marți, mai 28, 2024
AcasăOpiniiOPINIE. A apărut un virus și mai periculos: PleoPSD-20

OPINIE. A apărut un virus și mai periculos: PleoPSD-20

-

Primii infectați de virusul PleoPSD-2020 sunt PSD-iștii Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, și Mădălin Voicu, fost secretar de stat în Ministerul Culturii. Ambii și-au desfășurat activitatea în mandatul premierului Viorica Dăncilă, promotoarea focarului de infecție agramaticală.

În acest an, România e bântuită de un virus extrem de puternic. Îl depășește pe celebrul COVID-19, fiindcă acționează la nivelul minții. Dacă ia cineva boala de la purtători, riscă să rămână cu ea pe viață.

Maladia a suferit o mutație capitală începând cu 2018, când a fost detectată în comportamentul premierului Viorica Dăncilă. Aceasta se afla în „vizită de lucru” în județele Bacău și Neamț, pe tema inundațiilor, când și-a dezvăluit infestarea: „Vrem să mergem pe prevenire, și mai puțin pe înlăturarea calamităților, a dezastrelor produse de calamități”.

„Furi ca o hoață”

Nefiind băgată în carantină și pusă sub tratament de atâta amar de vreme, Viorica Vasilica a funcționat ca un vector de contaminare. A transmis celebra ei „boală” și unor colegi de partid cu imunitate scăzută la exprimarea în limba română.

- Advertisement -

Prima infectată cu PleoPSD-20 s-a dovedit a fi „vulpea turbată” Lia Olguța Vasilescu. Pe 5 martie, în gândirea fostului ministru al Muncii s-a instalat delirul pleonastic. „Violeta, faci și tu ceva sau te mulțumești să furi ca o hoață ce am muncit noi și să duci războiaie cu liftiere?”, scria pe Facebook PSD-ista de sorginte vadimistă, atacând-o pe actuala șefă de la Ministerul Muncii, Violeta Alexandru, care n-a avut până acum nicio problemă de integritate.

„Să nu spui Cîțu, că mă sinucid mortal!” 

Opt zile mai târziu, problema cu acest virus a început să devină și mai serioasă. S-a creat un adevărat focar. Pe 13 martie, PleoPSD-20 s-a propagat și în creierul dirijorului Mădălin Voicu, fost secretar de stat în Ministerul Culturii, în guvernarea Vioricăi Dăncilă.

Invitat la emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3, acesta și-a dat cu părerea despre învestirea noului Guvern PNL. Dintre nenumăratele bazaconii debitate la postul lui Voiculescu, am reținut o nerozie extremă: „Să nu spui Cîțu, că mă sinucid mortal!”. E clar, PleoPSD-20 se află în plină ofensivă!

- Advertisement -

În 2016, Mădălin Voicu (beizadeaua marelui dirijor Ion Voicu) a fost trimis în judecată de DNA pentru deturnarea de fonduri europene destinate etniei rome, din care face parte.

Stejar Extremă Urgență: Nu intrați în contact cu membrii PSD în această perioadă critică! Dacă, totuși, apropierea devine inevitabilă, să aveți la îndemână un telefon și niște căști. Dați muzica la maxim și vedeți-vă de drum!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Klaus Iohannis decretează stare de urgență în România! De luni, vom trăi cu reguli speciale, neobișnuite

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -