vineri, aprilie 12, 2024
AcasăInfracțiuniMarii criminali de la Chitila sunt chiar polițiștii! O femeie i-a implorat...

Marii criminali de la Chitila sunt chiar polițiștii! O femeie i-a implorat s-o apere de soțul violent, dar ei au lăsat-o pradă „asasinului din pod”

-

Crimă înfiorătoare, vineri dimineață, la Chitila, în județul Ilfov. Un bărbat și-a ucis soția chiar în fața copiilor. Cei doi soți se aflau în proces de divorț. Femeia obținuse un ordin de protecție, dar ucigașul n-a ținut cont de el, iar polițiștii din Chitila au ignorat solicitările disperate ale tinerei mame.

Irina Andrei (32 de ani) a fost ucisă, vineri dimineaţă, de soţul ei, în urma unui atac sălbatic. Cei doi locuiau în case diferite, aflândus-se în proces de divorț. Tânăra avea un ordin de protecţie împotriva bărbatului agresiv, însă a sfârşit sub o ploaie de lovituri de cuţit.

Ordinul de protecție fusese obținut de Irina Andrei după un alt episod violent, când soțul ei a amenințat-o cu moartea pentru că ea nu l-a lăsat să-şi vadă cei doi copii, de 3 şi 5 ani.

Joi, cu o zi înaintea tragediei, Irina Andrei a apelat, disperată, la Poliția Chitila, înștiințând-o că soțul ei a încălcat ordinul de protecție, apropiindu-se amenințător de casa ei, la o distanță mai mică de 200 de metri, cât stabiliseră judecătorii.

- Advertisement -

Polițiștii l-au dus pe agresor la secție, au făcut un proces-verbal de constatare și i-au pus în vedere să nu se mai apropie de casa soției sale, dar i-au dat drumul. „Oamenii legii” n-au înțeles pericolul iminent în care se afla femeia. Ei aveau obligația legală de a-l reține pe agresor și de a-l duce în fața unui judecător, pentru încălcarea ordinului de protecție.

Mai mult, polițiștii știau că bărbatul agresiv își bătuse soția crunt de multe ori, înainte de instituirea ordinului de protecție. Ei mai știau că agresorul dădea târcoale frecvent casei soției sale, pândind-o să iasă din casă.

Neluând măsuri pentru protejarea vieții unei femei disperate, aflată în pericol de moarte, polițiștii din Chitila sunt autorii morali ai crimei. Ei trebuie să devină rapid inculpați penal și eliminați din Poliție!

- Advertisement -

Încă o instituție vinovată: Protecția Copilului

Înainte de oribila crimă, Irina Andrei ceruse ajutor nu doar Poliției, ci și Protecției Copilului. Ea făcuse demersurile necesare pentru a fi găzduită, împreună, cu cei doi copii, într-un centru al Protecției Copilului și primise promisiuni că se vor putea mute acolo. N-au mai apucat însă, pentru că ucigașul a fost mai rapid decât birocrația acestei instituții.

Două instituții ale statului, Poliția și Protecți Copilului, n-au fost în stare să salveze viața unei femei aflate în evident pericol de moarte. În acest caz nu poate fi invocat niciun element-surpriză. Bărbatul violent amenința în gura mare că-și va omorî soția, încălcase chiar ordinul de protecție, dar tot n-a n-a fost oprit!

Ucigașul a venit prin pod, copiii s-au ascuns în dulap

Crima a avut loc vineri dimineața, la ora 6.30, în casa tinerei din Chitila. Robert, soţul Irinei, s-a înarmat cu un cuţit şi a mers să-i ceară socoteală soţiei sale pentru că i-a interzis să-şi vadă copiii.

Dimineață, el a așteptat ca toți membrii familiei soției să plece din locuință. Când s-a asigurat că soția a rămas singură cu copiii, el a sărit gardul și a intrat în casă prin pod.

Când au auzit țipetele mamei lor, atacată de violentul lor tată, cei doi copii – de 3 și 5 ani – s-au ascuns în dulap.

După ce și-a măcelărit soția, individul a sunat-o pe soacra sa (mama femeii) și i-a spus că i-a ucis fiica. Apoi a fugit din locuință și a mers la el acasă, unde a încercat să se sinucidă, dar a fost oprit de familie.

Ulterior, criminalul a fost audiat la sediul Poliției orașului Chitila. El este reținut pentru 24 de ore, iar mâine va primi mandat de arestare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Miliția confirmă statutul de miliție hidoasă bolșevikă, iar reprezentanții instituțiilor statului pe cea de angajați la stat care taie frunze la câini și nici în cot nu’i doare de cei pe care trebuie să’i deservească ! Pușcărie cu executare (ce’i aia ‘cu suzpendare’, criminalilor ?!?!) !!!😲😤

  2. Asa, si?! Ca in cazul Caracal acesti militieni platiti de cetateni, pilosii si amantele de la Protectia copilului platiti tot de cetateni raman in functii si cu pensiile speciale si tot asa vom mai avea crime. Daca PNL ar fi fost mai preocupat de siguranta cetateanului decat de realagerea lui Iohannis en fanfare in prima luna de guvernare ar fi trebuit sa ia niste masuri ca ale lui Saakashvili in toate institutiile publice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -