Demagogie à la Ciolacu: PSD cumpără Dacii electrice pentru că „sunt făcute la noi, la Mioveni”. De fapt, 100% în China!

5
5804

Marcel Ciolacu a dat vineri o nouă pildă de “patriotism de gang”, gargară de ignorant livrată pentru proști și naivi: a anunțat că organizațiile PSD vor cumpăra Dacii electrice pentru că ar fi făcute în România, la Mioveni. În realitate, Dacia Spring este produsă 100% în străinătate – în China.

Concepută pe calapodul “mândri că suntem români”, construit în 2016 de consultanții israelieni angajați la vremea respectivă de Dragnea și Firea, sceneta de vineri dimineață a fost de un ridicol absolut.

Marcel Ciolacu, liderul celui mai corupt partid din România – asemuit adesea mai degrabă cu o bandă de tâlhari decât cu o organizație politică – a apărut la sediul PSD conducând un Renault Zoe, vehicul electric. Penibilul situației constă în faptul că liderul PSD, la fel ca și ceilalți conducători ai partidului, merg de obicei în limuzine negre, cât mai mari, au șofer și SPP după ei.

Liderul PSD a povestit că a împrumutat mașina ca să “se dea” cu ea împreună cu controversatul primar al Sectorului 4, Daniel Băluță, cel care s-a plâns la DIICOT că ziariștii s-au organizat ca să-i investigheze legăturile cu Clanul Sportivilor.

În formă maximă, Ciolacu a proclamat, declarația fiindu-i preluată de Agerpres: “Am decis că există o vineri verde și, împreună cu domnul primar Băluță, astăzi, am venit cu Zoe, am împrumutat-o pe Zoe. Data viitoare o să venim cu propria noastră Dacie electrică, am comandat-o și o să fie printre primele 10 Dacii electrice din România. Sper ca și domnii primari, și încurajez autoritățile locale, să cumpere astfel de mașini electrice, mai ales mașinile electrice produse în România“.

Ciolacu și-a forțat norocul mai departe, afundându-se și mai rău în propria ignoranță când a spus de ce organizațiile teritoriale PSD vor cumpăra mașini electrice de la Dacia.

“E cea mai ieftină de pe piață, e mașină electrică făcută la noi, la Mioveni. E prima achiziție, că nu au decât un lot restrâns și apoi o să încercăm să luăm în toate filialele câte o Dacie electrică“.

Dacia Spring n-are nicio legătură cu România, în realitate. După cum a explicat chiar Mihai Bordeanu, director de marketing al companiei auto, partea de inginerie e produsă de grupul Renault, iar producția este în China. Mașinile vor fi aduse pe vapoare în Europa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mihai Șora nu se sperie de amenințările lui Dan Voiculescu. Filosoful de 104 ani nu retractează nimic, ci îl ridiculizează încă o dată pe „turnătorul cu ifose de intelectual”

* O veste bună de la Comisia Europeană: intrăm în Spațiul Schengen! Marile avantaje pe care ni le aduce noul statut

* Marele jaf de la Capitală. Contracte rămase de la Firea: 400 de lei pentru înlocuirea unei șipci la o bancă, 4 lei pentru golirea unui coș de gunoi

* Guvernul a prezentat PNRR: în 5 ani se fac 434 km de autostradă, 311 km cale ferată modernizată, 3.000 km de șosele pentru biciclete, 45.000 hectare împăduriri

* Deputatul Lasca, „aghiotantul” Șoșoacăi, condamnat definitiv: 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru că a bătut un șofer în trafic

Șoșoacă: „Veți fi pseudo-oameni, o altă specie! Vaccinul îl înlocuiește pe Dumnezeu, modifică structura ADN-ului! Provoacă avorturi, sterilitate. Experimentul va dura până în decembrie 2023”

E groasă: Ciolacu îl „izolează” pe Iohannis! „Nu mai stau de vorbă cu el până nu-și cere scuze pentru «Ciuma Roșie»”. Ghinion: președintele n-a spus niciodată „Ciuma Roșie”!

Furie în Italia: ucigașul judecătorului Giovanni Falcone a fost eliberat „pentru bună purtare”! A participat la peste 100 de asasinate. A răpit, omorât și dizolvat în acid un copil de 11 ani

* Lukașenko se dă de gol: l-a capturat pe Protasevici, deturnând un avion, pentru a-i face un serviciu lui Putin! Acum își dă prizonierul pe mâna separatiștilor pro-ruși din estul Ucrainei, să-l „interogheze” pentru că „a omorât oameni în Donbass”

* Ne râde Caucazul: România – Georgia 1-2! Cât o să-și mai roadă unghiile Mirel Rădoi pe banca naționalei de fotbal?

5 COMENTARII

  1. #combinizoane ciolacu e un Nica a lui Popa Oslobanu ratacit in contemporaneitate, a folosit abecedarul doar ptr a prinde muste… ca si pentru analfabeta vasilica, pentru care Pakistan e in UE…

    … sau poate #combinizoane isi exprima dorinta de a duce mai departe politica lui dottore ponta de apropiere de China…

    psd = pcr = #ciumarosie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here