Boicotat de televiziuni, Mihai Tudose răbufneşte: „E incalificabil să trimiți Jandarmeria să bată protestatari. E grav!”

2
12924

Fostul premier Mihai Tudose, demisionat ieri din PSD şi plecat la Pro România, este boicotat în continuare de televiziunile de ştiri. Mediatizarea sa ar dăuna masiv lui Dragnea şi Tăriceanu şi ar duce la pierderea majorităţii PSD-ALDE în parlament, apoi la căderea guvernului Dăncilă şi la prăbuşirea completă a regimului Ciumei Roşii.

Slavă Domnului, internetul salvează libertatea presei! Iar Tudose a început să-şi dea drumul la gură, făcând azi afirmaţi grave despre implicarea guvernului actual în reprimarea manifestanţilor paşnici din 10 august. Dezvăluirea sa de azi arată GRAVITATEA intervenţie din Piaţa Victoriei, care a dus şi la Rezoluţia Parlamentului European împotriva guvernului PSD-ALDE, acuzat de atac la statul de drept, la libertăţile cetăţenilor paşnici.

 • PSD a avut-o pe Corina Crețu, care este comisar european, dar Liviu Dragnea a găsit de cuviință să se certe cu un om care ar fi însemnat un plus enorm pe lista partidului. Dragnea a preferat să ofere altcuiva poziția eligibilă care i se cuvenea Corinei Crețu, deși vorbim despre o profesionistă care a adus sume importante pentru România. 
 • Ca premier am adus bani mulți în România cu ajutorul Corinei Crețu, bani pe care țara noastră nu i-ar fi accesat fără eforturile ei – vă dau doar un exemplu: 600 milioane de euro pentru SMURD și ISU. Ei bine, Liviu Dragnea a ales să se certe cu un astfel de om de valoare, și asta nu din motive intelectuale, ci pur și simplu pentru că nu a mai vrut-o pe lista pentru Parlamentul European, întrucât Corina Crețu a refuzat să spună la Bruxelles ceea ce dorea conducerea PSD. Pe de altă parte, vă atrag atenția cu privire la o ciudățenie: niciun fost premier PSD nu se mai află în PSD. Asta spune multe, foarte multe.
 • Vedeți dumneavoastră, toată lumea este de acord că în Justiție trebuie făcut ceva – o punere în acord cu o serie de decizii ale CCR, cu decizii ale Uniunii Europene, dar și corectarea unor abateri grave, acolo unde acestea au avut loc.Însă una este să armonizezi niște decizii și să corectezi cu bună-credință niște aspecte, iar alta e să declanșezi o ofensivă permanentă împotriva Justiției și să te intereseze doar rezolvarea unor anumite spețe, dosare. Așa ceva este profund incorect.
 • De aceea iese lumea în stradă și protestează, fiindcă toate acestea fac mult rău și se văd cu ochiul liber. Cât am fost premier, m-a preocupat faptul că iese lumea în stradă și uneori am reușit să port un dialog cu protestarii, fiindcă nu-i poți ignora pe românii nemulțumiți. Eu am dialogat cu ei, înainte de a pleca de la Palatul Victoria, ce a urmat după, pe 10 august… E incalificabil să trimiți Jandarmeria să bată protestari. Este grav că s-a ajuns la așa ceva!” (Mihai Tudose, declaraţii pentru Podul.ro.)

CITIŢI ŞI:

PSD crapă de la gazele din 10 august. Represiunea barbară începe să-i iasă pe nas

De ce au boicotat televiziunile breaking-news-ul cu demisia lui Mihai Tudose din PSD?

Plecările lui Tudose și Țuțuianu vor provoca 10 efecte devastatoare pentru Liviu Dragnea

Mihai Tudose, sfârşitul lui Dragnea? Demisia fostului premier din PSD, cea mai grea lovitură

Mineriada ŢESTOASELOR. Se strânge laţul cu 10 august

ONU va investiga represiunea din 10 august!

Dragnea ştia cu 4 zile înainte de atacul din 10 august! Procurorii au pus mâna pe secretele lui Carmen Dan

 

2 COMENTARII

 1. Ma bucur ca se misca lucrurile chiar si atat de tarziu…Nu vad ce l-a facut pe Tudose sa nu iasa pe coverta cand eram cu totii disperati ca am fost reprimati fara mila de catre guvern…Ce teroare a raspandit Dragnea, ce oameni fideli a avut si are in toate structurile, incat poate speria ditamai barbatii precum Tudose!!! Mare mizerie !!! Indrazneste Oana Pellea sa vocifereze impotriva abuzurilor guvernului si nu indraznesc cei din partid…N-o sa-i uit niciodata pentru asta, chiar daca se fac mielusei !!!Oricum, sa speram ca declaratia lui Tudose chiar va avea efect !!!

 2. Hm, triste, deplorabile si tarzii declaratii ale unor politicieni indoielnici… cat a fost sub umbrela psd unde i-a fost constiinta??? S-a vazut temporar pus la adapost si i s-a oferit o alta umbrela pesemne??? Tocmai acum s-a intors constiinta din vacanta???
  Fir-ar a draq de moralitate!
  Cata dualitate, cata mizerie, cat puroi poate cara aceasta functie numita politician….
  Doamne…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.