Vrabia KGB-istă mălai visează! Putin zice că SUA s-ar putea prăbuși precum fosta Uniune Sovietică

6
1216
Vladimir Putin

Vladimir Putin lansează un atac la adresa Statelor Unite ale Americii (SUA), cu puțin timp înainte de prima sa întâlnire oficială cu președintele Joe Biden. Putin sugerează că SUA ar putea avea soarta defunctei Uniuni Sovietice, transmite Reuters.

„Auzim amenințări din partea Congresului și din alte părți, totul din cadrul contextual al procesului politic american. Cei care fac asta probabil se gândesc că Statele Unite au o putere militară, economică și politică atât de mare, încât pot s-o facă (…) Problema cu imperiile este că ele cred că sunt suficient de mari să mai facă și greșeli, însă greșelile se acumulează și va veni un moment în care nu vor mai putea fi rezolvate”, a spus Putin.

Dictatorul rus a menționat și că „acest comportament” al liderilor americani îi aduce aminte de fosta Uniune Sovietică.

Putin a făcut comentariile în timpul unei conferințe de presă la Moscova, vineri, în timp ce vorbea despre subiectul sancțiunilor impuse Rusiei de SUA.

Președintele Joe Biden va discuta cu liderul rus pe 16 iunie, la Geneva (Elveția), în prima întâlnire dintre cei doi de când Biden a devenit președintele SUA.

Rusia se arată neîncrezătoare într-o „reușită” pe plan diplomatic în cadrul summit-ului Putin-Biden, declara, la începutul săptămânii, ministrul de Externe al Rusiei, Sergei Lavrov.

30 de ani de la prăbușirea Uniunii Sovietice

Uniunea Sovietică s-a destrămat oficial în decembrie 1991, sub conducerea ultimului său președinte, Mihail Gorbaciov. Au rezultat 15 state independente, dintre care unele au rămas însă subordonate Moscovei.

Doar trei dintre ele – țările baltice (Lituania, Letonia și Estonia) – au reușit să „evadeze” spre NATO și Uniunea Europeană, din care acum fac parte.

Alte trei foste republici sovietice, acum state independente, au teritorii ocupate de trupele rusești: Republica Moldova (Transnistria), Georgia (Osetia de Sud și Abhazia) și Ucraina (Crimeea și Donbass).

Paralela făcută de Putin între URSS și SUA este aberantă. Fostul colonel KGB compară diversionist o construcție artificială și nedemocratică, formată prin teroare și ocupație (URSS), cu o țară democratică, fondată prin voința cetățenilor săi (SUA).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Noua șefă a TVR a început să-l „împacheteze” pe politrucul „Sărmăluță”. Mai întâi, i-a mutat „România 9” la ora 5!

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Șoșoacă a dat buzna peste medicii de la centrul de vaccinare și le-a ținut o lecție de medicină! Ignoranță totală!!!

* Cine a participat la scandaloasa lansare de carte a lui Dan Voiculescu, la Academie: actorul George Mihăiță, soțul Oanei Stancu-Zamfir, Meleșcanu, Cătăniciu, Leocadia, Piedone și beizadeaua-deputat

* Omul lui Tudorache, fost șef al Poliției Locale Sectorul 1 care o fila pe Clotilde, e pericol și pentru propria-i familie! Are interdicție să se apropie la mai puțin de 100 de metri de soția și de fiica sa

* Marele jaf de la Capitală. Contracte rămase de la Firea: 400 de lei pentru înlocuirea unei șipci la o bancă, 4 lei pentru golirea unui coș de gunoi

* Guvernul a prezentat PNRR: în 5 ani se fac 434 km de autostradă, 311 km cale ferată modernizată, 3.000 km de șosele pentru biciclete, 45.000 hectare împăduriri

Furie în Italia: ucigașul judecătorului Giovanni Falcone a fost eliberat „pentru bună purtare”! A participat la peste 100 de asasinate. A răpit, omorât și dizolvat în acid un copil de 11 ani

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

6 COMENTARII

 1. Cunoaștem tovarăși, „Capitalismul putred pe marginea prăpastiei !” o propagandă bolșevică încă de prin anii „50 :)) Apropo, știți de ce a ajuns capitalismul pe marginea prăpastiei ? Ca să se uite unde a ajuns socialismul biruitor :)))

  • Va spun eu când sa va gândiți la prăbușirea Americii, atunci când hârtiile verzi produse doar de ea nu vor mai avea căutare. Pana atunci, stați liniștiți ! Apropo, am auzit că și bolșevicii se împrumută intre ei tot în dolari americani, nu în ruble ha ha ha ha ha ha …

 2. După cum arată acum statele unite ale americii sigur se va destrăma….nordiștii și sudiștii pe axa centrală…..texasul…california…florida…vor deveni autonome….
  Au reușit ciorile sa rupă america…
  Mi-e teamă că si europa se rupe de către emigranții musulmani,negri ,rasă galbenă china!!..cruce ma-mii lor de nenorociți!!..
  O sa ajungem noi ăștia albi piese de muzeu…dracul ne-a va lua….!!..
  Dar întotdeauna e o soluție, o să vedeți la momentul potrivit..

 3. Putin sa isi urmeze propriile sfaturi.Presa occidentala de frica sa nu ii inghete partea dorsala daca ii taie Putin gazul tace malc despre razboaiele de gherila fara sfarsit din interiorul federatiei ruse, imperiul lui putinist: Cecenia,Dagestan, etc.,,SUA care si daca se destrama tot ramana o forta militara pentru ca aia sunt barbati nu carpe alcoolice ca rusii pe care insusi Putin a inceput sa ii inlocuiasca cu roboti.

 4. Exact asta face Putin acum: o ia pe urmele liderilor sovietici, care pe la sfârșitul anilor 70 s-au aruncat în cursa înarmărilor cu Occidentul, intrând în capcană. Nivelul de trai al rușilor a scăzut catastrofal și URSS n-a rezistat economic. Rusia era înarmată până-n dinți, dar se prăbușea economic. Asta se întâmplă și acum. Toți banii sunt dirijați spre producția de armament și în aventuri militare, jocul preferat al lui Putin. Sper să fie în viață câmnd Rusia se va prăbuși la fel ca fosta URSS. Însă, de data asta, nu va mai exista nicio regrupare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here