Firea își face campanie pe bază de „botniță” și „căluș”!

0
681
Masca Firea și de-mascatul Romașcanu

PSD București le face campanie candidaților săi împărțind măști de protecție la pachet cu „chipul angelic” al Gabrielei Firea. pe timpul pandemiei, diverși PSD-iști, unii chiar la vârf, au spus că masca e „botniță” sau „căluș”.

PSD-iștii din București le oferă alegătorilor măști gratuite, alături de flyere cu figura Gabrielei Firea.

În Sectorul 3, activiștii partidului distribuie masiv pachete cu măști de protecție. Pachetele conțin și câte un flyer cu figura Gabrielei Firea. PSD Sector 3 este condus de Aurelian Bădulescu, grobianul care joacă rolul de „om de casă” al familiei Firea-Pandele.

Gabriela Firea ocupă primul loc pe lista pentru Senat a PSD București, fiind urmată de medicul Adrian Streinu-Cercel. Un alt medic, Alexandru Rafila, deschide lista PSD București pentru Camera Deputaților.

În cele 8 luni de epidemie, mulți activiști sau chiar fruntași PSD au refuzat să poarte mască de protecție, au ridiculizat-o sau chiar au blestemat-o, numind-o „botniță” sau „căluș”.

Însuși președintele partidului, Marcel Ciolacu, a reuzat să-și pună masca în Parlament, pe motiv că are „deviație de sept” și nu poate respira cu mască. Ulterior, tot în Parlament, Ciolacu a vorbit de la tribună purtând masca regulamentar… și a putut respira fără prpbleme. Deci, primul mesaj fusese mincinos și necinstit.

Și omul de încredere al lui Ciolacu, senatorul Lucian Romașcanu, pe atunci purtător de cuvânt al PSD, se dădea în stambă. La începutul unei conferințe de presă, el și-a dat joc masca în mod ostentativ și a spus cu năduf: „O să-mi dau masca jos, suntem suficient de departe unii de alții, este foarte greu să vorbim cu căluș la gură, cum ar vrea unii-alții”.

VIDEO: Gestul stupid al lui Romașcanu

Și baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, a făcut contrapropagandă măștii de protecție. Iar doi parlamentari ai săi, de la Vaslui, s-au comportat grobian într-o șaormerie din București. Deputații Adrian Solomon și Irinel Stativă au făcut scandal, cu tentă xenofobă, pentru că un angajat al șaormeriei le-a cerut să poarte mască.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. „Andreea Esca şi-a înscenat îmbolnăvirea cu Covid!” Delirul conspiraționist al lui Dan Bittman frizează demența

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here