Carabinierii l-au capturat pe românul care-și teroriza concubina italiancă. Bețivul a strâns-o de gât, iar fiului ei i-a spart nasul

0
940

Unii concetățeni nu își pierd relele obiceiuri nici când pleacă peste hotare. A aflat asta și o italiancă de 50 de ani din orașul Carrara. Văduvă de câțiva ani, aceasta a încercat să-și refacă viața cu un român de 38 de ani, care lucra la o firmă de prelucrare a marmurii. După o dragoste fulgerătoare, italianca a hotărât să se mute împreună cu românul. Apoi a urmat coșmarul…

Conform Lanazione.it, carabinierii din Carrara, aflați sub comanda mareșalului Lorenzo Anzalone, au reușit să rezolve această situație problematică după mai mult de un an de cercetări atente. Carabinierii urmăreau situația italiencei de când ea a sunat la numărul de urgență al poliției italiene, cerând ajutor. Apelul a venit după o ceartă violentă cu partenerul român.

Femeia le-a dezvăluit polițiștilor coșmarul pe care-l trăia. Odată depășite momentele de pasiune de la începutul relației, partenerul ei a devenit violent, ajungând s-o lovească și chiar s-o strângă cu mâinile de gât. Rănile provocate și le-a îngrijit singură, fără a merge la spital, rușinată de nenorocirea pe care o trăia. Situația ei s-a înrăutățit când bărbatul a devenit alcoolic înrăit, fiind mai tot timpul beat. Și totuși, multă vreme nu a anunțat forțele de ordine – mai întâi sperând că situația se va îmbunătăți, apoi de frica amenințărilor la care era supusă.

După mai multe tentative – lipsite de succes – de a o convinge să depună plângere, carabinierii au decis ca, înainte să o lase să plece, să-i facă fotografii la semnele lăsate pe gât și pe tot corpul. Apoi au trimis aceste fotografii – împreună cu o descriere detaliată a stării de confuzie și de frică în care se afla femeia – procurorului Alessandra Conforti de la Parchetul din Massa. Urmare a acestei acțiuni a carabinierilor, Parchetul a menținut contacte strânse cu ea, dar de fiecare dată femeia spunea că totul este în ordine.

Lucrurile au luat o altă turnură când italianca de 50 de ani a sunat din nou la secția de carabinieri, în urma cu câteva săptămâni, iar mareșalul Anzalone a convins-o să recunoască tot și să depună o plângere împotriva românului violent.

Femeia a povestit că situația ei se înrăutățea zi dupa zi: în afara faptului că o bătea în mod salbatic, bărbatul îi interzicea să mai iasă din casă. Îi telefona de cel puțin 30 de ori pe zi, pentru a o controla.

Într-o seară, văzându-l că vine acasă sub influența băuturilor alcoolice, femeia s-a baricadat în casă împreună cu fiul ei de 17 ani, provenit dintr-o relație anterioară. Românul a aruncat cu pietre într-un geam, pentru a pătrunde în casă, apoi a început să spargă ușa de la intrare. Înspăimântată, femeia a chemat carabinierii.

Până la sosirea acestora, agresorul a reușit să intre în casă. S-a repezit cu furie asupra tânărului de 17 ani, lovindu-l cu pumnii și provocându-i fractură de sept nazal. Apoi a spart ușa băii în care se refugiase femeia, dar n-a apucat s-o agreseze, pentru că au sosit carabinierii, care l-au imobilizat pe românul violent.

Italianca și fiul ei au fost duși imediat la spital. Cel mai mult a avut de suferit tânărul de 17 ani, în cazul căruia au fost decise peste 40 de zile de observație.

Mama și fiul ei au fost duși într-un stabiliment care se ocupă cu ajutorarea victimelor violenței. Agresorul român a ajuns direct în penitetenciarul Massa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce a trecut România peste epidemie mai bine decât state mai dezvoltate? Medicul Virgil Musta: “Am limitat impactul datorită măsurilor corecte, deși dure, luate la timp”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here