sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaCurajul unui pensionar din Moscova: "Guvernul rus a comis o crimă!" /...

Curajul unui pensionar din Moscova: „Guvernul rus a comis o crimă!” / „Ne scufundăm. Doar un idiot nenorocit n-a observat asta”

-

Un pensionar originar din Ucraina, locuitor al Moscovei din 1968 (de 54 de ani), i-a definit drept „criminali” pe guvernanții ruși, spunând că au organizat un genocid împotriva statului vecin și că „doar un idiot” nu observă asta. Potrivit pensionarului, care are origini ucrainene, federația teroristă a lui Putin se scufundă „până la fundul vieții lumești”.

Videoclipul conversației dintre bătrân și bloggerii de la Veterans of the Space Forces a fost publicat pe canalul YouTube. Informațiile au ajuns și în presa de la Kiev, fiind preluate de site-ul numărul 1, Obozrevatel.com, care adună zilnic peste 1,5 milioane de cititori unici.

Vă prezentăm declarațiile sincere și directe ale pensionarului rus cu origini ucrainene, făcute fără nicio teamă că asupra lui vor tăbărî „denazificatorii” Kremlinului.

  • „Mama mea a fost o femeie decentă, ucraineancă, a născut șase fii și două fiice și știam cu toții despre tatăl nostru ucrainean. M-am născut ucrainean, am absorbit identitatea națională a unui ucrainean cu laptele mamei mele, am trăit 54 de ani în Rusia ca ucrainean și voi muri în Rusia ca ucrainean.”
  • „Ne scufundăm până la fundul vieții lumești. Doar un idiot, un idiot nenorocit n-a observat asta. Nu-i înțeleg pe acei oameni care susțin Rusia… Guvernul rus a comis o crimă împotriva marelui popor slav al Ucrainei.”
  • „Puterea și măreția Rusiei a fost întotdeauna în multe milioane de oameni slavi ai Ucrainei. Fără ucraineni, Rusia nu s-ar fi desfășurat ca Imperiu Rus… ca Uniune Sovietică… nu ar fi fost Federație Rusă.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin are exact stilul lui Hitler: ia decizii în locul coloneilor și comandă de la Kremlin ce să facă brigăzile din Ucraina – spun serviciile secrete occidentale

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* Consilierul lui Zelenski: „Putin a chemat ambulanța chiar în toiul nopții. A avut probleme de sănătate foarte mari”

* Demența unui artist genial devenit putinist irecuperabil. Emir Kusturica: „Scopul ultimelor două războaie este acela de a șterge rușii și sârbii de pe fața pământului” / „Acțiunile SUA au dus la nenorocirile din Donbass, și nu introducerea trupelor rusești”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

* STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -