Pandele către Ciutacu, în direct la RTV: „Voi știți cât am de plătit? Întrebați-l pe Sebi Ghiță cât am de plătit pentru faptul că… da? După cât am de plătit, îmi dați voi înapoi că am făcut rating?”

6
2436
Pandele le-a spus în direct lui Ciutacu și Chireac să-și întrebe patronul, pe Sebi Ghiță, cât are să-i plătească acestuia pentru intervențiile la România TV

Florentin Pandele a stat marți aproape ore în șir în direct la România TV și Realitatea TV. Seara, în prime-time, băgat „pe sticlă” o dată în plus la România TV, le-a dat peste nas moderatorului Victor Ciutacu și invitatului Bogdan Chireac, spunându-le în direct „voi știți cât am de plătit?” la Sebi Ghiță pentru spațiul de emisie primit. Cei doi din studio au dat din colț în colț.

Pe parcursul zilei, Florentin Pandele (62 de ani) a fost foarte agresiv cu moderatorii RTV, acuzându-i că fac „telejustiție” și spunându-le vorbe grele. Aceștia au rămas surprinzător de pasivi. Primarul din Voluntari, deși a primit tribună să-și expună pe larg teoriile conspiraționiste și să acuze în stânga și-n dreapta, a acuzat România TV că „ați înnebunit lumea!”.

Ofensiva lui Pandele, care a luat iar o atitudine marțială, are loc după scandalul privind „azilurile groazei”, în urma căruia nevasta sa, Gabriela Firea (51 de ani), a fost silită să demisioneze de la Ministerul Familiei, la fel ca Marius Budăi (51 de ani), ministrul Muncii.

Apropiați ai clanului care stăpânește orașul Voluntari conduceau azilele în care bătrâni fără apărare erau înfometați, bătuți, exploatați și jefuiți.

Seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu (53 de ani), dialogul cu Pandele a părut să aducă puțină lumină în privința raporturilor dintre primarul de Voluntari și cei de la RTV. Subiectul discuției era o altă conspirație favorabilă clanului Firea-Pandele: „cineva” l-ar fi plantat, de fapt, pe Ștefan Godei în preajma Gabrielei Firea, ca s-o compromită! În realitate, acesta era un apropiat al familiei Firea-Pandele de cel puțin 10 ani.

Fragment din dialogul Ciutacu – Pandele

Pandele: Prelipceanu (Cosmin Prelipceanu, director editorial la televiziunea Digi24 – n. red.)… L-am sunat de 20 de ori, am sunat unul dintre acționari și am spus: «Dă-mi, dom’le, numărul!». Mi-a dat numărul, l-am sunat de 20 de ori, i-am dat mesaje, nu mi-a dat dreptul să intru și să dau dreptul la replică. La B1 nu-mi dă voie pentru că acolo este la comandă Sorin Oancea, are comandă de decimare clară! N-am unde să intru. Unde să mă duc?

Ciutacu: Domnu’ Pandele, de la 4.00 până la 6.00 ați stat în direct la România TV. De la 6.00 la 8.00 ați stat în direct la Realitatea TV. De la 9.15 până la aproape 11.00 ați fost în direct iară la România TV…

Pandele: Păi, voi știți cât am de plătit? Întrebați-l pe Sebi Ghiță cât am de plătit pentru faptul că… da? După cât am de plătit, îmi dați voi înapoi că am făcut rating?

Ciutacu: A vorbit cineva de vreo plată, domnu’ Pandele?

Pandele: Dacă spuneți că am stat… Am făcut o glumă.

Chirieac: Ciudată glumă.

Ciutacu: Greșită glumă.

Pandele: A fost o trimitere către patronul dumneavoastră, Sebastian Ghiță.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Încă o „țeapă” a guvernării PSD-PNL: Legea salarizării promisă de Guvern profesorilor în timpul grevei nu e gata nici azi, deși pe 15 iulie ar fi trebuit să intre în vigoare!

* DOCUMENT. Președinta Comisiei Europene atrage atenția Puterii PSD-PNL: „Dacă nu elimină pensiile speciale, România nu va primi tranșa a treia din PNRR!”

* „Firea pleacă din politica mare lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

* Umilințe la indigo pentru Hagi, în Europa, la distanță de 6 ani: 1-0 și 0-4 cu campioana Ciprului, 1-0 și 0-3 cu campioana Moldovei. De fiecare dată, echipa sa s-a prăbușit în prima repriză de prelungiri și a primit lovitura de grație în minutul 105+1

6 COMENTARII

  1. Pandele este un hot prost. Pana acum a stat linistit pe mosie, iar cand a venit vremea sa apara pe scena arata ca este doar un idiot intr-o functie importanta. Isteria pe care o induce de cand cu azilele speriat sa isi protejeze imaginea si privilegiile scot in evidenta prostia individului care este si mafiot „fac moarte de om pentru familia mea”. Asa intelege Pandele sa respecte legea.

    • Prost, prost, dar hoț ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
      Si glumeț, ” Am făcut o glumă” 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  2. Adevarul e ca de cateva zile Romania TV chiar ii ataca grav pe triunghiul Godei-Firea-Pandele,cam fara precedent la adresa PSD-istilor.I-a lasat pe dusmanii clasici,cei de la USR,si s-au domolit si cu Soros,care a revenit recent ca,sa ma scuzati,drac

  3. CREDE CINEVA CA godei FACEA BANI PENTRU EL ? NU CUMVA godei FACEA BANI PENTRU CEI CARE-L PROTEJAU?
    NU CUMVA AVEA NORMA SI DE ACEEA AJUNSESE SA-I EXPLOATEZE PE CEI DIN AZILE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here