DEMENȚĂ. Vasilcoiul parlamentar al Olguței Vasilescu zice că lui Iohannis i se schimbă sângele „ca lui Ceaușescu”!

2
3913
Vasilescu - Vasilcoiu

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al președintelui Traian Băsescu, a comentat în termeni duri atitudinea iresponsabilă, panicardă a deputatei Lia Olguța Vasilescu (PSD), și mesajele demente ale consilierului parlamentar al acesteia, fostul ziarist Cristian Vasilcoiu.

Fosta ministră a Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a distribuit pe pagina sa de Facebook o postare dementă a avocatei anti-justiție Ingrid Mocanu, cu mesajul: „Va veni urgia, vom muri cu zile! În două săptămâni vom fi noua Italie/Spanie!”.

Sebastian Lăzăroiu a reprodus titlul apocaliptic și a comentat textul în care se vorbea de „genocid”:

„Această dihanie, numită PSD, trăiește numai din panică și din mizeria amărâților. Că e Dragnea sau Ciolacu la conducerea lor, nici nu contează. Partidul ăsta este un parazit care înfulecă spaimele oamenilor și le scuipă înapoi multiplicate. Nu urmărește un scop anume, o face din instinct. Acum câteva zile panicau lumea că se raționalizează alimentele, trimițându-și la cozi și la buluceală electoratul tradițional, cel mai vulnerabil la virus. Azi circulau o altă gogomănie, că Iohannis «își schimbă sângele» la spital (probabil și-l schimbă pe ăla nemțesc cu unul vietnamez). PSD e cel mai mare pericol pentru siguranța națională. Ei au devalizat bugetul timp de trei ani ca să stăm ca proștii azi și să nu avem cu ce ajuta economia, ei vor să profite de criza asta (deși n-au idee cum) prin panici induse și propagandă neagră”.

Olguța și Vasilcoiul ei

Povestea cu schimbarea sângelui, invocată de Lăzăroiu, este o altă gogomănie lansată din zona Liei Olguța Vasilescu. Consilierul ei de parlamentar, Cristian Vasilcoiu, a scris o altă prostie sinistră, o nerozie abisală:

„Iohannis, tocmai îți schimbă medicii sângele, ca lui Ceaușescu?! De aia stai ascuns?!

P.S.: nu, n-am ghicit, am info de la Spitalul Militar! Sau credeai că nu poate afla nimeni?!”

Textul dement a fost postat în noaptea de duminică spre luni, la ora 0.28.

Primul mesaj a fost un mare like din partea Danei Budeanu, o individă ciudată, spurcată la gură, mare fană a Vioricăi Dăncilă, a Gabrielei Firea și în general a PSD.

Apoi a venit potopul: majoritatea mesajelor îl fac zob pe consilierul parlamentar al Liei Olguța Vasilescu. Vasilcoiu e făcut „mincinos”, „diversionist”, „autor de fake-news”, „zdreanță”, „oligofren”, „slugoi de partid”.

„Când toată nebunia asta va trece, sper să fiți tras la răspundere pentru ceea ce faceți. Și să nu mai ocupați în veci o funcție publică!”, scrie o cititoare.

Începând din 2017, când a renunțat la meseria de ziarist, Cristian Vasilcoiu (originar din Craiova, ca și protectoarea sa politică) a stat agățat doar de fusta Olguței Vasilescu, ocupând funcții publice pe care le-a murdărit constant. A fost angajat, succesiv, consilier ministru, șef Serviciu Comunicare și adviser la Ministerul Muncii, acum e consilier la Parlamentul României.

Ca să mai ia niște bani, Vasilcoiu a bifat și rolul de media consultant la PSD (numele domnului Dragnea fie lăudat!), dar și două sinecuri caraghioase prin consilii de administrație: la Institutul Național pentru Textile și Pielărie (piele, piele!) și la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării (mecatronică, nu glumă!).

Patrulaterul Mocanu – Vasilescu – Vasilcoiu – Budeanu

Lanțul bolnav al caricaturilor PSD-iste care emit nerozii abisale în cazul de față:

  • penala Ingrid Mocanu scrie bazaconii alarmiste și anunță genocidul;
  • penala Lia Olguța Vasilescu distribuie mizeria lui Ingrid Mocanu;
  • consilierul Olguței, Cristian Vasilcoiu, aberează – „pe surse” – că lui Klaus Iohannis „i se schimbă sângele” la Spitalul Militar;
  • ciudata creatură Dana Budeanu apreciază la superlativ, cu emoticon zâmbăreț, spurcăciunea lui Vasilcoiu.

Asta e lumea lor: o lume de balamuc, dar care nu e găzduită de Spitalul 9, ci de Parlamentul României, de studiouri TV și de zona sinistră a online-ului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. El e suspectul de coronavirus fugărit de medici: Ioan Korpos de la RTV! A fost alergat ca să fie internat la Secția „Mincinoși”

2 COMENTARII

  1. O singură corecție la cele spuse de Sebastian Lăzăroiu referitor la zdrențele penale din gașka interlopă de kartier intitulată de ruși PSD: bugetul României a fost devalizat în principal de ei, cu sprijinul și altor găști, inclusiv a celor coordonate de maleficul penal Bășescu (al cărui pupinkurist de seamă a fost L.S.!), nu numai de 3 ani de zile, ci începând cu 22.12’89 ! În rest, 👏👍pentru cele scrise pe facebook despre scursurile pestilențiale și gaszka rakeților roșii psd’iști !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here