marți, martie 5, 2024
AcasăMainVIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: "Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor...

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

-

Impostorul Alexandru Cumpănașu, tentativa-de-candidat la Președinția României, a postat pe Facebook, duminică noaptea, două clipuri video în care etalează  caracteristicile unui nebun. Unul care răcnește întruna, zice că la Țebea a dat mâna cu „mii și mii de oameni”, ajungand la concluzia că este susținut „de întregul popor”. E drept, are și câteva tristeți „Unchiul” Cumpănașu…

Un președinte pentru siguranța noastră

„Astăzi, la Țebea, am reușit să ne verificăm cu adevărat cauza pentru care luptăm. Mii și mii de oameni. Cred că am dat mâna cu… nici nu pot să vă descriu, nu știu câte mii de oameni. Am reușit să verificăm câți oameni susțin cauza noastră și sunt foarte, foarte mulți oameni la nivelul întregii țări. Oameni care vor să știe că trăiesc în siguranță, că au un președinte care le oferă această garanție. Toți oamenii care au venit la mine aveau un singur mesaj: «Nu vă lăsați! Mergeți până la capăt! Radeți toate clanurile! Candidați, câștigați!»”.

Întregul Ardeal, întregul popor

 • „Nu mi-am imaginat că am atât de mult sprijin din partea întregului popor. Acolo nu mai este un sondaj făcut pe o mie de respondenți, pe care îi alege cine vrea, îi pune cum vrea. Nu, acolo am făcut un sondaj printre oameni, vorbim despre întregul Ardeal, oameni care veniseră din Oltenia și din alte părți. Erau oameni din Arad, din Alba, din Timiș, din Hunedoare, din Brașov, de peste tot… Eu am avut impresia că oamenii aceștia vor vota și au în sufletul lor pe alți candidați. Ei bine, nu au, pentru că oamenii aceștia au familii”.

VIDEO: Prima parte a delirului lui Cumpănașu

- Advertisement -

Îi rupe

 • „Se sculau, se ridicau din respect, de pe jos, de pe la mese, și veneau și ne strângeau mâna. Este cel mai mare sondaj pe care puteam să-l fac”.
 • „La un moment dat, mă simțeam prost că nu puteam să dau mâna cu toți oamenii care doreau să vină să mă salute. Mi-au spus: «Domnule Cumpănașu, în momentul în care sistemul ăsta vă va face cel mai mic rău, noi ieșim în stradă și îi rupem!»”.

Indiferent dacă mănâncă sau nu mănâncă

 • „Astăzi m-am convins. Astăzi, la Țebea, am avut confirmarea logică, rațională că noi – eu și cu dvs. – vom câștiga alegerile prezidențiale!”.
 • „Am stat și am vorbit cu fiecare om în parte. Am dat mâna cu toți oamenii de acolo, am stat de vorbă cu ei. Nu mai puteam să plecăm, nu mai puteam să ne retragem la mașină și să ne retragem spre București, pentru că oamenii ăștia voiau să ne spună: «Nu vă lăsați, domnule Cumpănașu! Suntem alături de voi». Mii și mii de oameni. Păi, cum să nu mă încarc? Cum să nu pot să lupt, indiferent dacă mănânc sau nu mănânc?”

A câștigat deja

 • „Oamenii aceștia mi-au dat energia și forța și încrederea de a merge până la capăt. Oamenii ăștia mi-au dat încrederea că astăzi, când stăm de vorbă, noi, împreună, am câștigat aceste alegeri. Noi, când stăm de vorbă… este isterie în rândul partidelor politice și al candidaților. De ce? Pentru ei, astăzi, au văzut cine dădea mâna cu ei și cine dădea mâna cu noi”.

Și Ardealul, și Transilvania!

 • „Am convingerea astăzi, după 50.000 de oameni la Țebea, după multe mii de oameni cu care am vorbit, că această țară este alături de noi. Nu doar Oltenia sau Moldova, ci Ardealul și Transilvania (!!!) sunt alături de noi!”
 • „Erau zeci, sute de oameni care se strângeau în jurul nostru. Nu aveam timp să dau mâna cu toți. Auzeam din depărtare: «Respect! Mergeți mai departe! Până la capăt! Dați de capăt mafiei! Nu vă lăsați! Nu vă lăsați!». Este cel mai puternic sondaj pe care puteam să-l fac”.

L-au supărat un incult, niște mumii și câteva cozi de topor

 • „Incultule! Pentru că ești un incult, de-aia te fac! Din păcate, avem prea multe cozi de topor în această țară. Oameni care nu au Dumnezeu, oameni care sunt mercenarii altora. I-am văzut astăzi acolo. I-am văzut cum aplaudau așa, ca niște mumii”.

Întregul popor român

 • „Mă uit în ochii dvs. și vă spun: întregul popor român, dar întregul popor român, este alături de noi! Vă rog pe fiecare dintre dvs. să ignorați tot felul de lighioane de pe-aicea, să vă uitați doar în discuția cu mine și să ignorați totul… pentru că le e frică”.
 • „Am văzut sondaje de opinie făcute… Suntem sus, dragii mei, suntem la… foarte sus, în încredere. Uitați-vă pe internet și veți vedea. Dar cel mai bun sondaj a fost azi la Țebea. Întreaga țară e la fel… Oameni n-au venit decât să-mi întindă mâna și să spună: «Suntem alături de dvs.»”.

E trist: oamenii lui Iohannis l-au lăsat cu mâna întinsă

 • „Ar fi bine să fim crescuți măcar cu cei 7 ani de-acasă. Când cineva îți întinde mâna, să dea mâna cu tine, întinzi mâna, indiferent cine-ar fi. Am întâlnit astăzi câțiva candidați acolo. Am întins mâna și mi-au dat mâna înapoi, politicos. Ei bine, susținătorii domnului Iohannis nu au dat mâna, pentru că ei au spus că nu vor să dea mâna cu mine. Erau așa, ca niște băieți îmbrăcați frumos într-o uniformă… într-o uniformă, înțelegeți?… Ei erau îmbrăcați în uniformă – «Votăm Iohannis»… suntem șmecheri… Erau acolo 20-30 de tineri care nu au minimă educație și minim bun-simț. Le-a întins mâna, nu mi-au întins-o înapoi”.

Rugăciuni pentru „speranța noastră”

 • „Primari și preoți care au venit alături de mine, care mi-au spus că vor face campanie pentru noi. Mi-au spus: «Ne-am săturat de ăștia, domnule Cumpănașu! Dvs. sunteți speranța noastră!». Și erau primari de la partide, erau preoți… Mi-au spus: «Noi, în satul nostru, în comuna noastră, ne vom ruga pentru dvs. și pentru ceea ce vreți să faceți pentru țara asta. Nu ne interesează ce spun șefii noștri, noi suntem cu dvs.»”.

VIDEO: A doua parte a delirului lui Cumpănașu

A scris și un text scurt pe Facebook, cu multe majuscule

„ZECI DE MII DE ROMÂNI ALĂTURI DE CAUZA NOASTRĂ, ASTĂZI LA ȚEBEA! Este EXCEPȚIONAL: nu am putut merge un metru fără ca zeci de persoane să vină să dea mâna, să facă poză și să semneze. Tot Ardealul a fost lângă noi astăzi! ROMÂNIA este lângă noi astăzi! Am strâns împreună cu colegii mei peste 8.000 de semnături! Dacă eram mai mulți, TOȚI ar fi semnat! Alături de zeci de mii de români, am fost la Țebea pentru a-l omagia pe Avram Iancu”.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

Beizadeaua ucigașă. Fiul celui instalat de Ponta și Dragnea la șefia LPF conducea beat, drogat, după o noapte de poker, un bolid de 300.000 de euro cu 240 km/oră. A intrat pe contrasens și a omorât un om

* Mama beizadelei ucigașe este psiholog-șef. Are în portofoliu un singur proiect social: cel realizat în Teleormanul lui Dragnea

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

De ce l-au executat americanii pe Dragnea: au aflat că mafiotul a dat ordin din pușcărie să fie schimbat ministrul Justiției. În curând, corupții PSD vor trebui să lupte și cu „MCV-ul american”!

Cumpănașu a înhățat apartamentul de la RAAPS pe mână cu directorul corupt al lui Tăriceanu. Plus: și-a luat o halcă grasă din cele 17 contracte cu statul, însumând peste 30 de milioane de euro!

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

Afirmație șocantă a unui PMP-ist adoptat de PSD: „Soră-mea l-a arestat pe Patriciu la ordinul lui Băsescu. În biroul lui s-au decis toate arestările politicienilor”

- Advertisement -

10 COMENTARII

 1. Asta are nevoie de un consult la specialist, sufera de mania grandorii si de multe alte „cele”, si toate astea nu numai in ultima vreme!!!!! Cu limbajul pe care-l are, cu acel comportament de cioflingar ma mir ca nu-i e rusine sa spuna ca vrea sa candideze la presedintie!!! Du-te bre, si te cauta la cap!!!!

 2. Nuș’ daca ati observat…, daaa’… „care-cum”… DA-CU-RÂTU’ (!) pe la ȚEBEA…, incepe, din acel moment, sa se creada… „AVRĂMUȚ”-REDIVIVUS (un soi deee… „Avram-Iancu-…SE-ÎNTOARCE” – Sic ! –), nu altaaa…, dom’leee… !

  La fel au patit si… Dragnea, Ponta inaintea lui…, Năstase si Geoană si mai „anțărț”…, ba pana siii… tovarasul „Ilici” Iliescu (!!!), la inceputurile… CIRCULUI NAȚIONAL(IST) in NOUA varianta, post-decembrista (adica: post… „nationalist-comunista-CEAUȘISTĂ”” !), asta ca sa nu mai vorbim despreee… „BARZII” „W.C.” Tudor si „Haplea”-Păunescu (Dumnezeu să-i… IERTE, căci… ARE PENTRU CE, Slavă – Lui !), ori Funar-„Bălăceanca”…, care se credeau chiar mai mult, adica Avram Iancu… „IMBUNATATIT” !!!

  Paaaiii…, tocmai Cumpănașu, „adecătelea” tocmai… MOACĂ-de-TESTICUL-FIERT-în-ULEI-de-FRÂNĂ (SIC !) era saaa… „nu s’aleagă” si el, acolo unde l-a dus, vorba lu’… DANDANACHE al lui Caragiale: „ţinţi postii, trăsura hodoronc-hodoronc…, zdronca-zdronca…, si clopoteii dinga-dinga…”, in mod concret:… limuzina luxoasa, data… GRATIS (!) de la… Guvern, (Ministerul-de-Interne), cu tot cu sofer si cu… „bate-n-garzi”, totul platit din banii… NOSTRI (!), bineinteles ?!!!!!!!

 3. Stiti care-i cea mai nostima chestie, dintre toate HALUCINATIILE (ce-o fi… fumat, ce-a baut…, ce ciuperci o fi mancat, pe-acolo, pe la Țebea ?!…) ABERANTE ale PARAMECIULUI de Cumpănașu ? Asta cuuu… Ardealu’ care voteaza (si-ncaaa… „in masa” !) un… OLTEAN (!), si-ncaaa… unu’ din… CARACAL !!!

  Se stie, doar, ca singurii OLTENI (!) cu… „priza” in randul celor de peste Carpati au fost si, respectiv, sunt, in ordine cronologica: MIHAI – VITEAZU, AMZA PELLEA (si… fiica acestuia, draga de OANA PELLEA !) siii… GRIGORE CARTIANU-&-LAURENȚIU CIOCĂZANU, daaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  Orice ardelean sau bănățean, ca si oricare… „RĂGĂȚEAN” (Sic !) care a trait, oricat de putin timp, in partea din România care (INCA !) mai face parte din… „Mitteleuropa” (precum subsemnatul, care am invatat la Cluj), poate sa confirme asta !!!!!

 4. Intre timp, s-a dezlegat si… MISTERUL gradului-de-rudenie dintre „unchiuletul” – VIERME Cumpănașu si Alexandra Măceșanu, victima BESTIEI Gheorghe Dincă: bunicul lui QAlexandru Cumpănașu este frate cu bunicul tatălui Alexandrei, ceea ce inseamnă că LIMBRICUL este văr-de-GRADUL-…DOI (!) cu tatăl fetei dispărute, deci rudă-de-gradul-GRADUL-…ȘASE (!!!) cu Alexandra !

 5. De curiozitate am intrat pe contul de Facebook a acestui personaj, inca exista destui pitecantropi spalati pe creier care ii canta in struna – majoritatea fani PSD – ei nu inteleg ca acest individ este o lipitoare.

 6. Impostori precum Cumpănaşu,Pleşoianu, Diaconu, Paleologu şi Dănciloaia, candidaţi la preşedenţia României şi consumatori de substanţe interzise ce le creează halucinaţii periculoase, au ajuns să arunce în derizoriu funcţia de Preşedinte al României. Să sperăm că electoratul nu se va lăsa păcălit de aceşti impostori greţoşi şi anti-România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -