Cu cât îl plătește TVR pe Ion Cristoiu ca să-i apere pe corupți

4
2138
Ion Cristoiu

Mutarea emisiunii lui Ionuț Cristache de la ora 21,00 la 17.00, în grila de vară a TVR 1, l-a înfuriat rău pe Ion Cristoiu. Atât de rău, încât a dezvăluit câți bani primește de la televiziunea publică pentru rolul său de invitat permanent, cu o prezență pe săptămână în studioul emisiunii „România 9”.

Ion Cristoiu a criticat-o năprasnic pe noua directoare a TVR, Ramona Săseanu (numită de PNL), care – în viziunea „maestrului” – nu e o „doamnă” ca fosta directoare, Doina Gradea (numită de PSD pe vremea lui Dragnea).

De ce a e paukerița Doina Gradea o „doamnă”? Pentru că, atunci când lui Ion Cristoiu i-a fost micșorat onorariul pentru participarea la emisiunea lui Cristache, Doina Gradea i-a comunicat personal această modificare de tarif.

În schimb, Ramona Săseanu nici nu l-a băgat în seamă, nu l-a inivitat la o cafea pentru a- spune că trebuie să vină la emisiune cu patru ore mai devreme.

Ion Cristoiu, pe blogul său: „Doina Gradea era doamnă, adică… totuși… și eu am avut niște probleme, trebuia să-mi reducă… nu știu… banii… și totuși, m-a invitat să ne spună, deși… Totuși, Doina Gradea m-a chemat… era și Sassu atunci… era un gest de politețe… îmi redusese banii, aveam 600, mi-a dat 400… pe emisiune. Ei, ce să spun! Mai puneam încă atâția și luam un pachet de țigări”.

Așadar, Ion Cristoiu a fost plătit o vreme cu 600 de lei (net) pe emisiune, adică 2.400 sau 3.000 de lei pe lună (în funcție de numărul emisiunilor la care participa – 4 sau 5).

Apoi, după întâlnirea cu doamna Doina Gradea, a rămas cu 400 de lei pe emisiune, adică 1.600 sau 2.000 de lei pe lună.

Chiar dacă i-a fost micșorat onorariul, Ion Cristoiu a continuat să vină la emisiune. Și va veni și pe nou grilă, de la ora 17.00 (în loc de 21.00). Ba, mai mult: „Eu vin și la 5 dimineața, și la miezul nopții”, a dat asigurări „maestrul”.

În aceeași înregistrare video, acesta a făcut cunoscut și topul preferințelor sale, printre moderatorii TV:

1. Mihai Gâdea (Antena 3)

2. Victor Ciutacu (România TV)

3. Ionuț Cristache (TVR).

La TVR, ca și la Antena 3, RTV sau pe unde mai apare, Ion Cristoiu este unul dintre principalii apărători ai corupților, un adversar înverșunat al justiției și al Occidentului („sunt unii, NATO-iștii și limbiștii Americii…”).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sinistra Secție Specială a lui Dragnea & Tudorel Toader a fost desființată, practic, de Justiție! Curtea de Apel Pitești: „Existența acestei Secții este nejustificată”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Dan Voiculescu o atacă și pe soția lui Mihai Șora, cu o tehnică securistă: „Am aflat cu tristețe că postările unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană apropiată…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Șoșoacă a dat buzna peste medicii de la centrul de vaccinare și le-a ținut o lecție de medicină! Ignoranță totală!!!

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* Legendarul Kasparov, la București: „Nu președintele Putin, ci dictatorul Putin!” / „Domnule Biden, nu faceți pe plac dictatorilor!”

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

4 COMENTARII

  1. Trebuie interzisa nu numai cumularea salariului de la stat cu pensia de la stat, ci cumularea oricarui alt venit din bani publici cu pensia de la stat. Cristoiu este pensionar, sa aleaga pensia sau mersul la TVR. Nu are decat sa se duca sa isi verse elucubratiile la televiziunile private, nu la TVR sustinuta din banul public.

  2. Interesant, propaganda bolșevică se face pe banii noștri !? Mumia asta bolșevică prezintă comunismul într-o notă comică și nu criminală și ne mai mirăm de unde au tinerii o imagine total deformată despre bolșevism ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here