Cum a fost blestemată Cristina Țopescu de o persoană apropiată: „Dă-o-n p… mă-sii, să moară cu câinii ei!”

0
19792
Cristina și unul dintre câinii de care avea grijă

Cea mai apropiată prietenă a Cristinei Țopescu în ultimii ei ani de viață a fost vecina care a și găsit-o moartă, pe 12 ianuarie 2020, și a sunat la 112.

Aceeași vecină a dezvăluit un episod înfiorător pe care l-a trăit moderatoarea TV la scurt timp după ce își pierduse tatăl – celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu.

O persoană extrem de apropiată Cristinei a avut o atitudine șocantă după ce a vorbit cu ea la telefon.

„Într-una din acele zile, o persoană apropiată a sunat-o și i-a prezentat condoleanțe, apoi i-a spus s-o anunțe dacă are nevoie de ceva. Crezând apoi că, după încheierea convorbirii, Cristina închisese telefonul, a spus: «Dă-o în p… mă-sii, să moară cu câinii ei!». Telefonul era pe masă, pe speaker, iar eu eram lângă ea”, a povestit prietena Cristinei Țopescu. Ea a precizat că persoana care sunase era ”foarte apropiată”, dar nu a vrut să dea numele acesteia.

Vecina a mărturisit că, după ce Cristina a auzit înjurătura, a început să plângă, fiind extrem de afectată de această reacție. O afecta mult faptul că înjurătura i-a vizat și pe câinii ei, pe care-i salvase și de care era foarte atașată.

„Îi curgeau lacrimile pe obraji, iar eu m-am dus și am îmbrățișat-o tare”, a mai spus vecina Cristinei.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită moartă pe 12 ianuarie 2020, în casa pe care o închiriase în zona Otopeni-Tunari. Alături de ea se aflau și doi câini morți, plus alți câțiva în viață.

Moderatoarea TV a murit, probabil, pe 28 decembrie 2019, dar nimeni n-a bănuit tragedia timp de două săptămâni.

Pe 16 ianuarie, Cristina Țopescu a fost incinerată.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.