Dragnea despre PSD-iști: „Muți ca peștii și dârdâie de frică”. Mesagerul gândurilor sale este Codrin Ștefănescu

1
1323
Liviu Dragnea și pajul său favorit, Codrin Ștefănescu

Marginalizat în PSD de „echipa Ciolacu” și rămas în afara listelor de candidați ale PER (unde s-au refugiat Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Cătălin Rădulescu-„Mitralieră” etc.), Codrin Ștefănescu nu prea mai are activitate politică. Și atunci, pentru a-și umple timpul liber, îl vizitează des pe Liviu Dragnea la pușcăria Rahova și oftează și mai des după fostul jupân al PSD, în scurte scrieri pe Facebook.

12 noiembrie

„Foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de frică”

„Astăzi am fost să-l văd pe Liviu! Dimineață la prima orā, exact cum am primit dreptul la vizită. Am vorbit cu el despre multe lucruri la ordinea zilei. Despre situația PSD sub Ciolacu și gașca sa securistoidă, despre cum au fost înlăturați de pe liste mai mult de 100 de parlamentari PSD, despre inepțiile guvernului – gen închiderea piețelor -, despre starea de spirit din societate.

M-a rugat să transmit mulțumiri tuturor celor ce i-au scris. În rest, situația lui e neschimbată de data trecută: nu i se dă dreptul la muncā, nu are voie să vorbească cu presa, starea lui de sănătate se înrăutățește în mod constant. Hotărârea instanței nu se aplică în cazul său, nimeni nu ia poziție publică în fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de frică! V-am promis că vă țin la curent, asta am fācut!”

7 noiembrie

„Au primit chiar și voturi să distrugă toate cele pentru care ne-am luptat noi, Liviu!”

„S-a ales praful de tot, Liviu! De piețe, de produsele românești, de producătorii români! E tragedie națională, Liviu! Închid ăștia totul cu o plăcere absolut dementă. Distrug orice speranță, orice efort, orice inițiativă! Și au primit chiar și voturi să facă asta! Să distrugă toate cele pentru care ne-am luptat noi! Asta-i situația de azi, Liviu!”

29 octombrie

„Se chinuie, dar e puternic și va rezista!”

„Astăzi am fost să-l văd pe Liviu Dragnea! O duce rău cu sănătatea, o duce rău în general. Nu vor să-l scoată nici la muncă, nu i se permite nici să-și îngrijească problemele de sănătate. Așteaptă și asteaptă ca cineva să pună în practică decizia definitivă a instanței în acest sens. La el nu se aplică, indiferent de consecințe! Se chinuie, dar e puternic și va rezista!

Dacā cei care îl prețuiesc și îl susțin vor să-i scrie, o pot face! Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandria nr. 154, sector 5, București, cod poștal 51527. Am promis că vă țin la curent cu starea sa, asta am făcut!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. „Andreea Esca şi-a înscenat îmbolnăvirea cu Covid!” Delirul conspiraționist al lui Dan Bittman frizează demența

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here