sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Campanie odioasă la Russia Today: "Copiii ucraineni care critică Rusia ar...

VIDEO. Campanie odioasă la Russia Today: „Copiii ucraineni care critică Rusia ar trebui înecați! Sau băgați în colibe și arși de vii!”

-

Un monstru face propagandă genocidară la Russia Today, televiziune finanțată de Guvernul de la Moscova. Se numește Anton Krasovski și are o funcție importantă: director de emisie. Acesta instigă la înecarea sau arderea copiilor ucraineni care critică Rusia! În plus, îi batjocorește pe ucrainenii uciși sau violați de ruși și spune că Ucraina nu ar trebui să existe, iar cei care se opun Rusiei ar trebui împușcați.

Ororile de la Russia Today au fost semnalate de jurnalista americană Julia Davis (48 de ani), care monitorizează televiziunile rusești. Ea a arătat lumii comentariul înfiorător al directorului de emisie de la Russia Today, Anton Krasovski (47 de ani).

Într-o emisiune difuzată de Russia Today săptămâna trecută, Anton Krasovski a spus, în calitate de prezentator, că toți copiii care criticau Rusia pe vremea Uniunii Sovietice ar fi trebuit să fie „aruncaţi direct într-un râu cu curenţi puternici, în Tisa”.

- Advertisement -

Propagandist pro-război la canalul de televiziune rusesc, Krasovski comenta o relatare a autorului rus de science-fiction Serghei Lukianenko despre momentul când a vizitat pentru prima oară Ucraina, în anii 1980. Lukianenko și-a amintit că, acum 40 de ani, copiii i-au spus că ar trăi o viaţă mai bună dacă Moscova nu le-ar fi ocupat ţara.

Reacția lui Krasovski a fost înfiorătoare. „Ar fi trebuit să fie înecaţi în Tisina!”, a spus propagandistul, cinic, referindu-se la râul Tisa, care trece prin Transcarpatia, la nord de România și la este de Ungaria.

„Pur şi simplu, acei copii trebuia înecaţi, înecaţi! Acolo, unde înoată bobocii de rață, acolo trebuia înecați! Într-un râu cu curenți puternici!”, a insistat Krasovski.

- Advertisement -

Psihopatul putinist a adăugat, la fel de monstruos: „Ca alternativă, ar fi putut fi băgaţi în colibe şi arşi”, făcând aluzie la faptul că în zonă, „în munții Carpați”, multe case sunt construite din lemn. „Munții Carpați sunt pur și simplu dezgustători”, a ținut să comunice  Krasovski.

Într-un scurt fragment al emisiunii, distribuit pe rețelele sociale, Anton Krasovski a râs de rapoartele potrivit cărora soldaţii ruşi ar fi violat femei ucrainene vârstnice în timpul invaziei.

Krasovski se află pe lista cetățenilor ruși sancţionați de Uniunea Europeană.

Ucraina cere interzicerea Russia Today pe toată planeta. Kuleba: „Incitarea agresivă la genocid nu are legătură cu libertatea de exprimare”

​Duminică, după declanșarea „scandalului Krasovski”, Ucraina a catalogat duminică postul de televiziune Russia Today, controlat de statul rus, ca instigator la genocid.

„Guvernele care nu au interzis încă Russia Today trebuie să vadă acest fragment”, a reacţionat Dmitro Kuleba, ministrul de Externe al Ucrainei, într-o postare pe Twitter, care conţine un link spre acest fragment din interviul de la Russia Today.

„Incitarea agresivă la genocid (vom da în judecată această persoană pentru asta) nu are nimic de-a face cu libertatea de exprimare. Interziceţi Russia Today în toată lumea!”, a îndemnat ministrul ucrainean.

Televiziunea rusă de stat, puternic controlată de Kremlin, Russia Today a fost un susţinător zgomotos al invaziei ruse în Ucraina. Prezentatorii au respins permanent rapoartele privind crimele de război comise de armata rusă, iar mulţi dintre ei au folosit timpii de antenă pentru a-i cere preşedintelui rus Vladimir Putin să adopte o abordare şi mai agresivă a invaziei.

Kremlinul neagă că forţele sale ar fi comis crime de război în Ucraina, precizează agenția Reuters.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

RECHIZITORIU. Ghiță colecta șpăgile pentru PSD, beneficiar direct Ponta. „Poate vrei să te calce vreo mașină, tâmpitu’ dracu’!”

Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

De ce geme Armata română, membră NATO, de ofițeri rusofili care-l aplaudă pe Putin. „Toți sunt antiamericani convinși, din motive ideologice. Pentru ei, America e Imperiul Răului”

Țări mici cu nostalgii mari: România Mare, Ungaria Mare, Bulgaria Mare, Serbia Mare. De ce nu e bine să ne jucăm de-a revizionismul, așa cum ne șoptește Rusia

Codruța Kovesi confirmă jocul murdar al președintelui Iohannis: „Mi-a cerut demisia din fruntea DNA în vara lui 2018!”. Pe vremea lui Dragnea, Iohannis poza în mare apărător al luptei anticorupție

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -