miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsCe mojicie! Ion Cristoiu a descoperit de ce Klaus Iohannis nu are...

Ce mojicie! Ion Cristoiu a descoperit de ce Klaus Iohannis nu are copii: este „un defect pe care i l-a lăsat Dumnezeu”

-

Ion Cristoiu face o gafă monumentală, de natură a-l trimite direct la judecata CNCD (Discriminarea). Publicistul calcă apăsat pe urmele Gabrielei Firea, cea care în campania prezidențială din 2014 îi reproșa lui Klaus Iohannis „informitatea ” de a nu avea copii.

7 octombrie 2014. Într-o conferință de presă la sediul PSD, senatoarea Gabriela Firea, susținându-l pe candidatul partidului său, Victor Ponta, face un comentariu de o abjecție rară despre candidatul PNL, Klaus Iohannis: „Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii. (…) Nu eşti un om complet fără să creşti un copil. Consider că mai ales acea afirmaţie… pe care poate a făcut-o, să spunem, din greşeală… dar ea rămâne în spaţiul public… şi anume că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare, domnul Iohannis practic a spus ceea ce gândea, că într-un fel pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor. M-am referit la faptul că Victor Ponta este un bun familist din această perspectivă, este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiţă, Irina, şi sunt convinsă că îşi mai doresc Daciana şi Victor copii… şi eu le urez, ca mamă acum şi al treilea deja copilaş, să mai aibă şi ei”.

29 mai 2020. Într-un comentariu pe blogul său, gazetarul Ion Cristoiu comite o gafă enormă, scriind că a nu avea copii este „un defect pe care” lui Klaus Iohannis „i l-a lăst Dumnezeu”. „I s-a reproșat lui Klaus Iohannis că n-are copii. E un reproș incorect. Într-un interviu din septembrie 2014, candidatul de atunci Klaus Iohannis a recunoscut că vina pentru asta îi aparține. Nu poți reproșa cuiva un defect pe care i l-a lăsat Dumnezeu. I se poate reproșa însă lui Klaus Iohannis că gîndește ca unul care n-are copii. Eu de exemplu n-am copil care trebuie să dea Bacalaureatul anul acesta. Da, dar pot gîndi ca un părinte de copil”.

- Advertisement -

Aceeași gândire rudimentară, pe acest subiect, și la Gabriela Firea, și la Ion Cristoiu. O gafă descalificantă!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Barometrul IMAS pe luna mai: PNL 32,6%, PSD 23,0%, USR-PLUS 16,7%, Pro România 11,2%. O guvernare PNL-PMP-USR/PLUS ar strânge 53%

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Nu era cazul sa le faceti cinstea de a le relua golaniile. Amandoi, atat Firea cat si Cristoiu sunt niste tzoparlani, nu au limite in exprimare.
    Nu stiu cum se explica succesul acestui raspandac pesedist viclean, Cristoiu, in presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -