Acasă News SONDAJ. 60% din votanţii PSD spun că România merge într-o direcţie greşită

SONDAJ. 60% din votanţii PSD spun că România merge într-o direcţie greşită

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat duminică rezultatul sondajului privind scorul partidelor: 27% – PNL, iar PSD – 30% . Sondajul a fost făcut prin operarea față în față a 26 de mii de cetățeni, conținând și date privind încrederea oamenilor în Guvern și percepția acestora pe diferite teme anunță Mediafax.

„Noi nu am făcut sondaj de opinie numai că să aflăm scorul PNL. Noi am făcut cercetare profundă. Am făcut sondaj de opinie că să aflăm percepțiile oamenilor, poziționările oamenilor față de diferite teme, așteptările cetățenilor, încredere în Guvern, optimismul sau pesimismul populației. Vă dau un exemplu 17.6 este cifra celor care astăzi consideră că România se îndreaptă într-o direcție bună. Pe publicul PSD, aproape 60% dintre votanții PSD spun că România se îndreaptă într-o direcție greșită. Asta este percepția, că direcția pe care mergem este o direcție greșită. Pentru prima dată se vede o volatilitate crescută inclusiv a electoratului PSD și ALDE, adică nu sunt electori stabili, ci pot emigra către un alt partid. (…) Am analizat conflictul dintre liderii PSD și UE. Nu se lasă păcăliți românii. E clar că acest conflict este perceput de oameni ca fiind un conflict provocat de PSD în special din cauza refuzului de a respecta independența justiției și criteriile privind statul de drept”, a anunţat președintele PNL.

Potrivit unor surse politice, sondajul PNL arată că liberalii au un scor de 27.8%, iar PSD 30.2%.

De asemenea, pe locul 3 se află ALDE, cu 11.5%. Urmează apoi USR cu 10.2%, Pro România, cu 5.5%, apoi UDMR cu 5.1%. Sursele citate susțin că partidul lui Dacian Cioloș, PLUS, are un scor de 5%, iar PMP 4.2% .

CITIŢI ŞI:

De ce-a întârziat Rareş Bogdan să intre pe post cu „Jocuri de Putere”?! Un nou conflict cu Guşă?

Liviu Dragnea prezintă filmul „Îndrăzneşte să crezi în România – paradisul economic pe hârtie”. Nişte cifre pe Facebook şi multe întrebări fără răspuns

Eterna şi fascinanta Românie: super-WC-ul din curtea şcolii, care a costat 87.000 de euro, are trei etaje şi e închis

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Aparent e bine ca 60% din pesedisti spun ca tara se indreapta intr-o directie gresita.
    Insa daca respectivii cred ca e din cauza lui Johannis ca nu lasa guvernul sa lucreze atunci tot un rahat e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările