Dăncilă, în „patria” condusă de clanul Manda-Olguţa: „PSD e singurul partid cu adevărat românesc”

2
1852
Viorica Dancila, Olguta Vasilescu
Viorica Dăncilă vrea să scape de Olguța Vasilescu de frică să nu-i ia locul la șefia PSD

Viorica Dăncilă a declarat marţi că social-democraţii trebuie să aibă un cuvânt greu de spus în viitor, pentru că PSD „este singurul partid cu adevărat românesc”. Ea a făcut aceste declaraţii în judeţul baronilor Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, şefii PSD Dolj, recent căsătoriţi, cu conac în centrul Băniei.

„Urmează trei rânduri de alegeri – prezidenţiale, parlamentare şi locale -, în care trebuie să câştigăm, trebuie să ducem mai departe proiectele pe care le-am început. Trebuie ca împreună să creionăm un viitor mai bun pentru comunităţile noastre, pentru familiile noastre, pentru copiii noştri, un viitor în care social-democraţii să aibă un cuvânt greu de spus, pentru că este singurul partid cu adevărat românesc. Trebuie să le vorbim mai mult cetăţenilor, să ţinem legătura cu cetăţenii, să facem campanie ca aici, la Dolj, în fiecare judeţ, pentru că de multe ori am uitat să vorbim cu oamenii, am crezut că dacă realizăm un anumit lucru oamenii îl văd şi ne votează. Nu! Oamenii vor să îi ascultăm, să le spunem ce putem să facem şi ce nu putem să facem, să nu-i minţim, să vorbim mai mult despre ce am făcut şi ce vom face în perioada imediat următoare, nu despre ce vom face peste cinci ani, peste 10 ani. Au aşteptat 30 de ani, s-au săturat de aşteptare”, a spus Dăncilă la Conferinţa PSD Dolj.

„Să nu-i lăsăm pe alţii să dărâme”

Dăncilă a adăugat că PSD trebuie prezinte lucruri concrete şi că Guvernul a făcut multe lucruri.

Viorica Vasilica

„Nu am făcut tot, mai avem multe de făcut, dar am fost un Guvern eficient. Poate aşteptările au fost mult mai mari, şi pe bună dreptate, dar de fiecare dată a trebuit să preluăm ceea ce au stricat alţii şi să începem să construim din nou. Acest lucru nu trebuie să se mai întâmple. Împreună, toţi cei care au contribuit la construcţia acestei ţări, am pus bazele unei temelii foarte trainice şi nu putem să-i lăsăm pe alţii să dărâme şi iar să începem să construim. Trebuie să construim în continuare”, a mai spus aceasta.

Viorica Dăncilă şi preşedintele executiv, Eugen Teodorovici, au participat marţi la Conferinţa PSD Dolj, care a avut loc la Centrul Multifuncţional Craiova, în judeţul controlat de clanul Manda-Olguţa Vasilescu.

Conac de piatră!

Baronii PSD din Dolj

Baronii Doljului s-au căsătorit recent, nuntă la care a fost toată protipendada PSD-istă, în frunte cu Liviu Dragnea, care a dansat toată noaptea în ciuda faptului că amânase în termen la proces din cauza durerilor de spate.

Presa locală a dezvăluit înainte de nuntă că Manda şi Olguţa şi-au făcut cadou de nuntă un ditamai conac în centrul Craiovei, care a trecut anterior prin mâinile unor personaje din lumea interlopă.

Ziaristii.com a dezvăluit în exclusivitate că imobilul de lux a fost cumpărat de Claudiu Manda de la un anume Emanuel Bănică. Acesta este, în prezent, mare dezvoltator imobiliar în capitala Băniei, dar a fost în trecut arestat pentru implicare într-o reţea internaţională de carduri bancare clonate şi furt din bancomate.

Dar ce contează când ai noroc în viaţă pentru că ai pariat pe „social-democraţia” celor săraci! Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au intrat într-o nouă etapă a vieţii lor. Poate nu vor mai „pupa” să intre în Guvernul României, dar au de toate: cununie de Dragobete, conac în buricul târgului şi gândul la cei 15.000 de euro pe lună ca europarlamentar de partid antieuropean (postul oferit de Dragnea lui Manda drept compensaţie că Iohannis a blocat-o pe Olguţa Vasilescu să intre în Guvern).

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

Nuntă mare în Bănie. Manda şi Olguţa strâng bani pentru a plăti Conacul Interlopilor din Craiova

Conac de piatră! Olguţa şi Manda, căsătorie de Dragobete. Baronii Craiovei vor petrece la „Chicago”

Interlopul „Codiță”, prietenul polițiștilor din Caracal, se laudă că a organizat mitinguri anti-Kovesi și anti-americane

Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

Dezvăluire-șoc sau mizerie à la Gâdea? „Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. Servicii sexuale contracost”

2 COMENTARII

  1. Curios e ca ANALFABETA – PERVERSA a gasit cu cale sa faca un turneu electoral in Dolj… TAMAN ACU’, in aceste momente de tensiune sociala (SI !) marcant anti-pesedista, in urma „Cazului Caracal” !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here