Dăncilă vrea să facă, vineri, o dezbatere ca Iohannis! Dar cu cine? Mihai Gâdea ar activa electoratul anti-PSD!

3
2302
Viorica Dancila, PSD
Viorica Dăncilă s-a răzgândit și nu mai vrea să-și dea demisia, dar are puține șanse să reziste prea mult la conducerea PSD

În ciuda orgoliilor, a diferențelor de opinie, a discuțiilor pe marginea invitațiilor și în ce privește formatul, dezbaterea organizată de Klaus Iohannis stârnește un interes imens.

Unele estimări arată că emisiunea din această seară care va începe la ora 19.00 (ora României) va fi urmărită de peste 5 milioane de români din țară și străinătate.

Acest eveniment politic cu impact media major se desfășoară fără participarea Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD în alegerile prezidențiale. Toată atenția alegătorilor va fi îndreptată în direcția lui Klaus Iohannis.

Această realitate a provocat o mare problemă echipei de campanie din jurul liderului PSD.

În prima parte a zilei, surse din apropierea Vioricăi Dăncilă au anunțat mai mulți jurnaliști că vineri, în ultima zi de campanie, social-democrații vor organiza o dezbatere asemănătoare cu cea organizată de Iohannis.

Viorica Dăncilă vrea să cheme mai mulți jurnaliști pentru a-i pune întrebări.

Dar acest tip de eveniment este mult mai problematic pentru candidata PSD decât pentru actualul președinte.

Cum vor fi aleși jurnaliștii? 
Câți dintre cei invitați se vor duce?
Cât de buni sunt?

Dacă nu sunt apropiați ca valoare, diferențele vor fi vizibile și se va prăbuși întreaga conferință.

Dacă vor fi invitați doar jurnaliști de casă, atunci evenimentul lui Iohannis rămâne memorabil pentru că s-a desfășurat liber și întrebările au fost mai directe sau mai dure.

Dacă va fi invitat Mihai Gâdea, iar acesta se va prezenta, acest eveniment se poate întoarce împotriva Vioricăi Dăncilă, mobilizând puternic electoratul anti-PSD. Ca să nu mai vorbim de faptul că Gâdea va capta întreaga atenție și o va pune în umbră pe Dăncilă.

Anunțul făcut azi de staff-ul PSD arată a fi, mai degrabă, o încercare de a pune în umbră conferința de azi a lui Iohannis.

Viorica Dăncilă nu ar fi avantajată de un astfel de format.

Toate declarațiile care anunțau că șefa PSD se va duce azi neinvitată la dezbaterea lui Iohannis nu a fost decât o altă strategie de comunicare prin care să arate faptul că Dăncilă vrea dezbatere, iar Iohannis fuge de ea.

Ludovic Orban a declarat că Viorica Dăncilă “poate veni, ușile sunt deschise, dar va sta în public”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Orban o „rade” și pe Anca Alexandrescu! Fiica lui Horia Alexandrescu se ascunsese într-o instituție-sinecură

* România, sub stare de şoc după morţii prin deratizare de la Timişoara

* Cumpănașu înființează Fundația „Alexandra Măceșanu”, ca să stoarcă bani de la naivi. Cu ONG-ul a sifonat milioane de la stat

* VIDEO. Dialogul aspru al lui Mălin Bot cu deputatul „Mitralieră”. PSD-istul a devenit agresiv. Ziaristul a refuzat să dea mâna „cu hoții și cu mafioții”

* VIDEO. Mesajul superb al Sorinei, de la New York. Fetița scoasă cu greu din captivitatea familiei Șărămăt vorbește deja engleza

* În timp ce românii erau gazați în Piața Victoriei, Dragnea chefuia la Scroviștea. Ți-a plăcut, Bușcule? S-au asortat icrele negre cu șampania franțuzească?

* El e individul din MAI care a făcut legătura între Carmen Dan, jandarmi și huligani pe 10 august! S-a deplasat cu motocicleta, fiind o piesă-cheie în planul criminal al lui Dragnea

3 COMENTARII

  1. Ce să (mai) ceri, de laaa… ĂȘTIA-DOI. „IOHA” și „ANALFABETA”: amândoi sunt… JALNICI (!!!), iar sfătuitorii lor (Rareș Bogdan și Olguța Vasilescu !!!!!) sunt nișteee… CATASTROFEEEEEEEEE !!!

    Din această campanie-electorală, pentru turul-doi al alegerilor-prezidențiale, A IEȘIT unnn… BÂLCI-de-OBOR: ASTA-I… STAREA-ACTUALĂ A… SĂRMANEI-ROMÂNII !!!

  2. Domnule Cartianu, eu va apreciez, dar…
    Consilierii și staful de campanie electorală al lui Iohannis au gresit, ei sunt de vina pentru comportamentul lui Iohannis, care irită și care îi va determina pe mulți să nu iasă la vot. Exista chiar pericolul ca efectul pe care l-au dorit cei amintiti să fie tocmai invers celui scontat. Daca, în mod accidental, toanta va ajunge presedinte…
    o sa le fie de bine, pentru ca Iohannis si ai lui si-au asumat un risc imprevizibil, chiar fara niciun rost.
    La o confruntare între cei doi, Iohannis ar fi putut s-o bata cu usurinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.