A patra asociere politică a lui Duckadam, tot cu „Ciuma Roșie”! După Becali, Ponta și Usatîi, l-a ales pe Cazanciuc

1
2853

La 5 zile după ce și-a dat demisia din funcția de director de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam și-a găsit job. Dar nu în sport, ci în politică. Este a patra oară când fostul portar de legendă al Stelei din anii ’80 își asociază imaginea cu anumiți politicieni. Întotdeauna, cu politicieni din zona populistă, anti-justiție.

Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc (PSD), a postat pe Facebook, vineri după-amiază, o fotografie în care îl are alături pe Helmuth Duckadam, în biroul politicianului.

Mesajul lui Cazanciuc: „Cu Helmut Duckadam, eroul de la Sevilia, facem echipă pentru sportul românesc!”.

„Echipa” va fi făcută la Senatul Romniei, unde Duckadam va primi funcția de „consilier pe probleme de dezvoltare a sportului”.

Becali, Ponta, Usatîi, Cazanciuc

Helmuth Duckadam și-a mai vândut imaginea de „erou de la Sevilla” (cele 4 penalty-uri apărate în finala Cupei Campionilor Europeni, cu FC Barcelona, în 1986) de trei ori. De fiecare dată, asocierile au fost nefaste. Nici acum nu e altfel.

2008: Gigi Becali (PNG). Duckadam a candidat pe lista de deputați a partidulețului lui Becali, în vremuri când acesta se scălda în scandaluri și scheme infracționale. Eșec total.

2014: Victor Ponta (PSD). „Neamțul” Duckadam l-a susținut pe candidatul PSD la alegerile prezidențiale, în finala cu „neamțul” Klaus Iohannis. „Votez Victor Ponta președinte! Victor Ponta este singurul premier sau președinte după 24 de ani care s-a aplecat spre sportivi, spre oameni de cultură și cred că a făcut dreptatea pe care nu au avut-o până în prezent. Și eu, și familia mea vom vota cu el!”, a îndemnat Duckadam, de pe afișul de campanie al președintelui PSD din acel moment. A doua încercare, al doilea eșec: Iohannis l-a spulberat pe Ponta.

2014: Renato Usatîi (pro-rus). Aflat la Chișinău pentru o acțiune sportivă, Duckadam a acceptat să îmbrace tricoul lui Renato Usatîi (actualul primar al orașului Bălți), un politician iresponsabil, anti-european, pro-rus, aflat în campanie pentru alegerile parlamentare. Usatîi a declarat atunci: „Moldova are nevoie de un Lukașenko”, dar asemenea viziuni dictatoriale nu l-au deranjat pe Duckadam. Fostul portar a apărut în materialele de propagandă ale lui Usatîi, însă rezultatul electoral a fost un eșec.

2020: Robert Cazanciuc (PSD). Duckadam se asociază din nou cu un reprezentant al „Ciumei Roșii”. Unul care, în timpul domniei lui Liviu Dragnea, a pus umărul la distrugerea justiției și la devierea României de la parcursul european. Dar pe „eroul de la Sevilla” nu-l interesează așa ceva…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

FOTO+VIDEO. Sorina, la un an de America. „Familia Șărămăt o învăța să ne dea foc la casă și să fugă” / „Bătăi cu cureaua pe pielea goală și cu urzica” / „A fost pregătită de asistenta maternală «să țipe, să se tăvălească pe jos, să se țină de balustradă, să facă pe ea»” / „Au învățat-o să toarne o cafea în capul doamnei psiholog”

„Îmi stropesc patul cu lacrimile mele. Viaţa mea de iad s-a apropiat!”. Lovită de Covid-19, necredincioasa Ozana citează din psalmii lui David

Robert Negoiță și-a plimbat iubita prin China pe banii Primăriei! A cazat-o la hotel de 5 stele

1 COMENTARIU

  1. Pai ,probabil Kazanciuk,acest”roman” cu origini…cazace😁 a venit cu dosarelul sau ,”pastrat”de pe cand era purtator de vorbe la SRI si l-a pus pe ganduri imediat…. 😏😧😶😁presupun si eu,nu dau cu parul..🙃

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.