Dăncilă întoarce spatele UE şi o ţine în braţe pe Rovana Plumb: „Are în continuare susţinerea mea”

5
1491
Dăncilă şi Plumb, un dezastru european

Viorica Dăncilă a declarat că respingerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european pe transporturi, în Comisia JURI a Parlamentului European, nu-i schimbă părerea bună pe care o are faţă de colega ei de partid. În ciuda suspendării candidaturii lui Plumb pentru postul de comisar UE, Dăncilă întoarce spatele Europei şi anunţă că Rovana Plumb are, în continuare, susţinerea ei necondiţionată.

„Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile – atât la votul din Parlamentul European, dar mai ales reacţiile celor din ţară – nu mă face să am mai puţină încredere sau apreciere pentru Rovana Plumb, dimpotrivă. Rovana are, în continuare, susţinerea mea necondiţionată”, a scris Viorica Dăncilă, sâmbătă, pe Facebook.

Potrivit acesteia, în toţi anii în care a lucrat alături de Rovana Plumb a realizat că aceasta „are profesionalism”. N-a realizat însă deloc ce avere fabuloasă a dobândit colega ei din funcţii de stat, nici felul dubios în care s-a îmbogăţit peste noapte şi care le-a atras atenţia membrilor Parlamentului European atunci când au decis să-i suspende candidatura.

„O cunosc de mulţi ani, am muncit împreună, ştiu măsura profesionalismului Rovanei şi a bunei-credinţe cu care şi-a făcut mereu treaba. Ştiu că ar exercita acest mandat de comisar european în bune condiţii şi am certitudinea că, pentru Rovana Plumb, spre deosebire de alţii, ar prima întotdeauna interesele şi politicile europene care contribuie la consolidarea proiectului european, aşa cum guvernul nostru acţionează. De aceea sper ca răspunsul comisiei JURI să fie unul pozitiv, în acord cu propunerea făcută de România şi susţinută de preşedintele Comisiei Europene”, a spus Dăncilă, într-o intervenţie plină de vorbe goale, fără nimic profund în esenţa lor.

Dă vina pe Opoziţie!

Şefa PSD are tupeu, nu glumă: dă vina pe partidele din opoziţie pentru dezastrul de imagine produs României prin candidatura respinsă a Rovanei Plumb, susţinută de PSDăncilă.

„Tot ceea ce au făcut membrii partidelor de opoziţie în ultimele zile a fost să arate întregii lumi o Românie dezbinată, scindată între interesul ţării şi interesele mărunte, meschine ale unor grupări. Au proiectat o Românie măcinată de ură, mize şi lupte şi au uitat de români, aşa cum fac zi de zi, de mai bine de un an”, a mai spus Dăncilă, care n-a explicat cum poate Opoziţia să facă rău fără să aibă puterea.

„Însă România nu e a celor care dezbină şi distrug, nu e a celor care şi-i sfâşie pe ai lor şi calcă în picioare interesul ţării pentru propriile lor ambiţii. Românii văd aceste lucruri şi am încrederea că o vom vedea clar, cu toţii, la votul din această toamnă”, a continuat Dăncilă cu propriul delir politic.

Cum a ajuns Plumb „oaia” neagră a Europei

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcţia de comisar european. Şi Laszlo Trocsanyi, candidatul Ungariei pentru funcţia de comisar european pentru extindere şi politica de vecinătate, a picat la vot în forul legislativ.

Comisia pentru Afaceri Judiciare explică, într-o scrisoare către preşedintele Parlamentului European David Sassoli, că este îngrijorată de faptul că Rovana Plumb ar fi în potenţial conflict de interese şi există serioase îndoieli că ar putea fi comisar european pentru transporturi.

Comisia JURI din PE se va întruni luni în şedinţă extraordinară pentru a evalua conflictul de interese real sau potenţial al candidaţilor României şi Ungariei pentru funcţia de comisar european, respectiv Rovana Plumb şi Laszlo Trocsanyi. Şedinţa Comisiei urmează să aibă loc, luni, în intervalul orar 11.30 – 12.30, ora României, au spus surse europene, pentru Mediafax.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* S-a făcut dreptate: Cumpănaşu, ultimul pe lista candidaţilor la Preşedinţia României

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

Planul secret prin care Gino Iorgulescu și-a scos fiul din țară. A avut complici în conducerea Spitalului Elias. Procurorii au fost anunțați abia după ce beizadeaua ucigașă părăsise România

Videoclip murdar al Antenei 3 împotriva Opoziției anti-PSD. Minciuni, diversiuni și intoxicări despre așa-zisul „guvern din umbră al lui Orban”

5 COMENTARII

 1. Viorica DANCILA se descalifica ținând-o in brațe pe aceasta smenara de Rovana Plumb care ia-ta a fost dovedita ca a mințit in fata comisiei juridice!!!
  Viorica DANCILA , pana acum credeam ca este doar un episod singuratic , chiar îmi venea sa -ți dau votul! Văzând ca o țineți creanga cu aceasta individa de Rovana Plumb sa rămână pe poziția de comisar eurooean DEDI toată lumea a vacit ca acel împrumut de 800.000 lei este i făcătură dâmbovițeană! Pentru faptul ca o țineți creanga cu aceasta politiciana pe nume Rovana Plumb NU va mai dau votul la prezidențiale.!!
  Iar voi ca partid PSD sa va duceți la lada de gunoi a istoriei, ați blocat România timp de 25 de ani , din acest motiv România este o țara săracă cu un PIB de 245 miliarde de euro(!!!!)!!!
  Ladati-ne PSD sunteți ( cei de la varf nu membrii ) smenari, hoți, bandiți, corupți pana in vene ,care ați mimat democrația de ochii lumii!!!!

 2. Nici NU ne asteptam sa aiba o alta atitudine decat cea… NATURALA (!), adica pozitia de… SCROAFA PESEDISTA IMPUTITA !

  Daaaa’…, pan’la urmaaa…, las-o asa: SA… CRAPE PE MANA EI, BLESTEMATA de „CIUMA-ROSIE” !!!

  AMIN !!!!!

  • Si la PARTIDE (in acest caz – FERICIIIIT !!!!! – e vorba despre… P.S.D. !!!!!) pare sa fie ca laaa… OAMENI (ca INDIVIZI), adica atunci cand… AI INTRAT IN… ANU’-MORTII (!!!), NU mai ai ce face…, ASTA E…, UNA TI-E SOARTA: SAAA… DISPARI (SI GATA) !!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here