marți, februarie 27, 2024
AcasăMainVIDEO. Delir în Senat: "baroneasa lu' Buzatu" (PSD) se teme că roboții...

VIDEO. Delir în Senat: „baroneasa lu’ Buzatu” (PSD) se teme că roboții se vor prinde cine e inutil și-l vor arunca la groapa de gunoi a istoriei. Bătălia cu 5G: “În momentul ăsta se extrag informații din noi!”

-

Spaima irațională față de tehnologie străbate secolele și răvășește în ultimul hal mințile celor slabi de înger, iar ceea ce se petrece în Parlamentul României tinde să depășească orice imaginație.

Comisia de Afaceri Europene din Senatul României a organizat o dezbatere la care au fost invitați diverși reprezentanți ai unor instituții și asociații, dar și un ONG-fantomă, Coaliția STOP 5G România – numele ne scutește de orice comentarii – pentru a asculta “poziția societății civile” față de această tehnologie.

Cum s-a speriat PSD-ul că roboții și inteligența artificială se vor prinde care sunt inutili și impostori. Problema s-a pus oficial, în Comisia de Afaceri Europene a Senatului

Ceea ce s-a petrecut la audieri e de necrezut. Parlamentari, reprezentanți ai instituțiilor statului și “civili” băgați în sală s-au întrecut în afirmații care mai de care mai dubioase, în teorii conspiraționiste și în concluzii decupate din temele propagandei rusești.

Senatoarea Gabriela Crețu (PSD), “doctor în epistemologie”, după cum se recomandă, a afirmat că “în momentul ăsta se extrag informații din noi” și că “dacă măcar suntem resursa, trebuie să plătească dividendul!”.

- Advertisement -

Marea temere a senatoarei este că, odată cu îmbunătățirea tehnologiei, oamenii vor deveni inutili, iar roboții și “inteligența artificială” se vor prinde care sunt impostorii.

Gabriela Crețu crede că pandemia de Covid-19 este o conspirație diabolică, un experiment în urma căruia “cineva” vrea să vadă cine este util și cine nu dintre oameni. Nu se știe exact cine și de ce ar vrea să facă inventarul celor 7 miliarde de locuitori ai planetei, dar e clar, în opinia senatoarei, că există un plan.

ONG-ul Alianța Părinților din România: “Trăim o primă Hiroshimă lentă”. Reprezentantă STOP 5G România: datele statului pot ajunge “chiar la entități de inteligență artificială

Și mai grav este că în această horă halucinantă, pe care ai putea-o înțelege la niște oameni fără educație și lipsiți de informații, s-au prins și alți oficiali din sală.

- Advertisement -

Însuși reprezentantul ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații) a afirmat că în Germania s-ar fi interzis cuptoarele cu microunde, ca argument suplimentar la dizertația Gabrielei Crețu.

O persoană care ar reprezenta Alianța Părinților din România a afirmat că “trăim o primă Hiroshima lentă, un prim Cernobîl românesc”.

Dialogul, pe care-l puteți urmări integral alăturat, pare petrecut într-o Poiană a lui Iocan populată cu oameni care s-au uitat prea mult pe Netflix și nu mai știu să facă deosebirea între filmele cu X-Men și realitate. Mădălina Apostol, reprezentantă a ONG-ului STOP 5G România, a afirmat că “date sensibile ale statului” pot ajunge “chiar la entități de inteligență artificială!”.

Culmea e că vorbitorii s-au putut întruni să bârfească diabolica tehnologie modernă tocmai datorită acesteia. Ședința a avut loc online, iar conspiraționiștii, fie ei parlamentari sau „din societatea civilă”, și-au spus oful prin intermediul invențiilor diavolești.

Senatoarea Gabriela Crețu (PSD): „Ăsta este primul mare experiment global, ăsta cu Covid-ul, în care vom afla care suntem utili și care suntem inutili”

Cercetătorul Cristian Presură a făcut un compendiu al nebuniei din Senat și, siderat, l-a postat pe Facebook, încercând să-și păstreze cumpătul.

Citiți mai jos postarea lui Presură și secvența antologică având-o în prim-plan pe senatoarea Gabriela Crețu, care – poate vorbind în numele întregului partid – se teme că roboții se vor prinde că PSD e inutil și-l vor arunca la groapa de gunoi a istoriei.

Precizare: Gabriela Crețu este partenera de viață a altui personaj ciudat: baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean. De altfel, Buzatu, cu influența sa în partid, a făcut-o senatoare pe rătăcita sa tovarășă de viață.

Postarea lui Cristian Presură

„(27:17 video original https://bit.ly/2Xf9xbc)

Senatorul Gabriela Cretu (PSD): «Noi traim in capitalismul supravegherii, IN MOMENTUL ASTA SE EXTRAG INFORMATII DIN NOI […] am citit eu odata cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biti de informatie pe care unii le utilizeaza pentru a ne controla comportamentele. De asta daca macar suntem resursa, TREBUIE SA PLATEASCA DIVIDENDUL [..] atat de noua este tehnologia, incat tare ma tem ca multe studii sunt interesate, platite de unii sau de altii, stim din istoria stiintei, eu sunt doctor in epistemologie».

Imi pare rau ca trebuie sa fac referire la politica, dar pana la urma cred ca asta lamureste misterul cum un ONG mic ca STOP 5G Romania a fost primit la audieri in Senat. De fapt, cred ca e exact pe invers. Doamna senator Gabriela Cretu (PSD) pare ca se teme de 5G / surveillance / control, asa inca a rugat ea ONG-ul sa faca un memoriu si sa vina cu el «din partea societatii civile»!

Iata ce spun chiar ei: «La solicitarea Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României, Coaliția STOP 5G România a întocmit și a depus un Memoriu care prezintă poziția societății civice în raport cu această Comunicare».

Mai jos, alte declarii din audiere:

(13:50) Senator Gabriela Cretu: «E vorba de dezvoltarea acelor „industrii” care vor inlocui forta umana si omul cu roboti si inteligenta artificiala pe de o parte cu consecintele sociale despre care am mai discutat».

(1:21:30) Senatorul Gabriela Cretu: «Inteligenta artificiala prelucreaza cantitati de informatie pe care noi nici nu le imaginam, creeaza algoritmi pe care noi nici macar nu ii intelegem si S-AR PUTEA SA NE CONDUCA SI PE NOI LA MOMENTUL ASTA!»

La remarca senatorului Ecaterina Andronescu ca 5G-ul poate face masinile sa mearga singure si sa scapam de traficul pe care il avem, doamna Cretu continua: «Eu cred ca daca mai conducem masina, mai antrenam inteligenta. Ma tem sa nu cadem in partea cealalta in care efectiv sa fim inutili. V-am mai spus eu ca ASTA ESTE PRIMUL MARE EXPERIMENT GLOBAL, ASTA CU COVID-UL, IN CARE VOM AFLA CARE SUNTEM UTILI SI CARE SUNTEM INUTILI».

(48:40) Senatorul Gabriela Cretu: «Odata cu lumea digitala se creaza o noua realitate, care este strict privata, pe care nu o intelegem la nivel public, pe care nu o controlam si nici nu o impozitam, ca sa spunem asa”.

ANCOM: “În acest moment, în Germania, cuptoarele cu microunde sunt interzise și scoase de pe piață”

Autoritatile mi s-au parut in sedinta destul de nepregatite.

(1:41:00) Reprezentantul ANCOM (nu ii stiu numele): «În acest moment, IN GERMANIA, CUPTOARELE CU MICROUNDE SUNT INTERZISE si scoase de pe piata, tocmai pentru ca s-a constatat ca pot fi un pericol pentru sanatate».

Nu am auzit de asta, cei care traiti in Germania, asa sa fie?

ONG-urile mi se pare ca sperie populatia cu astfel de exagerari:

(36:20) Pompiliu Diplan – Alianța Părinților din România: «Traim o prima Hiroshima lenta, un prim Cernobîl romanesc». (referitor la 5G

(58:00) Madalina apostol (STOP 5G Romania): «Aceste date sensibile ale statului pot ajunge la indivizi, la entitati, sau chair la entitati de inteligenta artificiala!».

1:25:36: de la ONG: «Sa nu simta cineva pe viitor ca il apuca durerile de cap cand duce telefonul la ureche, ca ne scade imunitatea de la radiatii».

Erată: doamna Ecaterina Andronescu a specificat ca 4G are frecventa de 6 GHz, probabil voia sa spuna 2 GHz.

Am retinut patru chestii serioase, remarcate de Stop 5G in literatura de specialitate, care au fost aduse in discutie:

1) masuratoarea de 276 mW/m^2 («chiar acasa la presedintele nostru») pe
o limita care ar fi (spun ei) de 0.1 mW/m^2 . Ma voi uita cu atentie! Ce pot spune este ca limita oficiala este momentan pentru 6GHz de 20000 mW/m^2 (iar cea de sub 6Ghz este de 2000 mW/Kg). Mai pot spune ca eu am masurat acasa la mine (cu aparatul ce l-am primit) un maxim de 2mW/m^2. Dar ma voi uita cu atentie in limita de 0.1 mW/m^2 ce este invocata de unele situri.

2) exista pacienti care spun ca sufera de «hipersensibilitate electromagentica» (spun ca au dureri de cap de la radiatia telefonului, de exemplu cand vorbesc la telefon). Nu am momentan indicatii despre ce mecanism ar putea fi, dar ma uit, vobesc cu medicii si va spun.

3) Exista o referire in video (min 30) la faptul ceea ce este periculozitatea in radiatiile 6GHz ar veni de la pulsurile scurte. Ma voi uita. Asta insa cred ca se aplica si la 3G si la 4G, pentru ca si aici sunt pulsuri (le masor si eu cu aparatul meu). Deci, daca era ceva periculos clar, ar fi trebuie sa iasa la suprafata. Dar ma uit.

4) Cazul Elvetia si Bruxelles. Ele ar fi spus stop 5G. Ma voi interesa de ce, sper sa nu fie doar la presiunea opiniei publice.

Ca un ultim cuvant, imi pare rau ca aceasta discutie 5G a fost adusa de doamna senator Gabriela Cretu in plan politic. Nu imi place cand vad cum oamenii iar se impart in tabere. Eu voi reveni cu cateva videouri de lamurire si voi investiga cu atentie si problemele ridicate. Am mai spus, eu nu sunt un supoerter neconditionat la tehnologiei 5G, insa nu am vazut pana acum un articol care sa ma convinga de pericolul real pentru sanatate ale acestei tehnologii. Cand il voi vedea, ma voi converti ca apostolul Pavel.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Barometrul IMAS pe luna mai: PNL 32,6%, PSD 23,0%, USR-PLUS 16,7%, Pro România 11,2%. O guvernare PNL-PMP-USR/PLUS ar strânge 53%

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Ne merităm soarta,cred că suntem cea mai analfabetă populimea din lume!!.. că popor nu ne putem numi adunătura asta…!!.. similitudini cu tehnologia 5G se găsește de ani buni în electrocasnicele, aparatele, dispozitivele electronice din jurul nostru ..și nici dracu’ n-a murit !!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -