luni, mai 20, 2024
AcasăOpiniiDîncule, cum ai fi vrut "să te înțelegi" cu Iohannis când, prin...

Dîncule, cum ai fi vrut „să te înțelegi” cu Iohannis când, prin scenariile tale inepte, i-ai cântat în strună teroristului Putin? Sau te învățase Kuzmin să numeri ruble?

-

Dîncule, recunoaște că, înainte să fii mânat sau nu de simpatii rusofile, ai făcut-o de oaie atunci când ai spus că ți-ai dat demisia fiindcă ți-e imposibil să te înțelegi cu președintele Iohannis. Păi, cum ai fi vrut să fii în ton cu șeful statului român când, prin vorbele tale neghioabe, ai lăsat impresia clară că-i cânți în strună teroristului Putin?

Toată lumea a văzut asta. Chiar și unii dintre PSD-iștii tăi, care acum încearcă să dreagă cumva busuiocul pentru a salva „onoarea” pătată a partidului cu trei trandafiri la fel de roșii ca renumita piață din Moscova.

În calitate de ministru al Apărării, ar fi trebuit să fii la curent cu declarația fermă a lui Volodimir Zelenki în privința așa-ziselor „negocieri de pace” cu rușii. A spus clar că, atâta vreme cât la putere va fi sceleratul Putin, Ucraina nu va mai purta niciun fel de discuții pe tema încetării războiului.

Nu degeaba Iohannis ți-a bătut la un moment dat obrazul cu eleganță, aducându-ți la cunoștință că erai obligat, prin natura funcției, să citești cu atenție presa. Și de-abia apoi să-ți dai cu părerea despre o problemă sau alta.

- Advertisement -

Nu uita, Dîncule! Prin postul executiv pe care l-ai avut până de curând, dar și prin scenariile aberante pe care le-ai scos pe gură, ne-ai „reprezentat” în fața lumii întregi. Ai decis să te erijezi într-un intermediar, un fel de „pește” între Occident și Rusia în detrimentul Ucrainei, când nu se impunea așa ceva.

Ne-ai mai băgat și într-un scandal diplomatic, după ce „perlele” tale au fost intens mediatizate de propaganda Kremlinului. Că ea asta a așteptat: să găsească un ministru de „talia” ta pentru a semăna discordie în spațiul UE.

Totuși, Dîncule, ai primit în trecutul îndepărtat ditamai postul de ministru al Informațiilor Publice în Guvernul Năstase. Iar la peste 20 de ani distanță de când jonglai cu „informațiile” țării în guvernul unui mincinos mega-corupt, aflat pe Lista lui Dughin, constatăm că nu s-a lipit nimic bun de tine.

- Advertisement -

În loc să informezi, dezinformezi cetățenii țării. Și, la fel de rău, încerci fără succes să-ți maschezi gafele prin pretexte penibile. Ai publicat 12 cărți, dar n-ai știut nici măcar să fii un putinist abil. Te-ai comportat ca un putinist necioplit.

Erai cam precipitat după demisie. Nici cu presa n-ai vrut să stai prea mult de vorbă. Poate, cine știe, voiai să ajungi cât mai repede la Kuzmin, până nu se devalorizează rubla și mai rău.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Regimul Iohannis-PSD „duduie”: mii de infractori scapă de dosarele penale în urma unei „amnistii” mascate, dată de Înalta Curte

* Avertisment apocaliptic: „România intră în incapacitate de plată în perioada următoare dacă Ministerul Finanțelor, condus de PSD, va face împrumuturi cu 10% dobândă! Luni ne-am împrumutat la 9,7%!”

RECHIZITORIU. Ghiță colecta șpăgile pentru PSD, beneficiar direct Ponta. „Poate vrei să te calce vreo mașină, tâmpitu’ dracu’!”

Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

De ce geme Armata română, membră NATO, de ofițeri rusofili care-l aplaudă pe Putin. „Toți sunt antiamericani convinși, din motive ideologice. Pentru ei, America e Imperiul Răului”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -