Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

5
1924
Gelu Vișan la RTV

Fostul parlamentar Gelu Vișan, adoptat în ultima vreme de televiziunea rusofilă a fugarului Sebastian Ghiță, a continuat și joi seară să urle „RoExit! RoExit! RoExit!”. Ignorând orice control medical de specialitate, portavocea Moscovei a vorbit vulgar, a înjurat și a făcut afirmații de un ridicol absolut.

Încurajat de moderatorul-propagandist Dragoș Bistriceanu, Gelu Vișan (55 de ani) a urlat în direct: „România ar fi de 3 ori mai bogată în afara Uniunii Europene!”. Bonus: „Dacă ne luăm energia înapoi, avem bani mai mulți decât Germania!”.

Individul a cerut naționalizarea urgentă a companiilor olandeze din România. Dar nu o naționalizare cu plata cinstită a activelor, ci una de tip sovietic, numită confiscare!

Gelu Vișan este recidivist în solicitarea ca România să iasă din Uniunea Europeană. Cu patru zile înainte, tot la RTV, el răcnea isteric: „RoExit! Marș! Marș afară! RoExit! RoExit! RoExit!”. La fel, în iunie 2021: „RoExit! Nu putem rămâne în mocirla de acolo. Interesul României e să se despartă de această Uniune Europeană, avem alte valori”.

Vișan a dat și două exemple de conducători „mai democrați” decât actualii lideri ai Uniunii Europene: Nikita Hrușciov și Leonid Brejnev, doi lideri ai URSS în plină dictatură comunistă.

Gelu Vișan (55 de ani) a avut două mandate de parlamentar, din partea partidului lui Traian Băsescu, PD/PDL. A fost mai întâi senator (2004-2008), pe lista Alianței D.A. (PNL-PD), apoi deputat (2008-2012), de fiecare dată în județul Dolj.

Dezlănțuirea isterică a lui Gelu Vișan (joi, 20 octombrie)

 • „Dacă Olanda ne blochează și acum, iar celelalte țări din Uniunea Europeană nu fac ceva ca să fim în Schengen, atunci eu voi striga cât voi putea de tare: «RoExit! RoExit!». Roexit! Și voi milita cu toată energia pentru asta!”
 • „România ar fi de 3 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! De 5 ori mai bogată! De 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene!”
 • „Dacă nu intrăm în Schengen, hai să le naționalizm ING-ul (o mare bancă – n. red.), hai să le naționalizăm toate companiile și afacerile pe care le au în România! Să vedem, ne mai țin ei în afara Schengen?!”
 • „Nu-i nevoie să avem bani pentru a face naționalizarea. Naționalizăm fără să plătim nimic! Cum? Uite-așa! Le luăm fabricile și companiile și-i dăm afară din țară! Să nu se uite înapoi, că nu le dăm nimic!”
 • „Nu vă place moaca noastră? Plecați dracului de aici!”
 • „Dacă ne luăm energia înapoi, avem bani mai mulți decât Germania!”
 • „Le-am dat tot ce-au vrut, le-am dat tot ce-au cerut… ce să le mai dăm, cămașa de pe noi?! Aaaaa, vor Portul Constanța, uite că pe ăla nu li-l dăm!”
 • „Și fu…uți și cu banii luați, asta nu se poate!”
 • „Uniunea Europeană = URSS! Să fie clar!”
 • „Hrușciov era puțin mai democrat decât ei (liderii UE – n. red.). Ăștia își omoară populația mai rău decât Hrușciov.”
 • „Brejnev se duce la Biroul Politic și cerea aprobarea pentru deciziile sale, Ursula (von der Leyen – n. red.) nici nu-i bagă înseamă pe comisari! Decide singură totul, face doar ce vrea ea! Ce probe am? Toată Europa știe asta!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Parlamentul Olandei nu s-a speriat nici măcar de Rareș Bogdan, care „se simte obligat” să „joace dur”! Olandezii au votat împotriva aderării României la Spațiul Schengen

* Țări mici cu nostalgii mari: România Mare, Ungaria Mare, Bulgaria Mare, Serbia Mare. De ce nu e bine să ne jucăm de-a revizionismul, așa cum ne șoptește Rusia

* Codruța Kovesi confirmă jocul murdar al președintelui Iohannis: „Mi-a cerut demisia din fruntea DNA în vara lui 2018!”. Pe vremea lui Dragnea, Iohannis poza în mare apărător al luptei anticorupție

5 COMENTARII

 1. Pana una alta CNA a dat 2 amenzi acestei tv:5000 pentru minciuni la adresa lui Clotilde Armand aduse de eternul Korpos si alta de 10000 pentru „apocalipsa impusa de UE cu gandacii” unde moderator a fost baietasul care aseara i-a tinut loc lui Ciutacu

 2. Am uitat sa spun:o sceneta fenomenala a avut loc in aceeasi emisiune:RTV l-au scos din joben pe Gigi Becali care face „scandal cu desfranatii olandezi”.Scandalul?Spectacolul facut dupa ce FCSB(la vremea aia Steaua)a învins-o pe Ajax Amsterdam acum cativa ani in Europa League si a trecut intr-o faza superioara

  • Ei primesc sacose cu bani din Rusia si China. Posibil si din diverse tari musulmane. Li se ordona ce sa minta si cum.

   Ei urla cretinisme pentru idioti in timp ce-si achizitioneaza case si actiuni in tari sigure.

   Uitati-va 30 de minute la ei daca aveti stomacul tare. Si veti vedea toate semnele ce-i dau de gol pe mincinosi si infractori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here