Delir al colonelului rusofil Dogaru: “Acest guvern vă vrea închiși în case! Guvernanții execută ordine venite de afară! Avem guvern de trădători!”

10
4249

Un nou protest al sindicatelor din poliție și al pensionarilor din Armată – forțe reactivate după căderea PSD de la guvernare – s-a transformat, joi, într-un delir conspiraționist, anti-occidental, condus de coada de topor a Rusiei, colonelul Mircea Dogaru.

Ieșiți iar în Piața Victoriei, sindicaliștii din Poliție și rezerviștii din Armată au asistat la un discurs dement al colonelului Dogaru, personaj care până acum a avut mai multe întâlniri cu Alexandr Dughin, ideologul regimului Putin, și urmează foarte fidel narativele propagandei ruse.

„Afară, afară cu javrele din țară. Vom face acțiuni de protest până la înlăturarea acestui guvern de marionete!“

Mircea Dogaru a luat portavocea și a început să strige, la mitingul din Piața Victoriei: “Acest guvern vă vrea închiși în case! Am adoptat strigătul de luptă «Mai bine un sfârșit cu groază, decât o groază fără de sfârșit»! Guvernanții execută ordine venite de afară, este un guvern de trădători! Industrie nu mai avem, pământul nu mai e al nostru, sănătatea e praf, armata e praf, supusă intereselor străine! Jandarmii vor fi desființați și înlocuiți cu poliția militară. Liberalii spuneau «prin noi înșine», pârliții ăștia au adoptat principiul «pentru noi înșine». (…) Afară, afară cu javrele din țară. Vom face acțiuni de protest până la înlăturarea acestui guvern de marionete!“.

În doar câteva fraze, Dogaru a condensat astfel o cantitate impresionată de minciuni, teorii ale conspirației și teme propagandistice rusești. Industria, sănătatea și armata au fost puse la pământ chiar în perioadele de guvernare ale FSN/PSD, iar cel mai mare prăpăd s-a făcut când era Iliescu președinte. Cu toate acestea, Dogaru a ieșit în stradă, în ultimii 10 ani, doar atunci când la putere s-au aflat alte partide decât PSD.

Principiul “pentru noi înșine” a fost tocmai deviza guvernărilor, pe care Dogaru le apără cu ferocitate, iar prăpădul lăsat de regimul Dragnea are un rol major în dificultățile actuale ale României.

Atât ideea că jandarmii vor fi desființați și înlocuiți cu poliția militară, cât și aceea că “avem guvern de trădători” sunt narative rusești, parte a teoriei conspirației care promovează ideea instaurării dictaturii și a transformării României în “colonie”.

Activate odată cu căderea PSD de la putere, sindicatele personalului din Ministerul de Interne au anunțat că vor petrece în stradă Ziua Poliției Române.

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI a fost condus, până în decembrie, de Dumitru Coarnă, ajuns acum deputat pe listele PSD.

Pretextul “luptei” ar fi că nu li se măresc iar salariile angajaților MAI în 2021, în condițiile în care România are deja deficit uriaș, iar criza economică provocată de pandemie a diminuat drastic veniturile bugetare.

Sindicatul PSD-izat al polițiștilor pretinde, în acest context, că sunt încălcate drepturile omului în România!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

10 COMENTARII

  1. Bună ziua,

    Folosiți preventiv antiviral Remdesivir sau Tamiflur, în boala Covid-19 folosiți antiviralul Tamiflur 32. Am conceput la Institutul Cantacuzino pe linia Berna vaccinul antiviral SANANOL 12. Levelul 3 de Covid-19 e ultima rafală a bolii. Avem pierderi minime, majoritatea pe comorbidități. Deci, avem soare mâine.

    Cu respect,
    Jovis Simion

  2. Daca in anii ’90 se dadea Legea lustratiei, aceasta jivina comunista nu mai behaia astazi peste tot, pe la televiziunile mafiotilor! A ajuns si jegul asta uman „mare istoric”! Numai in mintea unora, probabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here