duminică, aprilie 21, 2024
AcasăFake news"E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu"....

„E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu”. RTV și Antena 3 „CNN”, studiu de caz al lui Raed Arafat în conferința Disinfo 2022, la Bruxelles

-

Antena 3 „CNN” și mai ales România TV, împreună cu liota de propagandiști, agitatori și medici conspiraționiști care în pandemie au băgat spaima în populație și au răspândit cele mai bizare zvonuri și minciuni, au ajuns acum studiu de caz la conferința Disinfo2022 de la Bruxelles, relatează Sorin Ioniță, directorul Expert Forum. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) și secretar de stat în Ministerul de Interne, le-a prezentat delegaților din toată Europa, marți, cum televiziuni „de știri” și diverse publicații au făcut deliberat o campanie masivă de dezinformare a românilor în timpul pandemiei de Covid-19.

În slide-uri prezentate ca la carte, cu capturi de ecran traduse în engleză care rulau pe monitoare mari, Raed Arafat le-a prezentat delegaților numeroase mostre din delirul de necrezut căruia i-a căzut victimă o mare parte a populației din România. Pe ecrane au rulat medici precum oftalmologa Monica Pop, jurnaliști precum Ion Cristoiu, Victor Ciutacu, Răzvan Dumitrescu, părerologi precum Dana Budeanu. N-au lipsit din imagini capturi după articole publicate de site-urile Gândul (patron Radu Budeanu) și Capital (patron Dan Andronic).

Sorin Ioniță, care era prezent în sală, spune că a ținut să precizeze, la microfon, că televiziunile și publicațiile oligarhilor au dus această campanie dementă, timp de doi ani, fiind plătite în acest timp cu sume uriașe, de ordinul milioanelor de euro, de la bugetul statului.

- Advertisement -

Postarea lui Sorin Ioniță despre conferința de la Bruxelles

„Chiar acum, la Bruxelles, Raed Arafat e keynote speaker în marea conferință Disinfo2022. Și se suie practic cu picioarele pe Antena 3 și Romania TV, cu nume și poze, inclusiv aliați la guvernare, pe medici ca Monica Pop etc., pentru toată dezinformarea din perioada Covid. E festival, are o prezentare absolut profi și cu exemple, americănească, cu secvențe subtitrate din bazaconiile spuse pe TV-uri, vorbește liber în engleză. E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu.

Ce n-a spus sutelor prezenți e că în tot acest timp guvernele din care a făcut parte au plătit de la buget aceste televiziuni care l-au tăvălit și au făcut dezinformare. Dar am profitat de microfon și am spus eu, la Q/A. Spre cinstea lui, a fost de acord.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Regimul Iohannis-PSD „duduie”: mii de infractori scapă de dosarele penale în urma unei „amnistii” mascate, dată de Înalta Curte

* Avertisment apocaliptic: „România intră în incapacitate de plată în perioada următoare dacă Ministerul Finanțelor, condus de PSD, va face împrumuturi cu 10% dobândă! Luni ne-am împrumutat la 9,7%!”

RECHIZITORIU. Ghiță colecta șpăgile pentru PSD, beneficiar direct Ponta. „Poate vrei să te calce vreo mașină, tâmpitu’ dracu’!”

Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

De ce geme Armata română, membră NATO, de ofițeri rusofili care-l aplaudă pe Putin. „Toți sunt antiamericani convinși, din motive ideologice. Pentru ei, America e Imperiul Răului”

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -