Vlad Voiculescu îi avertizează pe șefii spitalelor să nu facă ilegalități pentru a scăpa cuplul Firea-Pandele, altfel „vor merge cu toții la DNA, ca o «echipă unită»”

0
3736

Vlad Voiculescu lansează un avertisment la adresa managerilor spitalelor din București care sunt administrate de Primăria Capitalei. Viitorul viceprimar al Capitalei îi acuză pe aceștia că s-ar fi întâlnit pentru a se pune de acord astfel încât „Gabriela Firea și Florentin Pandele să nu ajungă la DNA”. 

Fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, Vlad Voiculescu le atrage atenția șefilor spitalelor din București, prin intermediul unei postări pe Facebook, să nu încerce să acopere neregulile din instituțiile pe care le conduc pentru a-i proteja pe soții Firea – Pandele.

Intervenția sa a fost generată de faptul că joi, 15 octombrie, a avut loc o întâlnire de urgență la sediul ASSMB (Asociația Spitalelor și Serviciilor Medicale București), în timpul căreia Vasile Apostol (directorul ASSMB și apropiat al Gabrielei Firea) le-a cerut directorilor de spitale să acționeze ca „o echipă unită, astfel ca Gabriela Firea și Florentin Pandele să nu ajungă la DNA”.

Vlad Voiculescu le dă doua posibilități șefilor spitalelor din București: ori să colaboreze cu noua conducere aleasă a Capitalei, ori să meargă cu toții la DNA, „ca o echipă unită „.

Postarea lui Vlad Voiculescu

„În dimineața asta, șefii spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei nu răspundeau la telefon. Citesc în ziare că directorul general al ASSMB  a convocat de urgență o întâlnire. Sper că era pentru o mai bună organizare în criza Covid-19. Pentru că vin vremuri grele și bucureștenii vor avea nevoie de toate resursele de care dispunem pentru a trece peste iarna și primăvara următoare.

Citesc de asemenea, într-o publicație ce pare a avea surse bune în PMB / ASSMB, că «la finalul ședinței i-a avertizat pe toți că trebuie să fie o echipă unită, astfel ca Gabriela Firea și Florentin Pandele să nu ajungă la DNA».

Sper că este o neînțelegere sau o dezinformare. Altfel, cu toții vor avea foarte curând de ales între cinste și așa-numita unitate. Dacă o vor alege pe prima, vor avea în mine și în noua echipă de la Primăria Generală parteneri de nădejde. Dacă o vor alege pe a doua, vor merge cu toții la DNA. Ca o «echipă unită», desigur.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here