Separatiștii pro-ruși dintr-un regiment din Donbass au fugit în Rusia, dar au fost primiți cu ostilitate și reținuți la frontieră!

0
4020

Spaima cumplită a morții i-a determinat pe putiniștii proveniți dintr-o unitate militară a așa-zisei „Republici Populare Lugansk” (LPR) – din bazinul Donbass – să fugă pur și simplu de pe câmpul de luptă din regiunea Harkov în Federația Rusă. Acolo însă, în loc să fie tratați prietenește de „compatrioții” lor, dezertorii au încăput direct pe mâna polițiștilor de frontieră.

Fugarii Kremlinului fac parte din Regimentul 206 Lugansk, teritoriu din Ucraina aflat temporar sub ocupație rusă. Copleșiți de armata lui Zelenski, ei au avut trei variante: să piară pe front, să se predea sau să se retragă spre graniță.

Au ales-o pe ultima. Dar când au ajuns la postul de control din regiunea Belgorod, au constatat că nu sunt trecuți pe nicio listă. Practic, nu figurau în actele emise de autoritățile statului agresor ca fiind luptători ruși!

„Nu înțeleg cine sunt și ce să facă cu ei. Ei spun: «Cine sunteți? Nu figurați pe nicio listă». O grămadă de bărbați cu arme au trecut ilegal granița”

Drept dovadă, Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării de la Kiev, citată de site-ul Obozrevatel.com, a publicat, pe canalul YouTube, o interceptare a unei convorbiri telefonice, în care soția unui dezertor din LPR povestește despre încercarea de evadare din zona de război a unei unități militare. Putinistul i se adresează unei cunoștințe.

Soția unui invadator fugar: „Ți-am povestit deja despre Regimentul 115 (se referă la cel din «Republica Populară Donețk» – n. red.). Ei sunt ținuți acolo înfometați și amenințați cu execuția. Mai este unul lângă Harkov, al 206-lea, al nostru, din LPR. Au intrat într-un fel de încurcătură acolo, au ieșit repede-repede de acolo și au rătăcit accidental în regiunea Belgorod. Grănicerii i-au reținut și îi țin acolo. Nu înțeleg cine sunt și ce să facă cu ei. Ei spun: «Cine sunteți? Nu figurați pe nicio listă». O grămadă de bărbați cu arme au trecut ilegal granița”.

Potrivit rusoaicei, comandamentul militar „i-a aruncat în luptă și i-a abandonat”. Drept urmare, comandanții sunt acum „undeva acasă, în Rovenki” (un oraș ocupat temporar de ruși în regiunea Lugansk), în vreme ce „carnea lor de tun” a rămas la graniță.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin are exact stilul lui Hitler: ia decizii în locul coloneilor și comandă de la Kremlin ce să facă brigăzile din Ucraina – spun serviciile secrete occidentale

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* Consilierul lui Zelenski: „Putin a chemat ambulanța chiar în toiul nopții. A avut probleme de sănătate foarte mari”

* Demența unui artist genial devenit putinist irecuperabil. Emir Kusturica: „Scopul ultimelor două războaie este acela de a șterge rușii și sârbii de pe fața pământului” / „Acțiunile SUA au dus la nenorocirile din Donbass, și nu introducerea trupelor rusești”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

* STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here