr iese la atac împotriva penalilor. Procurorul general acuză Guvernul că induce haos printre magistraţi

„Secția lui Tudorel” e mafie curată: a încercat să preia „dosarul Tel Drum” ca să-l scape pe Dragnea de DNA! Au fost trei tentative în ultima lună

Antena 3 cere retragerea României din Parchetul European, în caz că va fi numită Kovesi!

Dăncilă, ce ţepară! A ascuns Europei şi presei ordonanţa lui Tudorel, adoptată azi. Prima reacţie a lui Timmermans, cel care i-a cerut să nu mai umble la ordonanţe

3 COMENTARII

  1. tu l ai facut stapan pe acest mascarici in mafia voastra fsn-ista de trista amintire si acum nu va convine,vine ea judecata voastra dupa jafurile anti-romanesti si crimele voaste contra romaniei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here