Dragoș Bucur îl acuză pe Mircea Diaconu că minte în clipurile de campanie

3
2016
Dragos Bucur, Mircea Diaconu, actori
Dragoș Bucur anunță că Mircea Diaconu minte în mesajele electorale, spunând că e departe de a fi "un om"

Actorul a reacționat dur la campania electorală a lui Mircea Diaconu. Candidatul susținut de Victor Ponta se promovează ca “un om bun”, “un suflet înțelegător”, o persoană care ascultă necazurile celorlalți, dar cei care-l cunosc din viața reală spun că nu este deloc așa.

“Hai că nu mai pot: omul ăsta m-a pus să dorm în holul teatrului din Viena când am fost în turneu cu Nottara! El, nu vreun organizator, el a condus microbuzul, el a aranjat actorii în camere, el mi-a spus să dorm pe canapeaua din holul teatrului. Iar când am vrut să ies să mă plimb deoarece mă simțeam umilit să dorm acolo, mi-a zis că dacă ies, până dimineață nu mai intru în teatru. El, un om”, a scris actorul Dragoș Bucur pe pagina sa de Facebook.

Din această amintire a vedetei TV, gazda show-ului “Visuri la cheie”, realizat de Pro TV, reiese stilul dictatorial al lui Diaconu și lipsa de înțelegere a propriilor colegi de profesie.

Mircea Diaconu, pe vremea când era director la Teatrul Nottara din București, a fost implicat și-ntr-un scandal de corupție. Acesta și-a numit soția în poziția de regizor al teatrului pe care-l conducea, fiind șeful comisiei de examinare și notând-o cu nota zece pe linie.

Mircea Diaconu are 70 de ani și este căsătorit cu actrița Diana Lupescu. 

“Trebuie să regăsim energia comună de care avem nevoie ca să ne ridicăm de unde suntem căzuți și ca să putem sta drept. Iar dacă vom merge drept, urma pe care o vom lăsa nu va putea fi strâmbă”, anunță Mircea Diaconu într-un text de campanie prezidențială.

Diaconu se promovează sub sloganul “Un om”. Toate mesajele sale și clipurile video au scopul să transmită informația că actorul e bun și apropiat de oameni.

Principalul susținător al lui Mircea Diaconu e Victor Ponta și Pro România. Dar scandalul pornit în acest partid după învestirea Guvernului Orban pune în pericol posibilitatea ca Diaconu să ajungă în turul doi.

Barometrul de opinie IMAS – Europa FM l-a dat favorit în urmă cu câteva zile pentru a ajunge în marea finală, dar era urmat la două procente de Dan Barna (USR-PLUS) și Viorica Dăncilă (PSD).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

Pericol! După 24 de ani, Pro TV este vândută de americani unui miliardar ceh apropiat de Rusia

3 COMENTARII

  1. Se observă cu ușurință că această subspecie este un lingău (chiar pute a KKt alterat de atâtea țucaturi în kur la diverși trădători interlopi !), un duplicitar, un milog periculos, un șacal jegos … 👹😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.