Trei doctorițe din Târgu-Jiu, bolnave de Covid, au fugit din spital și sunt căutate cu poliția! UPDATE Fugarele au fost găsite

1
1395

Situație incredibilă la Târgu-Jiu: trei medici bolnavi de Covid-19 au fugit din spitalul unde erau internați și acum sunt căutați cu poliția, relatează Digi 24! Fuga celor trei a fost constatată la o inspecție a Direcției de Sănătate Publică Gorj, care a mers la Spitalul Județean Gorj pentru a verifica situația la Terapie Intensivă.

Poliția a fost sesizată de DSP joi seara, după ce s-a constatat că trei dintre pacienți lipsesc “la inventar”. Inspectorii DSP veniseră la spital să vadă care este situația, câte paturi de Terapie Intensivă sunt ocupate și dacă e nevoie de ceva. La verificare, au descoperit că trei bolnavi au fugit. Când s-au consultat fișele, s-a aflat că era vorba despre trei doctorițe! Una este medic pneumolog, o alta este chiar medic de Terapie Intensivă!

Cele trei sunt infectate cu Covid-19 și se aflau internate în spital de câteva zile. A fost anunțată Poliția, iar acum agenții caută prin oraș, să dea de urma doctorițelor fugite.

Circa 6.000 de cadre medicale din România au fost infectate cu coronavirus, de la începutul pandemiei și până acum. Aceasta este, probabil, cea mai expusă categorie profesională, iar numărul deceselor în rândurile medicilor, asistentelor, ambulanțierilor și brancardierilor este în permanentă creștere. Doar în ultima săptămână s-a înregistrat moartea unui medic și a două asistente din cauza complicațiilor provocate de coronavirus.


UPDATE 8.53 Cele trei cadre medicale au fost găsite vineri dimineață. Polițiștii le-au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar conducerea spitalului a declanșat o anchetă, pentru a descoperi cum a fost posibil ca doctorițele-paciente să fugă și nimeni să nu observe sau să anunțe această situație. Potrivit Digi 24, cele trei femei sunt cu vârste cuprinse între 31 și 55 de ani.

Faptul că toate trei au fost găsite la casele lor pare să indice că ele părăseau seara spitalul, dormeau acasă, iar dimineața reveneau la secție. Oficial, s-a spus că doctorițele bolnave n-ar fi informat pe nimeni. Neoficial, există suspiciunea că totul s-a făcut cu acordul cadrelor medicale de pe secția Covid.

Este o dovadă de iresponsabilitate totală, chiar din partea personalului medical, într-un moment în care epidemia este în ascensiune necontrolată, iar autoritățile și chiar medicii epidemiologi insistă ca bolnavii să fie izolați, pentru a nu răspândi virusul în comunitate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Patriarhul Daniel amenință Guvernul cu mânia divină: “Regimul comunist a căzut, în 1989, la câteva luni după ce a interzis închinarea la sfintele moaște”

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

Încă o murătură artistico-conspiraționistă: agramatul Mihai Mărgineanu. Apără tâmpeniile lui Dan Bittman jignind „turma” și „multele oi senile” care respectă regulile anti-pandemie

1 COMENTARIU

  1. Pai daca doctorii sunt in stare sa faca asemenea tampenii, ba inca unul pneumolog si altul de ATI, pacientii se poate spune ca sunt chiar disciplinati. Doamne, cat sunt de inconstienti si nesimtiti oamenii in tara asta, chiar nu asculta decat daca iau amenzi si dosare penale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.