sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDezvăluiriMinistrul Violeta Alexandru l-a "executat" pe Dumitru Pelican, amorezul ofilit care încerca...

Ministrul Violeta Alexandru l-a „executat” pe Dumitru Pelican, amorezul ofilit care încerca să seducă o copilă folosindu-și funcția de director la stat

-

A zburat „din schemă” încă un varanist toxic, din marea familie a PSD! Dumitru Pelican (63 de ani), cel care a vrut să-și „tragă” o tinerică la birou pentru servicii sexuale, a fost demis de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, de la șefia ANOFM și detașat la Giurgiu. „Am mesaje în care îmi spune: «Vrei să te iau la mine la agenție?» Ca și când e o societate privată”, e mărturia fetei.

Dumitru Pelican, senator USL (din partea PC-ului lui Dan Voiculescu, zis „Varanul”) în mandatul 2012-2016, a fost demis din funcția de director executiv al Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM) și detașat la Giurgiu. Decizia a fost luată de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe 4 februarie.

Propagandist agresiv de sorginte USL-istă și cu „prințipii” varaniste, Pelican se plânge că a fost pedepsit pentru că înderăznise să-și critice ministrul. El a declarat la România TV, postul fugarului Sebastian Ghiță, unde Pelican e ca la el acasă: „Problemele mele sunt simple. Acum câteva zile mi-am permis să demontez afirmaţiile neadevărate ale doamnei ministru. I-am spus că nu poate dezinforma, habar nu avea de lege… Mi-a trimis ameninţări că mă va chema în comisia de disciplină şi i-am spus să vină şi cu secretarul de stat, acel cântăreţ cu dosar penal! După ce am cerut public lui Ludovic Orban să o demită, am primit ordin, astăzi, la ora 17.16, emis de preşedintele Agenţiei Naţionale, că sunt detaşat la Giurgiu! I-am spus că e o laşitate, că exectă ordinele acestui ministru Violeta Alexandru! Voi merge la DNA şi voi face plângere penală doamnei ministru!”.

E o nouă diversiune a acestui personaj toxic. El o atacase pe Violeta Alexandru tocmai pentru că știa că-l va îndepărta de la șefia ANOFM. Pelican a atacat preventiv, ca să-și asigure un motiv fabricat, cu nuanță politică, al iminentei sale demiteri. Este tactica folosită de mulți penali din spațiul public (politicieni, jurnaliști etc.) pe vremea când DNA era condusă de Laura Codruța Kovesi: când aflau că vor fi chemați la DNA, dădeau fuga la televiziunile infractorilor și o criticau pe șefa DNA, iar apoi, când intrau pe mâna procurorilor, țipau că Kovesi se răzbună pe ei pentru că au criticat-o la televizor.

- Advertisement -

Exact așa a acționat și „Mitică” Pelican! El susține acum că ministrul Violeta Alexandru l-a destituit pentru atacurile lui preventive, de genul: „Doamna ministru, plecați acasă! Nu știți nici măcar formula de calcul a pensiilor! Fac un apel public la premierul Ludovic Orban să o retragă pe această doamnă până nu e prea târziu”.

Scula lui Voiculescu

La 54 de ani, curta o fată de liceu

Nu e prima oară când tovarășul de nădejde al pușcăriașului Voiculescu e trimis în teritoriu. În urmă cu 9 ani, pe vremea Guvernului Boc, i s-a mai tăiat macaroana de la șefia ANOFM, fiind expediat, la acea vreme, la Călărași. A stat acolo vreme de cinci luni, între 3 mai și 5 octombrie 2011. Apoi a revenit la București, în fotoliul suprem, în urma unei acțiuni câștigate în instanță.

În perioada „domniei din Călărași”, Pelican a fost implicat într-un scandal penibil, în care a amestecat puterea sa administrativă cu pornirile de amorez ofilit. Cunoscuse o tânără de vârsta copiilor săi și voia s-o aducă mai aproape de hormonii lui, la cabinet. A păstrat legătura cu ea și la revenirea în Capitală. Când fata l-a dat în vileag, „cuceritorul” a început s-o denigreze.

- Advertisement -

Jurnalistul călărășean Marin Badea a devoalat întreaga poveste, la finele anului 2018, pe site-ul marinbadea.ro. Senzaționalul articol arată adevărata față a lui Pelican, transformat dintr-un ditamai director cu apariții la televiziunile naționale într-un iubăreț de joasă speță.

Discuțiile dintre fostul comentator sportiv al anilor ’80-’90 (la Radio România) și tânăra care i-a „cucerit sufletul” au avut loc în luna noiembrie a anului 2017, când Pelican avea 54 de ani, iar fata era elevă. Redăm câteva pasaje.

Amorezul Mitică: „Fără pupic? Nu fi zgârcită!”

Pelican: Te ador! (Inimioare și pupic)

Pelican: Tu știi asta! (Trei pupici)

Pelican: Altceva, toate bune? Înveți?

Tânăra: Nu mai vreau să stau noaptea să învăț, fac asta în timpul zilei.

Pelican: E mai bine!

Pelican: Spune-mi noapte bună!

Tânăra: Noapte bună! (Emoticon în care râde)

Pelican: Fără pupic?

Pelican: Nu fi zgârcită!

Pelican: Noapte liniștită, copila mea!

Pelican: Pup! (O inimioară)

Pelican: Te-mbrățișez!

Pelican: Iată, e vorba de pensii, nu politic! :))

Pelican: Dacă nu te-ai culcat, îți transmit un gând bun și-o îmbrățișare!

Pelican: Azi, mâine, nu faci o plimbare în București? Te duc eu la întoarcere acasă! Hai, te rog, nu zici nimic? Ești supărată? Ți s-a întâmplat ceva? Îmi pare rău că nu răspunzi, sincer! Dacă eu te-am supărat, scuze! Chiar regret dacă ar fi așa.

„Am dedus că are o putere de manipulare și abuzivă”

Chestionat pe această problemă, Dumitru Pelican a negat că ar fi avut un asemenea dialog cu tânăra, spunând că sunt invenții, că e urmărit de serviciile secrete. În schimb, aceasta a mărturisit că l-a cunoscut la Călărași.

Tânăra: „Ulterior, pe rețeaua de socializare Facebook, l-am avut în lista de contacte. A inițiat, la un moment dat, niște discuții nepotrivite pentru vârsta lui. Am dedus că are o putere de manipulare și abuzivă, în același timp, pentru că mi-a și propus să vin la serviciul juridic, din cadrul ANOFM, ca și când ar fi încercat să inițieze un concurs. Pe mine, asta m-a dezgustat cumplit. Tot timpul, oamenii bolnavi mental au impresia că sunt urmăriți de niște servicii”.

Pelican: „Ea va răspunde. Am dosarul făcut. Voi depune toate formele pentru plângere penală. Numai improvizații poate să facă. Dacă ea crede asta, e problema dânsei. Eu am vorbit cu ea civilizat, la Călărași. O suspectez că face jocul unor persoane pe care deocamdată le-am dat instituțiilor abilitate. Este o acțiune de denigrare. Nimic nu este adevărat. În rest, orice declarație, din punctul meu de vedere, se limitează aici”.

Tânăra: „El a inițiat mai multe discuții cum că și fostul șef al SRI Călărași ar fi dorit să-l facă… să-l bată, mă rog, să-l denigreze, ceea ce eu zic că depășește puterea normalității”.

„Nu trebuie să stăm la orizontală, să fim niște instrumente sexuale”

Dumitru Pelican recunoaște că o știe pe tânăra care i-a sucit mințile: „Absolut. Păi, am fost detașat la Călărași”. Apoi se victimizează din nou, penibil, ca și cum el ar fi fost abuzat de fată!

Pelican: „Tot ceea ce vă dă această persoană sunt niște făcături. Eu nu am colaborat cu ea niciodată… Mie mi s-a spart contul de trei ori. M-au amenințat unii și cu moartea. Mi-au desfăcut și prezoanele. Eu am intrat în această categorie, care pe mine un șantaj odios și ordinar nu mă poate apleca. Am sesizat instituțiile abilitate ale statului. E monitorizat totul. Sunt dovezile foarte clare, așa că, din punctul meu de vedere, orice declarație legată de persoana asta nu mai are rostul. Toate sunt niște făcături. Nu am colaborat cu ea niciodată, nu am avut cu ea niciun proiect. Am vorbit cu ea și la Călărași. Și-n București ne-am întâlnit o dată, mi-a cerut niște sfaturi pe consiliere, pe mediere, pe piața muncii. Am fost foarte amabil. De unde vine toată această tentativă nu știu, e problema ei, dar, repet, am întocmit toate formele de denigrare, le-am strâns, le-am depus în instanță și va fi chemată în instanță pentru tot ceea ce minte dânsa. Așa că, din acest punct de vedere, v-am spus tot ce-am avut de spus”.

Tânăra: „E un simptom al omului bolnav psihic… Nu fac parte din nicio rețea secretă. Ba, mai mult, dumnealui se prezintă că ar avea sprijinul unui serviciu secret extern… Cred că la farmacie sunt anumite pastile care probabil îl ajută. Poate să formuleze orice plângere, el trebuie și să dovedească acuzațiile pe care le formulează. Pentru că toți avem demnitate și trebuie să rămânem verticali. Nu trebuie să stăm la orizontală, să fim niște instrumente sexuale. Am mesaje în care îmi spune: «Vrei să te iau la mine la agenție?». Ca și când e o societate privată. Adică să particip la un concurs, să săvârșim niște fapte ilegale. Pentru ce? Ca să devin un instrument sexual? Nu!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Domnilor,am crezut ca ati rezolvat problema cu invazia de articole parazitare-pentru comentatori-de pe site!!Cred ca m-am grabit cu aprecierile in cazul asta,asa ca,pana cand veti fi preocupati de rezolvarea problemei-daca totusi este si pentru dvs o problema,nu doar pentru noi,va spun spor la treaba ,daca doriti sa mai intram pe site si sa comentam! Dar poate nu doriti sa va mai deranjam cu pareri personale neinsemnate…in cazul asta,nu va mai deranjez,va las sa castigati bani de la articolele sponsorilor!

  2. Ce bine arata articole serioase ale dl ului Ciocazanu sub reclama cu burta supta a unei fete…frumos,credeam ca va pasa de felul cum arata siteul dvs, nu va sade bine deloc printre reclame la leacuri naturiste si burti goale ! Dar poate nu va deranjeaza sau aveti semnale ca va apreviaza vititorii mai mult asa!”Succesuri!”

  3. Bravo ! Felicitări fetei ! Hidosul ‘lătrău’ roșu probabil că nu s’a privit suficient în oglindă să se vadă cât de mizerabil și grețos este !
    Vierme scârbos, dacă vrei amantă tânără, de ce nu mergi (în morții mătii !) la ficăta, sau la vreo nepoată ?! Găunoși ce sunteți !!! 👹👺

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -