De câteva zile, unul dintre cele 7 centre regionale de testare Covid-19, cel de la Constanța, a rămas fără reactivi

1
1885
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța

De câteva zile, unul dintre cele 7 centre regionale de testare COVID-19 a rămas fără reactivi. Directorul DSP Constanța spune că vor fi primiți luni, dar alte surse vorbesc de recepționarea lor abia miercuri.

Mulţi pacienţi internaţi ca suspecţi de coronavirus în spitalele din Constanţa aşteaptă de câteva zile rezultatele analizelor de laborator.

Însă acestea nu au sosit, deoarece Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, care este unul dintre cele 7 centre regionale de testare coronavirus, a rămas fără reactivii necesari acestor analize.

Situaţia durează de câteva zile, dar unii pacienţi (aproximativ 100) au aflat abia după 48 de ore de aşteptare că trebuie să li se recolteze noi probe, deoarece primele au fost declarate neconforme, atunci când au ajuns la Bucureşti. Astfel, anxietatea prin care trec acești oameni se prelungeşte și, implicit, se amplifică.

„Când a aflat că are în aşteptare un număr mare de probe, DSPJC le-a trimis la Bucureşti. Este vorba de aproximativ 300 de probe. Din acestea, o parte au fost declarate neconforme”, a declarat Cristina Schipor, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a județului Constanţa.

Aceasta a asigurat că Spitalul de Boli Infecţioase din municipiu va primi chiar astăzi reactivii. Însă alte surse, de la spitalul în cauză, vorbesc de primirea lor abia miercuri.

În acest moment, judeţul Constanţa are confirmate 151 de cazuri de infecţie cu Covid-19 și 4 decese cauzate de acest virus.

DOSAR. Virusul mortal al comunismului: Organizația Mondială a Sănătății, controlată ocult de China, e acuzată că a mințit întreaga lume și a amânat criminal declararea pandemiei

1 COMENTARIU

  1. si am ajuns de unde am plecat !!…adica nimic!!!..vorba lui bula avem cazan ,avem smoala,avem pacienti, dar n-avem lemne de foc..ia uite ce a aparut in farmaciile din Germania.!!!…costa cativa euroi!!…au aparut testele ultra rapide !!!..redau din Bild”Nach wochenlanger Corona-Kontaktsperre und der Angst, andere Menschen unwissentlich mit dem Virus zu infizieren, sind Antikörpertests aus der Apotheke für viele ein Hoffnungsschimmer.
    Die Hersteller versprechen, dass sie innerhalb von Sekunden Corona-Antikörper im Blut nachweisen sollen.Uite d-aia Germania e Germania !!!…
    p.s–sa va traduca cineva articolul sa vedeti unde puteti cumpara testele astea!!!..si le face fiecare acasa!!!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here