duminică, aprilie 21, 2024
AcasăLumeaAmericaDestinul unui conspiraționist: se îmbolnăvește de Covid și ajunge la terapie intensivă....

Destinul unui conspiraționist: se îmbolnăvește de Covid și ajunge la terapie intensivă. „Credeam că virusul este un complot al Guvernului”

-

Conspiraționist convins, credea că virusul este doar o invenție a Guvernului pentru a controla populația. Era convins că măștile chirurgicale și distanțarea socială sunt inutile. De asemenea, susținea teoriile conspirației legate de 5G și era împotriva oricărei măsuri de protecție împotriva Covid-19. A revenit cu picioarele pe pământ când a ajuns la terapie intensivă. 

Brian Lee Hitchens, un american care locuiește în  Florida – mare adept al teoriilor conspiraționiste și militant împotriva regulilor impuse de Guvernul SUA pentru stoparea epidemiei de coronavirus – a avut neplăcuta surpriză să încerce pe pielea lui efectele bolii în care nu credea. Istoria lui, povestită pe larg de mass-media americană, este un exemplu despre cum un conspiraționist, trezindu-se pus în fața bolii, își poate schimba viziunea.

„Fiți atenți la ceea ce citiți, la știrile false! Acum îmi dau seama că Covid-19 nu este ceva inventat. Este afară, printre noi, și se răspândește peste tot”, a scris Hitchens într-o postare pe Facebook.

De când și-a schimbat convingerile, fostul conspiraționist le mulțumește continuu medicilor și asistenților medicali care i-au îngrijit atât pe el, cât și pe soția sa, ajunsă și ea să fie conectată la un ventilator în secția de terapie intensivă.

- Advertisement -

Conform Huffpost Italia, Brian Lee Hitchens, șofer al companiei Uber, a afirmat: „Credeam că Guvernul folosește virusul pentru a ne manipula. Iată de ce nu am respectat regulile și nu am cerut imediat ajutor, când am avut primele simptome. Acum am înțeles că acest virus există cu adevărat și că nu este un fake”

Situația prin care trece soția sa l-a făcut să înțeleagă gravitatea situației: în timp ce el s-a însănătoșit și a dat rezultat negativ la ultimul test pentru coronavirus, doamna Hitchens se luptă încă pentru viață, pe un pat de spital, în secția de terapie intensivă. „Plămânii ei duc o luptă infernală. Sunt anfectați grav, corpul ei nu mai răspunde”, a declarat Brian Lee Hitchens pentru BBC.

Pe Facebook, el le cere prietenilor virtuali să se roage pentru partenera sa. Primește însă și amenințări cu moartea, din partea unor persoane care neagă existența virusului (așa cum o nega și el înainte de a se îmbolnăvi!).

- Advertisement -

Acelora care îi trimit amenințări pe Facebook, fostul conspiraționist le dedică o postare: „Voi, cei care îmi trimiteți mesaje teribile, spunând că merit să mor, sper că citiți cu atenție asta: eu sunt negativ la testul pentru coronavirus! Mulțumesc lui Dumnezeu!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* INTERVIU. „Ne-au făcut de râs ca să apere o mână de hoți”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -