Enervat că viceprimarul USR al Sectorului 3 filma condițiile oribile în care sunt primiți copiii, directorul PSD-ist al Școlii „Mexic” a sunat la 112 și a mințit că „un bărbat a intrat peste copii în baie”!

3
742
Când Lucian Judele a început să filmeze condițiile din băile grădiniței, directorul și-a ieșit din minți, l-a sechestrat acolo și a sunat la 112, mințind că un pervers a intrat peste copii în toaletă!

O scenă grotescă, ilustrativă pentru halul în care a ajuns România, a avut loc miercuri dimineață la Școala „Mexic”, unde directorul pus de PSD, enervat că viceprimarul USR al Sectorului 3 transmite pe Facebook condițiile oribile în care sunt ținuți copiii, a sunat la 112 și a mințit că „un bărbat a intrat peste copii în baie”! Lucrurile nu s-au oprit aici: poliția sosită la fața locului l-a săltat pe viceprimarul care-și băgase nasul în oala mafiei și l-a dus la secție!

Lucian Judele, viceprimarul USR al Sectorului 3, a rămas singurul care-i mai strică ploile lui Robert Negoiță, primarul transformat într-un baron care face absolut orice vrea în acest teritoriu administrativ.

Miercuri, viceprimarul USR s-a dus și a filmat condițiile mizerabile în care sunt ținuți copiii în Grădinița Mexic. Deși a început anul școlar, în clase și pe holuri este șantier. Când a început să filmeze în baie, unde a arătat că toaletele aflate în renovare au fost instalate la un nivel prea înalt pentru copiii de 4-5 ani, directorul a intervenit nervos și i-a cerut să înceteze transmisia pe Facebook.

Viceprimarul nu s-a conformat, astfel că directorul pus de PSD a sunat la 112 și a mințit, alertând poliția că o persoană necunoscută a intrat peste copii în baie! „Vă rog să trimiteți un echipaj, că eu nu-l pot reține aici!”, a continuat directorul.

De necrezut pentru pretențiile unui om care ajunge director la grădiniță, individul s-a pretat în continuare la scene halucinante. După ce îi dăduse acordul viceprimarului să filmeze, i-a ținut ușa blocată, ca să le spună apoi polițiștilor că a intrat cu forța!

Pe filmarea live de pe Facebook se aude cum viceprimarul îi spune directorului: „Nu vă atingeți de mine! Dacă țineți de clanță, dumneavoastră mă sechestrați aici! Așteptăm să vină poliția, aveți cuvântul meu de onoare că nu fug nicăieri, am intrat să vadă toată lumea condițiile pe care dumneavoastră le tolerați aici. Am crezut că sunteți de bună-credință. Vă repet că dacă dumneavoastră nu deschideți ușa, veți avea o plângere penală pentru sechestrare”.

La venirea polițiștilor, viceprimarul a mers împreună cu aceștia spre mașină și, înainte de a opri transmisia, relatează: „Domnul director mi-a prezentat școala, dar după ce a văzut că am început live-ul a primit un telefon, probabil de la domnul Negoiță, ca să mă convingă să închid live-ul, lucru pe care nu l-am făcut. (…) Am intrat să arăt tuturor condițiile pe care copiii trebuie să le suporte în fiecare zi în școala Mexic, că copiii nu au uși la baie, nu au apărut toalete mici. De asta avem milione investite în Sectorul 3?”.

Conform legii existente în România, școlile și grădinițele sunt finanțate de administrațiile locale. Acest lucru a transformat învățământul într-o anexă politică. Directorii sunt numiți politic, foarte adesea nivelul de pregătire și de interes pentru actul de învățământ fiind extrem de scăzut. Inspectoratele școlare sunt, de asemenea, politizate, așa se ajunge ca în școli și grădinițe să primeze interesele de partid și nu cele ale copiilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Șoc la „Gazeta Sporturilor”: redactorul-șef Cătălin Țepelin – concediat de patronii elvețieni de la Ringier! Jurnaliștii, în frunte cu Cătălin Tolontan, l-au aplaudat la plecare

* Pleacă Tolontan de la Ringier? Ruptură totală: „Libertatea” și „Gazeta Sporturilor” au deschis edițiile online cu protestul jurnaliștilor față de imixtiunea patronilor în politica editorială

FMI, din nou la București! Delegația a atras atenția Guvernului Ciolacu că România are probleme financiare majore, iar cheltuielile bugetare nu vor scădea prin măsurile anunțate până acum

Cum arată „reforma administrației”: în 2023, PSD și PNL au angajat la stat câte 21 de oameni pe zi! În administrație sunt cu peste 50% mai mulți angajați decât în 1990

Judecătorii au câștigat deja un miliard de euro de la statul român, din procese pe care tot ei le-au judecat. Urmează alte 3,2 miliarde euro – peste 1% din PIB-ul României!

VIDEO. George Simion devine agresiv când e întrebat „de ce ține cu rușii”. Derbedeu și la Festivalul „Micul de Aur”

EDITORIAL CARTIANU. România văzută prin portbagajul lui Buzatu

Planul Rusiei de a destabiliza Europa printr-o nouă criză a refugiaților, după modelul celei siriene din 2015. De data asta, ținta sunt țările africane din Sahel

* Tot echipajul unui submarin nuclear de atac chinezesc a murit după ce nava a rămas blocată într-o capcană pregătită pentru submarinele americane și britanice!

Capturat de un PSD-ist din „gașca Firea”, rugby-ul ne face de râs în lume: 8-82 cu Irlanda, 0-76 cu Africa de Sud, 0-84 cu Scoția. Suntem cea mai slabă echipă de la Cupa Mondială

3 COMENTARII

  1. Mari maeștri bandiții PCR-USL la trucaje bolșevice 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  2. Apropo, la Maliție ordinul se execută, nu se discută 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here