Efectul coronavirus: numărul de morți din provincia Bergamo a crescut cu 464% față de ultimii 5 ani

1
5070

De la începutul epidemiei de coronavirus, provincia Bergamo din regiunea Lombardia (nordul Italiei) a înregistrat o creștere explozivă a mortalității în comparație cu aceeași perioadă a anilor precedenți. Aceasta este concluzia unei anchete făcute de „Financial Times”.

Conform prestigioasei publicații financiare, în provincia Bergamo a avut loc o creștere de 464% a numărului de decese, mult superioară celei înregistrate la New York (+200%) și Madrid (+161%).

Fanpage.it aduce la lumină această anchetă efectuată de „Financial Times”, care arată că bilanțul victimelor de Covid-19, într-un studiu realizat în 14 țări, ar fi cu 60% superior numărului oficial.

Provincia Bergamo este pe primul loc în lume într-o statistică realizată de revista britanică referitoare la creșterea numărului de decese înregistrate de la începutul pandemiei de coronavirus, cu 464% în plus față de perioada similară a anilor precedenți.

Statisticile despre mortalitatea din cele 14 țări în care s-a făcut acest studiu demonstrează că s-au înregistrat 122.000 de morți, mult peste cele 77.000 de victime raportate în aceeași perioadă a precedenților 5 ani.

„Financial Times” a comparatt totalul deceselor în localitățile studiate în lunile martie și aprilie 2020 cu media deceselor din aceeași perioadă a anilor 2015-2019.

În Lombardia, definită de „Financial Times” drept „inima celui mai mare focar de coronavirus din lume”, creșterea mortalității ar fi de 155% față de anii precedenți. Provincia Bergamo (din regiunea Lombardia) ar fi înregistrat cea mai mare creștere a numărului de persoane decedate: +464%.

Sunt date care confirmă alte cercetări făcute în teritoriul bergamasc, care evidențiau un număr de decese mult superior față de cele raportate de autorități.

Pentru primele 21 de zile din martie, conform cifrelor oficiale, creșterea numărului de morți din Valea Bergamască a fost de +518%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Dacă nu se mai întâmplă ceva, atunci băgați morții ….ba ce gen de cuvântătoare sunteți???… n-ați găsit alt subiect de tratat ??? ..ce vă plătești la numărul de morți??…cum îi plătesc pe milițieni la numărul de amenzi…?.uite vă dau subiect de meditație , influența lipsei de oxigen în izolarea populație in case asupra gândirii??… constat pe zi ce trece că tot mai multă lume o ia razna, vorbește gura fără ei!!!… asta e valabil incepand de la Omul de rând până la cele mai înalte funcții…sau alt subiect ..seceta din România!!…o să scăpăm de coronavirus,dar vom muri de foame…!!..alt subiect.. câți din salariații din România se vor mai întoarce la muncă?…alt subiect..de ce s-au răcit relațiile cu Germania, Franța, Olanda..??…alt subiect… uniunea europeană va mai fi uniune??..sau un conglomerat de state fara puteri decizionale??… astea sunt câteva teme pe care să le tratați…nu morții din lumea asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here