„De urechi și cu picioare în fund!” Așa vrea să-i scoată Rareș Bogdan pe PSD-iști din Guvern

2
1182

Rareș Bogdan a reacționat cu umor la amenințarea PSD cu pușcăria. Fostul moderator TV a descris felul în care îi va scoate din Palatul Victoria pe Orlando Teodorovici și alți pesedei.

PSD a anunțat că „va face o plângere penală împotriva reprezentanților PNL care acuză Guvernul că ar fi «falsificat» datele financiare și că ar fi «furat 10% din PIB»”.

Cei vizați de plângerea PSD sunt senatorul Florin Cîțu și europarlamentarul Rareș Bogdan.

După replica aspră a lui Cîțu (care a arătat concret ce legi încalcă alde Orlando Teodorovici) a venit replica savuroasă a lui Rareș Bogdan.

„I-am demascat și sunt disperați! Florine, ne urcăm pe ei până îi scoatem din Palatul Victoria! De urechi și cu picioare în fund, așa merită!”, a scris europarlamentarul PNL pe Facebook, adresându-i-se colegului său de partid Florin Cîțu.

Mai rămâne ca la PNL să fie înființat Departamentul de Scos PSD-iști din Palatul Victoria, care să aibă o echipă cu specialitatea „De urechi și cu picioare în fund”.

Ni-i imaginăm pe Florin Cîțu și Rareș Bogdan ocupându-se în tandem de scoaterea din Guvern a lui Orlando, „manelistul finanțelor”: unul îl ține de urechi, celălalt îi dă șuturi în fund (din săritură, cu ela, că ruskoyul e înalt).

Întrebarea e: cine-l ține de urechi și cine-i tăbăcește dosul?

Și a doua întrebare: cine se ocupă, punctual, de ceilalți membri ai Guvernului?

Avertisment: Departamentul PNL de Scos PSD-iști din Palatul Victoria trebuie să fie numeros, pe măsura acestui guvern obez!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Prins cu hoția, PSD îi vrea în pușcărie pe Florin Cîțu și Rareș Bogdan, pe motiv că „pun în pericol securitatea națională”!

Interlopul „Codiță”, prietenul polițiștilor din Caracal, se laudă că a organizat mitinguri anti-Kovesi și anti-americane

Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

Dezvăluire-șoc sau mizerie à la Gâdea? „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. Servicii sexuale contracost”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

„Ciorapii roșii” ai Antenei 3 intră în Guvern! Ieri propagandist la Gâdea, azi consilier onorific la Dăncilă

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

Salutări de la Sorina! La New York e frumos și bine…

2 COMENTARII

  1. NU sunt un admirator al lui R. Bogdan, baaa… CHIAR DIMPOTRIVA (asa cum Grigore si Laurentiu stiu), dar in acest demers, DE A SCAPA DE „CIUMA ROSIE”, sunt alaturi de el 100% !!!

  2. Ramane un vis. Eu la protestul de acum de pe 10 august am scris pe pancarda mea: opozitie autentica? Atunci fii barbata! Demoleaza PSD !
    Dar oare vom vedea asta realizata vreodata?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here