Teroarea „Ciumei Roşii”, la Craiova: manifestant săltat de jandarmi pe motiv că a strigat anti-PSD, jurnalişti blocaţi pentru liniştea baronilor, oameni aduşi cu japca la mitingul anti-Europa

2
2642

Un protestatar anti-PSD, venit la mitingul „Ciumei Roşii” din Craiova, a fost săltat de jandarmii lui Carmen Dan şi dus la audieri. Teroarea instaurată de clanul Manda-Olguţa, avându-l alături pe Dragnea, a mers până la intimidarea jurnaliştilor.

Asistenţa dispusă să asculte aberaţiile celor pe scenă a „înghiţit” pe nemestecate discursuri cu tentă anti-europeană, fals patriotardă, mincinoase, jignitoare şi pline de manipulări bolşevice.

Supuşenia era firească. La miting, au fost aduşi fie oameni cu forţa, angajaţi la stat, fie membri ai clanurilor politice penale care controlează judeţul baronilor Clausiu Manda şi Olguţa Vasilescu.

Mii de oameni s-au întâlnit la Sala Polivalentă din Craiova și au plecat în marș spre centrul orașului. Erau grupuri de oameni bine organizați, mulți reprezentanți ai organizației de tineret PSD Dolj cu insigne de organizatori. Aceștia aveau liste cu numărul de participanți care vin din fiecare localitate. Sunt de faţă și parlamentari și lideri ai PSD.

Aceștia au încercat să-i împiedice pe reporterii Digi24 să vorbească cu participanții la miting, relatează jurnalista Digi24 Cristina Oprea. Cei cu care a vorbit echipa Digi24 au spus că au venit la miting pentru a-l susține pe Liviu Dragnea și pe Claudiu Manda, dar au fost și oameni care nu știau de ce au fost aduși la miting. Au spus că așa au fost sfătuiți de primarul din localitatea lor.

Liviu Dragnea a venit la miting alături de iubita lui, Irina Tănase. A vorbit și s-a fotografiat cu susținători ai săi.

Miting făcut cu japca

Adrian-Claudiu Prisnel, deputat USR, a dezvăluit pe Facebook un caz care denotă ce ştie mai toată lumea: mare miting al „Ciumei Roşii”, de azi, din Craiova, a fost organizat cu „japca” (termen drag lui Liviu Dragnea), printre angajaţii de la stat.

Dezvăluirea unui deputat USR

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni”. Am aflat povestea chiar din gura soțului, taximetrist.

Au blocat tot orașul pentru mitingul lui Liviu Dragnea care a închis centrul de la 8 dimineața până la miezul nopții. Pe stradă sunt doar ei. Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.

„PSDul ăsta e la putere și face ce vrea! Nu s-au gândit că orașul e deja aglomerat, azi de abia reușim să ajungem să luăm clienți. Și oamenii tot nu s-au săturat, parcă sunt numai pesediști în Craiova”, îmi spune taximetristul.

Îi răspund că poate oamenilor le e frică și să spună că nu votează cu PSD. E neîncrezător. Dar eu sunt optimist pentru că l-am întâlnit. Am ieșit 20 000 la miting împotriva OUG 13. Am strâns 30 000 de semnături #farapenali. Suntem din ce în ce mai mulți care înțelegem că PSD a prăduit Craiova și județul. Că #farahotie ajungem departe. Fără hoție vom avea un oraș cu condiții de viață civilizate, ca-n Europa.

„Se tem că vor fi daţi afară din serviciu”

Surse din administraţia doljeană au declarat pentru ZIARISTII.COM că PSD va scoate „cu japca” angajaţi de la stat, din administraţia locală sau „deconcentrate”, din primăriile din judeţ. Oamenii spun că vor merge pentru că „se tem că vor fi daţi afară din serviciu”.

„Ei şi-au luat ditamai conacul în centrul Craiovei, au făcut nuntă de miliarde la Işalniţa, unde naş e tovarăşul lor de afaceri şi politică, primarul îmbuibat, manevrează milioane şi ne scot pe noi la miting să arate ce tari sunt ei!”, ne-a declarat sub anonimat un funcţionar din administraţia Craiovei.

 

2 COMENTARII

 1. Ciuma Roşie GOP America 3 July 1776: Niels Schnecker, de la 1 Iulie 2019 vine Pentagonul la Bucureşti. L-ați ucis pe secui Simion Robert Christian acum plătiți.
  Update 16:51 ora Bucureștiului: USL 2012 şi 2013 la Ambasada SUA în București 4 July 2019: Am vrut dolarii lui Simion Olivian prin uciderea lui Robert Cristian.”

  1. 14 județe transilvane se alipesc la Ungaria. Limba oficială va fi numai maghiara. La Câmpia Turzii se menține baza militară aeriană cu 50 avioane F-16 şi 50 avioane F-35. Quantico aduce la Alba Iulia 15000 Marines care vor avea 1000 rachete interceptori Thaad.

  2. 8 județe moldovene se alipesc la Basarabia care primeşte şi Bugeacul. Limba oficială va fi limba moldovenească de peste Prut.

  3. Oltenia Muntenia Dobrogea se alipesc la Bulgaria. Limba oficială va fi bulgara. Baza militară Babadag se menține cu 10.000 Marines care vor avea la Baza Aeriană Deveselu 100 avioane F-16 şi 50 avioane F-35 şi vor avea 500 rachete interceptori Thaad.

  Merci CSAT pentru privirile rușilor nebuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.