miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvăluiriDirector silvic de 8 ani: 150.000 de euro donație către copiii săi...

Director silvic de 8 ani: 150.000 de euro donație către copiii săi + 200.000 de euro în conturi + 50.000 de euro împrumut către o firmă!

-

Se numește Armand Chiriloiu. E vătaf peste Direcția Silvică Argeș încă din primăvara anului 2012. De-atunci a rămas neclintit din funcția de director, adunând o avere fabuloasă: zeci de terenuri în județul său, dar și unele primite sub formă de donație în Timișoara, clădiri, sute de mii de euro în conturi.

Toate aceste bogății le-a strâns dintr-un salariu lunar care ajunge în prezent la aproape 10.000 de lei. Și soția lui e angajată ca inginer silvic, în același loc cu el. Au schimbat împreună 8 guverne, de la Ponta la Dăncilă, deși nu și-au declarat apartenența la vreun partid. Cu toate astea, nimeni n-a cutezat să-l demită pe Chiriloiu vreme de 8 ani.

Prieten cu marii vânători ai țării: pușcăriașul Năstase și socrul lui Ponta

În 2012, când s-a instalat în fotoliul de șef, ziariștii de la „Jurnalul de Argeș” dezvăluiau de ce Armand Chiriloiu le-a luat fața unor membri PSD la conducerea Direcției Silvice.

„Chiar dacă nu este văzut cu ochi buni în PSD din cauza pasivităţii sale politice, Armand Chiriloiu a prins peştele cel mare mulţumită relaţiei de prietenie pe care o are cu greii din PSD. Și e normal să fie așa, din moment ce noul boss de la Direcția Silvică a fost ani la rând șeful Departamentului de vânătoare și salmonicultură în Romsilva. În atare condiții, Armand are trecere la mai toți vânătorii cu carnet de partid social-democrat, între care Ilie Sârbu (fost ministru al Agriculturii şi actual socru al premierului Victor Ponta), dar și ex-premierul Adrian Năstase. Armand Chiriloiu are o relaţie extrem de apropiată şi cu Filip Georgescu, fapt care trebuie căutat, de asemenea, în partidele de vânătoare la care cei doi au luat parte de-a lungul vremii”.

- Advertisement -

Și-a multiplicat conturile de la 10.000 de euro la peste 200.000 de euro!

Datorită amicilor săi din PSD, Chiriloiu a prosperat de la an la an.

Conforma declarației de avere din 2012, Chiriloiu avea 4 conturi în lei, unul în euro și unul în dolari – toate deschise la BRD. La un calcul simplu, suma totală nu depășea 10.000 de euro.

În 2020, la 8 ani de când a fost numit director la Direcția Silvică Argeș, Chiriloiu are 5 conturi în lei, 4 conturi în euro și unul în dolari. Suma totală depășește 200.000 de euro.

- Advertisement -

Are un salariu anual de 113.218 lei, în vreme ce soția lui ia „doar” 58.335 de lei. Cei doi au mai încasat din chirii 13.591 de lei în ultimul an.

Astfel, din venituri cumulate de aproximativ 3.000 de euro pe lună, scăzând întreținerea lor și a celor doi copii, soții Chiriloiu și-au creat un adevărat imperiu financiar.

Ce păienjeniș! Donează, primește sub formă de donație, mai și împrumută!

Dincolo de terenuri, clădiri, case, apartamente, bijuterii de colecție, boss-ul de la Direcția Silvică Argeș a dat dovadă de generozitate maximă când a venit vorba de copiii săi.

* Declarație de avere pe anul 2018: donează fiicei sale, Laura Irina, suma de 228.277 de lei (50.000 de euro).

* Declarație de avere pe anul 2020: donează fiului său, Adrian Nicolae, o sumă mult mai mare: 100.000 de euro!

Tot sub formă de donație, Chiriloiu deține și două terenuri arabile în Timișoara. Au fost obținute în 2017: unul de 1,2 hectare, altul de 0,72 hectare (toate cotă parte cu soția sa, Alina Elena).

Încă um motiv de uluire: în decembrie 2019, Chiriloiu – angajat la stat – a împrumutat 230.000 de lei (aprox. 50.000 de euro) unei firme de construcții: SC Inovativ Decor SRL.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FOTO+VIDEO. Sorina, la un an de America. „Familia Șărămăt o învăța să ne dea foc la casă și să fugă” / „Bătăi cu cureaua pe pielea goală și cu urzica” / „A fost pregătită de asistenta maternală «să țipe, să se tăvălească pe jos, să se țină de balustradă, să facă pe ea»” / „Au învățat-o să toarne o cafea în capul doamnei psiholog”

* „Îmi stropesc patul cu lacrimile mele. Viaţa mea de iad s-a apropiat!”. Lovită de Covid-19, necredincioasa Ozana citează din psalmii lui David

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

- Advertisement -

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -