miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsDeși demisă, Dăncilă continuă să facă numiri scandaloase. A plasat în Ministerul...

Deși demisă, Dăncilă continuă să facă numiri scandaloase. A plasat în Ministerul Justiției o trompetă anti-justiție a lui Dragnea

-

Premierul Viorica Dăncilă a numit-o marți secretar de stat în Ministerul Justiției pe Gabriela Zoană, o apropiată a sa și înlocuitoarea ei în Parlamentul European, în ianuarie 2018. Este a doua numire scandaloasă după demiterea Guvernului Dăncilă prin moțiune de cenzură. Prima a fost trimiterea purtătorului de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, pe postul de consul general la Shanghai (China).

Avocata Gabriela Zoană (40 de ani) este o sinecuristă cu tradiție. A intrat în Parlamentul European în 2018, în locul Vioricăi Dăncilă, dar nu a mai prins un loc eligibil în 2019. Ea e membru PSD Argeș și, până să ajungă eurodeputat, a fost director general adjunct la Registrul Comerțului. A absolvit Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu.

Numirea Gabrielei Zoană a fost făcută de Viorica Dăncilă peste capul ministrului Justiției, Ana Birchall, într-un moment în care trebuia să se abțină, pentru că guvernul său este demis.

- Advertisement -

În ultimele trei luni, ministrul Justiției, Ana Birchall, a refuzat numirea unor secretari de stat impuși de PSD. În replică, premierul a refuzat să-i aprobe propunerile pentru aceleași posturi.

Trompetă anti-justiție și anti-europeană

Ca europarlamentar, Gabriela Zoană s-a remarcat ca o trompetă gălăgioasă și teribil de mincinoasă, fidelă lui Liviu Dragnea și Vioricăi Dăncilă în ofensiva lor anti-justiție. Le-a susținut, de asemenea, retorica anti-europeană.

A atacat ambasadele occidentale, după apelul acestora către Guvernul român, ca, prin modificarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, să evite schimbările care ar slăbi statul de drept sau capacitatea României de a lupta împotriva infracţionalităţii şi corupţiei.

- Advertisement -

A fost preferata lui Liviu Dragnea când acesta era președintele partidului, fiind unul dintre comunicatorii cei mai agresivi ai PSD.

Dragnea și Zoană

Numirea Gabrielei Zoană la Ministerul Justiției poate fi de scurtă durată, deoarece noul guvern, care va fi învestit în următoarele săptămâni, poate înlocui toți secretarii de stat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

10 COMENTARII

 1. Cele doua… PUPEZE-NESPĂLATE, IMBECILOIDE-și-TUPEISTE, Zoană și Țapardel, pe care le-a scos „la-inaintare”, in ultimele luni, Dănciloaica-IMPUȚITĂ, sunt de aceeasi… ETNIE (ȚIGĂNEASCĂ !!!!!!!) ca si ea, „CEAUȘEASCA-2”: ȘĂTRĂRESE (!) OBRAZNICE-și-HOAȚE !!!!!!!!!

  • Bineee…, in acest caz chiar NU (!) este NICIO… NENOROCIRE-GREU-REPARABILĂ (!): numirea aceasta poate, FARA PROBLEME de niciun fel (!),… ANULATĂ/REVOCATĂ (!), IMEDIAT (!) dupaaa… preluarea Ministerului (Justitiei) de catre NOUL titular-al-portofoliului, din Guvernul NEpesedist al lui Ludovic Orban !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Din curiozitate am accesat wilkipedia sa vad si eu CV-urile acestor doamne.
    Dureri de cap instantaneu.
    Toapardela in 10 ani a terminat doua facultati,trei masterate si un doctorat si pe langa asta din cei zece ani sase a fost si consilier municipal la Bucuresti.
    Zoana la 22 ani sustinea doctoratul, probabil inainte sa-si dea licenta si masteratul.
    La 25 de ani era lector universitar doctor.
    Nu stiu acum, dar pe vremea mea erau asisteni universitari,conferentiari, pe urma lectori, profesori universitari.
    Un doctorat presupune comunicari la sesiuni stiintifice,articole,participari la congrese,
    munca multa de cercetare si studiu.Ani multi de munca.
    Am un prieten care a muncit 15 ani pana a reusit sa-si ia doctoratul. Si de 40 ani lucreaza in Institutul Politehnic Bucuresti.
    Loazele astea daca te uiti la CV-ul lor turbezi.

    • FARA SUPARARE (!), venim cu o singura atentionare/corectura (DOAR pentru… RIGOARE !), privitoare la… GRADELE-si-FUNCTIILE-UNIVERSITARE: din ASISTENT-universitar poti deveni LECTOR-universitar, apoi – (NUMAI !) DACA-TI DAI/IEI DOCTORATUL ! –, poti deveni… „PROFESOR-UNIVERSITAR” (in sensul… LARG al termenului !), adica poti fi „CONFERENTIAR-universitar” si, mai sus in GRAD-PROFESORAL-universitar, „PROFESOR-UNIVERSITAR”(-PLIN) !

     Asadar: „CONFERENTIARUL-universitar” este tot… „PROFESOR-universitar” (chiar daca… NU „PLIN” !), adica e „mai-sus” decat „LECTORUL-universitar” !

     (NU discutam aici despreee… FUNCTII-universitare/academice, cele „superioare” fiind: sef-de-lucrari/sef-de-proiecte, titular-de-curs, sef-de-catedra, prodecan, decan, sef/director-de-departament, prorector si rector !
     De asemenea, in mediul universitar/academic, avem si GRADELE-(d)in-CERCETARE: asistent-cercetare, cercetător-ştiinţific, cercetător-ştiinţific-gradul-III, cercetător-ştiinţific-gradul-II, cercetător-ştiinţific-gradul-I.)

     • Daca prietenul Dumneavoastra era LECTOR-UNIVERSITAR-DOCTOR (DOCTORAND, DOCTOR, DOCTOR-DOCENT, Doctor-„HONORIS-CAUSA” si… ACADEMICIAN – „MEMBRU-CORESPONDENT” sau „MEMBRU”-Plin sunt… „TITLURI-ACADEMICE” !), inseamna ca era CALIFICAT sa PROMOVEZE (in GRAD si, implicit, FUNCTIE !) si sa detina gradul de „CONFERENTIAR”-universitar si sa ocupe (in cazul in care era LIBER un post corespunzator !) o functie adecvata !

    • D-le Parvu dvs sunteti cu informatia la zi.
     Nici prin anii ’70 cand am facut eu facultatea nu prea stiam care este treaba cu gradele astea.
     In cazul prietenului meu nici nu stiu daca are grad universitar.
     Este un om care a lucrat o viata in cercetare. Era detasat de la Politehnica in Institute de Cercetare cu care Politehnica avea contracte.
     Ideea era sa vedem ce inseamna un doctorat. Munca,munca,munca,studiu,studiu,studiu,cercetare,cercetare,cercetare, ani multi.
     Hai sa facem un experiment D-le Parvu, ne inscriem in PSD amandoi si mergem sa ne dam Doctoratul cu teza „Frecarea mulii la rece”
     In trei luni suntem doctori docenti in „Frecarea mulii”
     Cam asta a ajuns Doctoratul la noi.
     Eu nu am nici o treaba cu futanzele astea doua, lipitoare de afise.
     Ma doare de ceea ce a ajuns sa fie model pentru tinerii nostri.
     Nici nu bagam de seama subiectul pentru ca asta este o treaba generalizata in Romania.
     Dar cu ceva timp in urma am intalnit o tanara doamna pe care o cunosc de cand era copila.
     A urmat aceeasi facultate (ASE) cu toapele astea doua cam in acelasi timp.
     A lucrat casiera la un supermarket doi ani pana a terminat si Politehnica la seral.
     A fost angajata la o banca din Romania de unde dupa cativa ani a fost transferata la banca mama.
     In cateva luni a rezolvat cu Banca Europeana proiecte care trenau de ani de zile.
     Acum este curtata insistent de Banca Europeana.
     Si nu are D-le Parvu nici un doctorat.
     Daca dvs ati avea o firma pe cine ati angaja? Pe aceasta Doamna sau O futanzela cu n doctorate?

     • BINEINTELES: PE CEA… COMPETENTA (!), INDIFERENT DE DIPLOME !!!

      (ASA… AM SI PROCEDAT, de altfel, in S.R.L.-urile pe care le-am avut, in astia 30 de ani „postdecembristi” !)

     • D-le Parvu
      pana cand noi nu o sa intelegem ca banul public este banul nostru,adica banul din buzunarul nostru nu facem nimic in tara asta.
      Eu sunt un optimist si am spus mereu ca in tara asta exista bani sa-ti pui si in cap.
      Numai sa stii sa-i administrezi.
      Ca sa va dau un exemplu din zona dvs.
      Un mare centru expozitional,o mare sala a sporturilor, sa putem mentine inca patru cinci luni pe an hotelurile de pe litoral.
      Competitii internationale.
      Sa avem competitii si targuri internationale.
      Ce face primaria dvs.?
      Avem fonduri europene dar nu conteaza.Ma mir cum ne mai suporta astia.
      Nimic.

 2. Trebuie vericate de către Oficiul European de Luptă Antifeaudă conturile judecătorilor din România. În 1990 a fost lansat un joc împotriva ardelenilor, al Secesiunii Ardealului. Munți de dolari au ajuns în București. Masonii Ungariei, pe linie cu Guvernatorul BNR Mugur Isărescu, au ucis cu acordul Armatei stângii familii întregi de ardeleni pentru suma de 1 milion dolari fiecare ardelean.

  Dacă OLAF nu face ordine, pentru 1$ vom ataca corupția din stat. Un neom și 1$.

  „Garda de Fier” Arsenie Boca

 3. Asta va i ntereseaza pe dumneavoastră câți lei costa bicicleta vu care s-a plimbat Viorica DANCILA!!!
  Ce s-ar fi întâmplat dacă bicicleta costa vreo 5000 lei!!! Ce era la gura voastră , voi sunteți Ziariștii , cui ??? Că jurnaliști romani nu sunteți in niciun caz!!!!
  Aveți atâta ura și venin ce nu am văzut in viața mea.! Ocupați-va de lucruri serioase domnule care ne umpleri capul cu chestiuni care nu-i interesează pe romani!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -